נמאס לי כבר להיפרד

jeackyh

New member
נמאס לי כבר להיפרד

אבל הפעם זה מרגיש קרוב מתמיד. 26 שעות..בערך
מוזר...כי אין לי מושג איך הולכות להיראות השנתיים הקרובות בחיים שלי עטופה בירוקת
מקווה לטוב... יהיה טופ
שמחה על כל שניה שנכנסתי לפורום הזה והכרתי אנשים מדהימים כמוכם. בדיוק היום אמרתי לטים שאנחנו הפורום הכי שווה בעולם
תמשיכו לעשות את העבודה הנפלאה הזאת שאתם עושים, ואל תשכחו לעדכן גם אותי. אני מקווה שההודעה הזאת היא לא הודעת פרידה.. לא רוצה להיפרד מכם.לא רוצה לעזוב אוהבת אותכם מאוד רוצה לבלות איתכם בכל הופעה אפשרית....כי רק אתם מרגישים כמוני כמה שזה חזק, עמוק...
אל תשכחו אותי...אני בחיים לא אשכח אותכם. תומר, טים ,נועה,נדב,מייקל, שגיא, צבי, אופיר, רותם, גל, כרמית, חופית,מורי, הדס, הילה, מיטל ,נעמה, אור, עומר, לירן, ענבל, נועה וכל מי שבטעות איומה שכחתי... אנשים יקרים כל כך

כמו שאמרנו לך אני וטים הבוקר

או ליתר דיוק כתבנו בכרטיס חובה עליך להכנס לפורום כל סופ"ש שאת חוזרת הביתה
מובן?! חוץ מזה הצבא אם את באה אליו בגישה חיובית זה יכול להיות חוויה מעניינת
תומר

ספיר אהובתי ../images/Emo25.gif ../images/Emo187.gif

פרידה זה בטח לא!!! כי את לא הולכת מאיתנו לשום מקום, אנחנו רק משאילים אותך לצבא לכמה זמן ואנחנו נדרוש אותך ממנו חזרה!! ורק בגלל שאני לא יודעת כמה אני אהיה פה מחר אז שלל עיצות למתגייסת הטריה לקרוא ולהפנים:
בהגיעך לבקו"ם אחרי ההלם
בבקשה!!!תתחשבי באיברייך הפנמיים הם רוצים להשאר במקומם !!!,בלי לחץ!!! לכן תעשי לעצמך ולהם טובה - קחי מידה אחת יותר גדולה של מדים איברייך הפנמיים כבר יודו לך..
שומרת מאהל /קומה /וואטאבר :תתנדבי כמה שיותר ,אבל רק לזה ,ורק ביום בלילות לכי לישון... אין לך מושג איזה אושר זה, שעתיים של שקט אף אחד לא יותר מידי בודק אותך החיים בפאנן..
תורנות מטבח - לא נוראי כמו שזה נשמע...הרבה יותר כיף להיות במקום סגור עם גישה לאוכל ושתיה מאשר לגרוף עלים..
מבדקי קצונה - פעולה בצופים!!!
מדי ב' - כמה שיותר גדול יותר טוב!!!ככה לא תמיד צריך לפתוח אותם .. מה שמאוד מועיל..
שינה באוהל - את יודעת כמה עולה היום דירה 4 כיווני אוויר??????? את מקבלת בחינם!!!
שיעורי מד"ס - לזייף בספירה!!!
א"ג לילה - תחרות ספורט של ילדים בכתה א'... בקיצור אהובתי - תתחילי לשיר א' אוהל ,ב' זה בית ג' זה מה שמפריד בינהם.. ואחרי כל המגילה הזאת אני אגיד לך גיוס נעים ,קליל .. אוהבת אותך מלא מלא מלא מלא
מורי

Ez sLeeP

New member
נשמתי התאומה,

מה אני אעשה בלעדייך כ"כ הרבה זמן?! להרים טלפון כל פעם שאת חוזרת! ברורר!!.. במקרה ואת מוצאת את עצמך בקרייה (*מחזיק אצבעות*) - אני אקפוץ לעזריאלי מתי שתאמרי!.. געגועים אין-קץ, וזה ממש לא פרידה! נדבו'ש. (אני ואייקונים זה לא ממש קרוב אבל בשבילך:
)

oooooOFIR

New member
ספיר איזו פרידה בראש שלך?????

אני פה על סף מוות ויודע שלא ניפרד. ספיר אני רואה ימים טובים לפנינו אני בריא, טים בריא, הדס בריאה (עוד מישהו??), גל לא עובד (לפחות עובד פחות), תומר לא לומד, נועה קנתה הליקופטר שמטיס אותה לכל מקום, יום חם ונעים באמצע אוגוסט כולנו עומדים בקידמת הבמה בקיסריה. עליה עומד עברי לידר הוא לא לובש גופיה... הוא לא לובש חולצה לבנה... (רגע, אז מה הוא לובש?) עברי לובש חליפת פארדה (מושפע מהראיון - כבר אמרתי?) עומד על הבמה שר שירים חדשים, מדיסק חדש. אותו עברי ישן, רק עם פחות שיער... כולנו עומדים וצועקים: "עברי תעשה לי ילד, למרות שעכשיו יותר קשה" (אתם יודעים... לא הכל עובד כמו פעם...). בקיצור ספיר, תעשי חיים בצבא. תחשבי שהצבא הוא הופעה אחת גדולה. בהצלחה

oooooOFIR

New member
סליחה שכחתי את מורי

אני מצטער לא הפנמתי שגם את חולה. אז אני אוסיף: *אני בריא, טים בריא, הדס בריאה ומורי בריאה.... -המשך- .....

jeackyh

New member
אופיר שכחת משו../images/Emo140.gif

"....ילדה קטנה ואיש מפח..." (יש בי?/בשביל?)

heaven is here

New member
ספיר

מאחלת לך גיוס נעים וטוב
ובטוח זה לא נקרא שאת נוטשת. או נפרדת. רק נכנסת יותר לעיתים... אבל נכנסת
וכולם יתגעגעו אלייך בטוח
ב-
שירה.

ZVI Z

New member
אממ..

לא הכי דיברנו בזמן האחרון אבל אני מקווה מאוד שיהיה לך טוף,ושתעברי את זה הכי מהר שאת יכולה ושתבואי לכמה שיותר הופעות של עברי~!! ופאק רק עוד 4 חודשים אני..אבל זה כבר סיפור אחר.

למעלה