נמאס כבר

RainBird

New member
נמאס כבר הפורום מוצף בשאלות שנשאלו מאה פעמים ויותר ואנשים חוזרים על אותם שטויות כמוח מאגיה שחורה ומאגיה לבנה (כן, אני יודע שיתווכחו איתי על קיומם של הצבעים האלו בהודעה זו ממש) וזה פשוט מחריד. הסיבה שאני לא כותב בפורום היא שכבר אין לי מה לכתוב. פינת השיקוי נכשלה כי אף אחד לא קרא אותה ובודאי אף אחד לא השתמש אפילו בשיקוי אחד שבה, וכל המאמרים שאני כתבתי ואחרים נשארו עומדים ומעלים אבק כי אף אחד לא טורח לעיין בהם, ואפילו ההתעייפות והאזהרות החוזרות ונשנות לא עוזרות בכלום. אני נכנעתי מלהיות פעיל בפורום זה. ארדן

אני מבין אותך......./images/Emo12.gif צריך לעשות שלט לכל מי שנכנס לפורום שמי שרוצה לשאול משהו אז שיבדוק קודם במאמרי הפורום ובטוח הוא ימצא שם תשובה וגם שיסתכל בארכיון של הפורום! ו..... בקיצור אני מבין אותך.... ו.....זהו! ***TAL***

SaberTooth

New member
לא נכון... אני משתדל לקרוא כל הודעה והודעה שמתפרסמת בפורום, אני מעיין במאמרים כל הזמן למציאת תשובות לשאלות שמתרידות אותי ולרוב אני מוצא תשובה. אבל לצערי לא כולם נוהגים כמוני והשאלות ממחזרות את עצמן, הפורום מתייבש ורמתו יורדת מיום ליום...../images/Emo70.gif

נץ חלב

New member
בבקשה, ריין בירד,אל תלך אתה נחמת הפורום, ומה יעשו בלעדיך כל אלה ששואלים אותן שאלות עתיקות ובנאליות אבל בלתי נמנעות, שאתה מן המעטים בפורום הזה שמסוגלים לענות עליהן בסובלנות ובהגינות בלי לשפוך עליהם מררה מיותרת? בלעדיך הפורום יישאר עניין לסנדלרים מתוסכלים וחסרי מעצורים וזו קללה שכתובה כבר יותר מדי בתולדות ימי הפורום הזה, אז אין צורך להוסיף עליה. תשתה שיקוי יעיל ותחזור לעצמך. מחכים לך.

שלושת הירחים? רומח הדרקון?../images/Emo3.gif מחזור של שאלות לפי מה שהבנתי תמיד היה ותמיד יהיה, בגלל שלא אוכפים פה את התקנון של השאלות או את התקנון בכלל של הפורום. מעיין והנווד, זה רמז עמוק בתקווה שיהיה לכם זמן לתקן פה. הפורום דווקא העלה ברמתו, לפי דעתי האישית, כשמי שרצה לשאול שאלה היה חייב להסביר את השאלה ולא לשלוח שאלה של: איך אני מוריד למישהו יד בלי שהוא ידע?... מבקשת להדגיש לאילן ומעיין שזו לא מתיחת ביקורת אלא בקשה. לארדן: פינת השיקוי נכשלה בגלל שפשוט הפסקת לכתוב אותה, ובאמת חבל... אני לא השתמשתי בשום שיקוי שבה מהסיבה הפשוטה שאני מנסה קודם לעבוד בתיאוריה ודברים פשוטים יותר. לא יודעת מה בקשר לאחרים אבל אני מניחה שיש עוד אנשדים כמוני שלמרות שאני לא מגיבה על הפינה אני עדיין משתמשת בה. ובקשר להפסקה להיות פעיל בפורום... אני חושבת שזה סתם בזבוז ולא תורם הרבה אם אנשים עם ידע במקום להישאר למרות השאלות החוזרות מעל מאה פעמים, ולמרות האנשים המעצבנים להחריד שבאים לפעמים (ע"ע אולטרה לאב), מוותרים ועוזבים. ירדן

FireDragon

New member
צודק.... תראה, לכל מטבע יש שני צדדים (האמת שיש לכל מטבע שלושה אבל זה כבר משהו אחר)... מצד אחד, משעמם ומציק לענות על אותן שאלות, אם אותם תימוכים באותן צורות... אני מסכים איתך שהפורום הוא לא מה שהוא היה פעם... מצד שני, תודה שזה נחמד שיש כל הזמן אנשים שמתעניינים בזה, ששואלים אותך שאלות וסומכים על התשובה שלך, שכל מילה שאתה נותן להם, בישבילם היא זהב... תראה, אני לא יכול להכריח אותך לא ללכת, אבל אני כן יכול להגיד לך ש... העזיבה של הפורום הזה מהסיבה הפשוטה שהוא עכשיו ברמה ירודה ובתקופה קשה היא מעשה של פחדנות (אני לא קורא לך פחדן אני רק מאפיןן את המעשה) במקום ללכת, תישאר, תעזור, תענה, תכתוב, תנסה להחזיר את הפורום לרמה בה הוא היה פעם, תענה לכל אלה שרוצים לדעת, גם אם זו אותה תשובה כל הזמן, אני חושב שהפורום הזה עזר להמון אנשים (אני בניהם ואני בטוח שגם אתה) ואני חושב שזה לא בסדר לעזוב משהו שעזר לך כל כך בתקופה הקשה שלו.... חוץ מזה אני יכול להבטיח לך שאני ועוד מספר אנשים (לא כל כך קטן) משוטטים בארכיון, קוראים הודעות, קוראים מאמרים ונכנסים לכל קישור שיש... ככה אני, ואני בטוח שגם אחרים (כל מי שרציני בעניין לפחות)... אני מקווה שתחליט להישאר, ואם לא חבל, תרמת לפורום הזה המון, ועזרת מאוד, אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך...

א פ ו ר

New member
ל -rain bird יש הרבה אנשים שזקוקים לתשובות לשאלות שלהם אני בינהם . לך יש ידע תחלק אותו כי מחר מישהו שנתתהלו תשובה יתן אותה למישהו אחר מחר

ווילו

New member
יש לי! יש לי! אולי נקבע פה חוקים שלא יהיו תלויים בנווד או במעיין כך שנוכל אנחנו כולנו הקבועים האחרים לאכוף אותם...? למשל: שלא עונים על שאלות חוזרות קבועות ביותר משתי מילים("...מאמרי הפורום"), כדי לא לבזבז זמן ואנרגיות. שכל אחד מתחיל שרוצה לקבל עזרה בפורום, יחוייב לתת משהו בתמורה,לדוגמא להכין מאמר על נושא מסויים שיעשיר את כולנו ואז נתייחס לשאלות שלו גם אנחנו בהשקעה. כל מי שיש לו עוד רעיונות שישרשר אותם פה. אפשר להרים את הרמה של הפורום הזה, ואפילו יש לנו הרבה מה להרוויח מזה ארדן, ציפור גשם, מדיאה, שי. יהיה טיפשי לוותר, כי אנחנו זוכרים שפעם באמת היה פה ממש מעשיר ונחמד, לא? יש הרבה שויתרו, וגם אני לקחתי הפסקה וחזרתי בשם אחר, אבל הם יחזרו, ועוד כמה טובים אחרים יצטרפו, וגם המתחילים יהפכו למתקדמים... אבל זה לא יקרה אם לא נעשה משהו קצת הרבה יותר רציני מ-פשוט לעזוב... נ.ב. קראתי את כל השיקויים שלך, השתמשתי בגירסה משופרת קצת של כמה מהם...ומה שמשמר שיקוי זה ויטמין E ולא D(אבל העיקר הכוונה...) לדעתי גם הנעל בית הקוראת לעצמה ג´סטין צריכה לחזור...הוא לא היה עדין עם חדשים ותיירים אבל לפחות זה קצת ריסן את כמות המעצבנים...

למעלה