צודק.... תראה, לכל מטבע יש שני צדדים (האמת שיש לכל מטבע שלושה אבל זה כבר משהו אחר)... מצד אחד, משעמם ומציק לענות על אותן שאלות, אם אותם תימוכים באותן צורות... אני מסכים איתך שהפורום הוא לא מה שהוא היה פעם... מצד שני, תודה שזה נחמד שיש כל הזמן אנשים שמתעניינים בזה, ששואלים אותך שאלות וסומכים על התשובה שלך, שכל מילה שאתה נותן להם, בישבילם היא זהב... תראה, אני לא יכול להכריח אותך לא ללכת, אבל אני כן יכול להגיד לך ש... העזיבה של הפורום הזה מהסיבה הפשוטה שהוא עכשיו ברמה ירודה ובתקופה קשה היא מעשה של פחדנות (אני לא קורא לך פחדן אני רק מאפיןן את המעשה) במקום ללכת, תישאר, תעזור, תענה, תכתוב, תנסה להחזיר את הפורום לרמה בה הוא היה פעם, תענה לכל אלה שרוצים לדעת, גם אם זו אותה תשובה כל הזמן, אני חושב שהפורום הזה עזר להמון אנשים (אני בניהם ואני בטוח שגם אתה) ואני חושב שזה לא בסדר לעזוב משהו שעזר לך כל כך בתקופה הקשה שלו.... חוץ מזה אני יכול להבטיח לך שאני ועוד מספר אנשים (לא כל כך קטן) משוטטים בארכיון, קוראים הודעות, קוראים מאמרים ונכנסים לכל קישור שיש... ככה אני, ואני בטוח שגם אחרים (כל מי שרציני בעניין לפחות)... אני מקווה שתחליט להישאר, ואם לא חבל, תרמת לפורום הזה המון, ועזרת מאוד, אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך...