נמאס לי אבל ממש!

yaelma1

New member
נמאס לי אבל ממש!

אני בד``כ לא מקטרת אבל באמת שנמאס לי ולמה? כי אתמול היינו אצל דודים שלי והיו שם גם בני-הדודים שלי שלכל אחד מהם יש שניים או שלושה ילדים ואני אוהבת אותם מאד אבל זה צבט לי שלהם יש ולנו אין! ואם זה לא מספיק אז החברה הכי טובה שלי ילדה את בנה הרביעי לפני חודשיים והיא התחתנה 3 חודשים לפני וחברה אחרת שהתחתנה אחרי ילדה לפני חודש את הבת השניה שלה וכאילו להכעיס יותר כתבתי את זה בפורום פוריות ומעבר לכל העידוד שקיבלתי קיבלתי גם מסר ממישהי סמויה בנוסח של ``כמה זמן את נשואה? שנה? אז אין לך זכות לקטר`` אז להזכיר לסמויה וגם לכן: אני נשואה 6 שנים! ומנסה 5 שנים! אז למה שלא אקטר? נעלבתי!

../images/Emo24.gif אני מאוד מבינה אותך

ומזדהה איתך. מבינה מאוד את הרגשות שלך. תרגישי חופשי (כל עוד זה תלוי בי) לקטר. חוץ מזה, בעיני זה לא קיטור, אלא שיתוף של רגשות. בימים שהייתי במקומך, לא היו פורומים באינטרנט, לא היה שיתוף של רגשות, ולא היתה תמיכה וירטואלית, וזה היה עוד יותר קשה. נקודה למחשבה: אימוץ. זה מה שאני ובעלי בחרנו לעשות.

זה בסדר!

אני כ"כ מבינה אותך! אני נשואה 5 שנים וכולם כ"כ מחכים לבשורה מאיתנו וכשכולם מצפים ממך למשהו זה עוד יותר מגביר את הלחץ... זה בסדר יעל לקטר מידי פעם, מותר לנו, אנחנו בני אדם וזה נורמלי לחלוטין! אני הייתי במצבים כ"כ דומים לשלך וזה באמת קשה להתמודד איתם. פשוט בשלב כלשהו הבנתי שחוץ מהרצון הענק שלי להיות אמא, יש לי עוד כל מיני רצונות בחיים והתרכזתי דווקא בהם. כמו למשל ללמוד משהו שמאוד רציתי ומאוד מעניין אותי וככה בעצם קצת הורדתי את רמת הלחץ אצלי. לפעמים לקחת קצת מרחק עושה טוב. וכמו שנאמר "מה שרואים מכאן לא רואים משם"... גם לי יש חברות שהתחתנו הרבה הרבה אחרי והן כבר עם ילדים. אז אני חושבת לפעמים, איזה מצחיק זה יהיה אם בסוף יהיו לי תאומים ואז נישר קו איתם...! מה שהכי חשוב זה לא לאבד תקווה כי בסוף הרי יהיו לך ילדים! זה רק עניין של זמן. וכשיהיו לך גוזלים בידיים את תשכחי כ"כ מהר את התקופה המגעילה הזאת. את לא תאמיני שהיית שם בכלל... לגבי המסר הסמוי פשוט אל תתייחסי לזה. תביני שמי שכתבה את זה כנראה הרבה אבל הרבה יותר מיואשת ממך. כי מי שכותב דבר כזה יכול להיות רק במצב מצוקה. היא כנראה כ"כ מסכנה עד כדי כך שהיא חושבת שהיא לבד במצב הזה ושכל השאר סתם מקטרות בשביל כלום. כאילו שרק לה מגיע לקטר. את מבינה?! אז באמת תשכחי ממה שהיא כתבה לך ואין לך ממה להעלב מתוקה!!! קחי נשימה עמוקה ותמשיכי במסע שלך כי זה יגיע... אל תאבדי תקווה! שולחת לך המון המון
שיהיה לך סופ"ש נעים ורגוע

libe3

New member
מצטרפת לדבריה של מישהי מאושרת

לחשוב חיובי יקירה. תיקחי משימה על עצמך שהיא להתרכז כל כולך ואך ורק בה. ומה שהכי חשוב זה לא להתייחס למה שאחרים אומרים. האמיני בעצמך.עוד יבוא היום המאושר בחייך. תתייחסי למצב כאל מצב זמני. תיצרי מציאות של רק טוב. והעיקר הכי חשוב הוא לא לאבד תקווה. בברכת כל טוב.

מאמוש...../images/Emo140.gif

אני כל כך אבל כל כך מבינה לליבך, זה קורע אבל אנחנו בנות האנדו' ניחנו בחוזק נפשי שחסר להרבה נשים אחרות, אנחנו נחושות להשיג את צאצאנו והם עוד יגיעו בהמוניהם. אל, אל, אל יאוש!!! ואם את צריכה חיבוק/ עידוד/ מילה טובה- זה הפורום בשבילך. שולחת לך ים של אנרגיות חיוביות אופטימיות אין סופית וכמובן נשיקה גדולה- זה יגיע ובגדול.

liatsw1

New member
../images/Emo24.gif יעלי יקירתי...

בס"ד "אין יאוש בעולם כלל" "ישועת השם כהרף עין" התחושות מוכרות - ואני אומרת את זה ממרומי 8 שנות נישואין. אסור להתייאש. אם בחרת בדרך של להיות אמא לעוברים שלך, צריך לזכור שיש תקופות קצת יותר קשות. את מאמינה כמוני ויודעת שהכל מאיתו יתברך,,,גם הכאב. זהו ניסיון ובעז"ה קבלי אותו באהבה. שהשם יגשים כל משאלות ליבך לטובה ותבשרי אותנו בשורות טובות בקרוב... שנה טובה ומבורכת

yaelma1

New member
ליאת המקסימה!

זה באמת כנראה עניין תקופתי. אני בד``כ לא כזאת וזה לא האופי שלי אבל כשרואים שיש לאחרים ילדים אז באופן טבעי רוצים גם. אני חושבת כמוך אבל זה עדיין קשה.

תקטרי, תקטרי, תקטרי ../images/Emo24.gif

שולחת המון
מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק שגם תורך יגיע

למעלה