נמאס לייייי

נמאס לייייי

סוף סוף לא שתקתי לחברה שלי כדי לא לצאת שוב סמרטוט-מה שהיא רגילה שאהיה העזתי לשבור לה את המילה ולא להסכים עם מה שהיא רוצה ומה שקרה זה ש: חברה שלי עזבה אותי אני מרגיש בודד נורא היום שישי אנחנו תמיד כל שישי שבת ביחד ועכשיו זה לא אני מתגעגע ורוצה לשמוע אותה אפילו שהיא עשתה לי רע למה??? אני פוחד שאני אהיה במשבר רציני כל השבוע אני מצלצל אליה והיא מסננת אותי אני רוצה רק לדעת למה היא שיקרה לי למה היא אמרה שהיא אוהבת אותי סתם? למה היא נוקמת בי? קשה לי עם הלבד הזה אני לא מאמין שאני רוצה אותה למרות שהיא גורמת לי רעעעע

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש יחסים שהם כמו התמכרות

אתה לא יכול בלי זה. לרגע תפסת אומץ וזרקת את הסמים לאסלה. אבל אחרי זמן קצר הגיע הקריז. אז או שתיקח את עצמך לגמילה, או שתדאג לאספקה סדירה של הסם, בכל מחיר. יש הרבה ג'אנקים, ותמיד יש מקום לעוד אחד.

rap girl 15

New member
אני בהלם

עד כמה בנאדם יכול להיות סמרטוט וחלש אופי? יש המון בנות בעולם שיעריכו מה אתה צריך אחת מטומטמת כזאת שעושה ממך נעל ולא אוהבת אותך? אל תתקשר,לאט לאט זה יעבור. הגיע הזמן לגדל אופי.

ועוד משהו...

תפסיק להיות סמרטוט... במקרה של הבחורה הזו.. עצם זה שתמיד שתקת.. הפכת להיות הסמרטוט שלה... כשהחלטת שאתה כבר לא הסמרטוט שלה... שלא שתקת לה.. שפצית פה: כבר היה מאוחר מדיי... את הערך העצמי שלך הורדת בעיניה... אל תיתן לאף בחורה לדרוך עליך העיקר בשביל שתהיו יחד "באושר ועושר"... ואינני אומרת לך להיות מנייאק... יש כאלה שהם קיצוניים... או שאני בחור טוב.. או שאני בחור רע... אני קוראת לזה: או שאתה סמרטוט... או שאתה מטומטם...

למעלה