נמאס כבר!!!

itay390

New member
נמאס כבר!!!

דיי כבר! נמאס כבר מהתוכניות הישנות האלו תנו משהו עם אפקטים משהו עם מתח משהו שירגש ואני לא מדבר פה על אפקט הפחד הוא לא מרגש בכלל אני מתכוון פה לתיקים באפלה (עונות חדשות כמובן) כל הסדרות האחרות חרא סדרות. זינה, הרקולס, סוכן סמוי, צוות לעניין, אפקט הפחד(בהתחלה זה היה יפה אבל עכשיו נמאס) , זאב אוויר, ועוד כמה ששכחתי אפילו הסקרים שלכם מראים שרוב הצופים מעדיפים מדע בדיוני על כל שאר הסדרות, אז למה אתם לא עושים את זה? בנוגע לסדרות הקיימות גם הן ישנות מלפני 20 שנה וגם הם בכלל לא מרגשות, למשל הרקולס הסדרה לא מלפני 20 שנה אבל זה סתם סדרה משעממת חסרת תכלית , הסדרה לא רצינית ויש קומדיה זולה בה. אותו דבר לגבי סוכן סמוי, צוות לעניין, זינה. אין בסדרות האלו שום התקדמות וינסו להצחיק אתכם עם קומדיה זולה רק שזה לא מצחיק . מה עם הסדרות הישנות שהפסקתם? מה עם הסדרה שחוקרים תופעות על (כבר שכחתי איך קוראים לה מרוב שזה היה מזמן) מה עם הרואה והבלתי נראה ? (לפחות שם הקומדיה הצליחה) למען האמת גם בסדרה אנדרומדה אין שום מטרה אבל עדיין זה מדע בדיוני אז אני אוהב את זה קצת.

DJDOC

New member
צודק ברוב

שמע בקשר לרוב הדברים אני מסכים איתך....באמת הסדרות לא הכי הכי עכשיו..ובמיוחד כשתיקים באפלה הסתיימה אתמול!!!צריכים להביא עונות חדשות!!!זאת סדרה מצליחה ביותר וחבל לא להביא אותה. אבל צוות לעניין זאת סדרה סבבה לגמרי....

three

New member
לגמרי לא מסכים איתך בעניין

אפקט הפחד. פעם זאת היתה תכנית חביבה כזאת, 6 אנשים שלא מעניינים אותי, עוברים משימות, מישו זוכה ולהתראות. בעונות האחרונות זה הרבה יותר מעניין, כי יש יותר ספיישלים, ג'ו הרבה יותר פתוח ומצחיק ויש מתמודדים טובים יותר. אפקט הפחד העונות החדשות שולתות!!1

squad leader

New member
אל תשכח שלא כולם אוהבים מדע בדיוני

לפי מה שהבנתי, אתה בעצם אומר שצריך לבטל את כל הסדרות שהן לא מדע בדיוני. הערוץ מתמחה באקשן, ומי קבע שאקשן צריך להיות מדע בדיוני? מדע בדיוני זה בכלל ז'אנר בפני עצמו שאת האמת עדיין לא הבנתי למה בכלל יש לו מקום בערוץ. אקשן אמיתי זה חיילים, פיצוצים, רובים, חרבות, מגינים והומור אמריקאי פשוט וטוב. יש אמנם סדרות כמו אנדרומדה שעשויות היטב וכוללות פחות או יותר את המרכיבים הללו, אבל עדיין אקדחי אור, חייזרים, ושני שוטרים שמדברים מוזר ומסתובבים משום מה רק בחושך, זה לא אקשן.

../images/Emo45.gif !!!

ומכאן נובע שזינה היא סדרה טובה מאוד! מי שלא אוהב אותה בעיה שלו, זה לא אומר שהוא צריך לבקש שיעיפו אותה ולדפוק אחרים...(כנ"ל לשאר הסדרות: הרקולס, צוות לעניין וכו')! זה שהם ישנים זה לא אומר שהם לא טובים. ואני אישית לא אוהבת מדע בדיוני.

bear18

New member
../images/Emo45.gif

דווקא צוות לעניין זו סידרה מצויינת.

itay390

New member
אבל איך אפשר לאהוב את זה

אבל איך אפשר לאהוב את צוות לעניין?! זה סתם 4 אנשים דפוקים שחושבים את עצמם שיורים וב"מקרה" הם תמיד מנצחים ובואנה כל פרק המטרה משתנה זה ממש "מעניין"! ואיך אפשר לאהוב את זינה? אתם יודעים מה - אהבתי את זינה כשהייתי בן 9 כי ההומור של זה הצחיק אותי אז.. אבל עכשיו זה יותר כמו אישה שחושבת ת'צמה שבמקרה תמיד מנצחת ועובדה שעשו סקר ורוב האנשים רוצים מדע בדיוני.. אז זהו.

ואיך אפשר לאהוב אנדרומדה?!

כזה משעמם...
זה שאתה לא אוהב זינה, צוות לעניין או כל דבר אחר, זה לא אומר שאין אנשים שלא אוהבים את זה! על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ! ! ! אז שב בשקט ותראה את הסרטים שאתה אוהב ואל תלכלך על האחרים (כל אחד יכול לעשות את זה...
)

CSG

New member
ואם אצא ואגיד שמדע בדיוני זה חרא ?

מה אז ? אולי הערוץ יפסיק לחלוטין רכישה של סדרות מהסוג ? אז בסדר, אתה לא אוהב צוות לעניין.אתה מצפה שיורידו את זה מלוח השידורים כי אתה החלטת שהסדרה דפוקה ? אולי אתה סבור שאתה בעל הערוץ ? גם אני לא אוהבת מספר סדרות שמשודרות בערוץ.נו, אז. כל אחד הוא בעל טעם שונה ואתה צריך לזכור את זה. רוצה מדע בדיוני ? בסדר. תגיד, תבקש, תסביר למה. אל תתחיל לרדת על כל סדרה שלא מוצאת חן בעינייך.

DJDOC

New member
נצל"ש

אני צריך שתיכנסו לקישור הזה....זה מצביע לי במשחק...תודה מראש http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=781

DJDOC

New member
בבקשה כנסו ללינקקקק

בבקשה כנסווו זה מממש חשובבבב

oOBAGIRAOo

New member
אמ....

זה אתה לא אוהב, זה לא אומר שאין אנשים שיושבים ופשוט מחכים לזה. לדעתי מדע בידיוני וסדרות חדשות זה חרא, מה תגיד? אז אני רוצה שבחיים יותר לא תשימו סדרות כמו תיקים באפלה, אנדרומדה ופרוייקט X (ואם אתה אוהב את הסדרה הזאת אז אין לי בכלל מה להגיד לך, כי זאת פשוט סידרה מטומטמת), ותשאירו רק סדרות פעולה ישנות כמו צוות לעיניין, הרקולס וזינה. מרוצה?

oOBAGIRAOo

New member
וחוץ מזה

למה אתה חושב שרק מדע בידיוני "מרגש"? אני אוהבת את התכניות שבערוץ לא בגלל שהם "מרגשות" אותי, אלא בגלל אלפי סיבות אחרות.

oOBAGIRAOo

New member
הזהו.

שלדעתך זה טוב, לדעתי זה סתם חרא. וערוץ האקשן צריך לשדר אקשן, לא מדע בידיוני. ואני בת!

omni96

New member
שמע

"עדיין זה מדע בדיוני אז אני אוהב את זה קצת" אתה בא מנקודת הנחה שצריכים לרצות אותך אי אפשר לעשות את זה...תתמודד או שתחליף ערוץ וצוות לעניין זו סדרה אחת הטובות !!!!!

למעלה