נמאס כבר..

נמאס כבר..

רציתי לשאול את מנהלי הפורום הנ"ל שאלה. מדוע כל מה שנשמע לכם שונה מהדעה העקומה שלכם אתם ישר מחליטים כי הדעה הזו פסולה וברוב המקרים אף מוחקים אותה!!! לדעתי זו שערוריה מאחר ואנו מדינה דמוקרטית וחופש הביטוי מהווה תנאי הכרחי לקיום והמשך הדמוקרטיה פה!!! אתם צרכים לצעריכם גם לקבל דעות שונות משלכם!!! או שאתם פשוט בורחים מהאמת ע"י מחיקת הודעות של לרוחכם!! אצלנו בפורום של מולדת מנהלי הפורום משתדלים כמה שיותר לא לפגוע בהודעות בעלי דעה שונה!!! זה כל כך מעצבן שהשמאל מקבל ביטוי והימין תמיד מופלה לרעה!!! אז בבקשה. אני לא מדבר כימני את שמאלנים עזבו את הפוליטיקה עכשיו אני מדבר כללליות. תודה רבה. מקווה שתאמצו את דבריי, ואם לא סימן שאת צרי אופקים וחסרי דעת מוחלטים!!!

gaily

New member
are you crazy?

didn´t you notice all the rightist people the write here? the forum has it´s rules everybody is allowed to express his/ her opinion as long as they do it respectfully

קל לך לומר את זה כי את פעלית מרצ

אתם כולכם "משתפי פעולה"אחד עם השני.. המטרה שלכם זה לשבור אותנו מבפנים, אבל לא ניתם לכם כי אנחנו יותר חזקים...... מטומטמים נמאסתם!!!!

kennycandoit

New member
כנראה לא הבנת מה המנהלים מוחקים...

המנהלים אינם מוחקים הודעות ימניות, אלא הודעות לא הולמות מבחינת הניסוח. הודעות שיש בהם משום הסתה לרצח, קללות, ניבולי פה, ירידה לפסים אישיים, חוסר פלורליזם (שחיוני למדינה דמוקרטית) ודה-לגיטימציה של דעות השמאל או כל דעה אחרת הם מוחקים. חשוב לציין שלא רק הודעות ימניות נשללות אלא גם הודעות שמאלניות המכילות את אחד מהסעיפים הנ"ל. כמו-כן נמחקות הודעות של אנשים שלא שייכים לנוער מרצ שמתערבים בדיונים פנימיים של התנועה שקשורים בניהולה השותף. זה כבר לא עניינם.

Roobie

New member
אתה לא יודע אנגלית, נכון?

בכלל לא הבנת מה היא אמרה. בכל אופן, לא נמחקות הודעות בגלל שהן ימניות - צחי (Deathatred), מתן (ההוא הדתי) ועוד כמה כותבים כאן באופן קבוע ולא נחסמים, בגלל שהם מתבטאים בצורה הולמת.

אני כן יודע אנגלית

הבנתי בדיוק מה שהיא רשמה!! אינך יכול לשפוט אותי אם אני מבין אנגלית בצורה זו או אחרת ! אני פרשתי את מה שהיא רשמה בדרך שלי ואתה קיבלת את זה בדרך שלך!! אבל תאמין לי שזה די מעליב שאתה ישר מסיק מסקנות כאלה בלי להכיר את הבנאדם. בכל מקרה הבאת את הנושא שלך "אתה לא יודע אנגלית" עפ"י הסתמכותכה כי ימינים אינם אינטילגנטיים די כדי לעמוד בקריטריונים של בני אדם חכמים ונאורים כמוך!!! חטא הגאווה פשוט גלוי ומובן לעין פה!!!! מצטער שאני צריך לרשום כאלה דברים אבל משהו הניע אותי!!!

Roobie

New member
לא, בחור

אנין שום קשר בין מה שהיא כתבה למה שאתה כתבת. ממש כלום. נאדה. ולא, אני לא מאלה שחושבים שימנים הם טיפשים. אל תנסה להדביק את זה עליי.

נכון...

אתה צודק אין קשר בין מה שהיא כתבה ולתגובה שלי,ניסיתי להציג משהו אחר אבל כנראה שלא הבנת אותו כראוי....או אני לא הסברתי כמו שצריך. אבל זה לא אומר שאני לא יודע אנגלית!!
נ.ב אני מוכן אפילו שתערוך לי בחינה באנגלית ותראה שאני דובר אמת.... חוץ מזה מה יש כבר להבין בהודעה שלה.....

Roobie

New member
תשמע...

לא אמרתי שאתה לא יודע אנגלית במובן הרגיל של זה, אלא כמו שאומרים "תגיד לי, אתה לא יודע עברית?". במובן הזה. זה דבר ראשון. חוץ מזה, יש לימנים במה חופשית בפורום הזה כל עוד הם לא משמיצים ושומרים על רמת דיון גבוהה. גם הודעות שמאלניות רדודות כבר נמחקו מהפורום.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifבאמת נמאס!../images/Emo70.gif

אין לי שום רצון להצדיק את עצמי , גם אני לא צריך ! אף כותב ימין לא נחסם מהפורום אם הוא כתב בצורה לא נעימה ! אף הודעה תקינה (במובן של הכללים של הפורום) לא נמחקה ונשללה מהציבור ,אף! יותר מזה בפורום הזה הוגבלו גם כותבי שמאל שהציפו את הפורום ! תן דוגמה לעשיית אי צדק ותקבל תשובה ...רק תזהר בדוגמאות (יש לי את המקורית בארכיון ), אם טעיתי (או אחד מהמנהלים) תקבל את הסליחה הראויה . דיון זה נגמר פה, הוא לא מוסיף\תורם לפורום וגם לא בנוי על טענות מבוססות. אם יש לך הודעה שטעיתי במחיקת אתה מוזמן לבר איתי במסר ואני אפרסם סליחה, אני בספק אם יש ! עמרי

הצעה מפתה

ליושבי, אורחי ומנהלי הפורום גם יחד. הבה נכיר בפורום כפי שהוא היה אמור להיות מבראשית: בטאון! בטאון ותו לא. לא במה לשירה פוסט מודרניסטית, לא מרכז דיוני אקטואליה ואפילו לא אמצעי לגישור על פערים בחברה הישראלית. כולה בטאון, עיתון בצורת פורום שמיועד לדיונים הנוגעים אך ורק לעניינם של חברי התנועה. כפי שמאור היקר לא יכניס למדור מכתבים למערכת של ´קול העם´ טקסטים נזעמים של אנשי כהנא צדק על פגיעה בזכותם הדמוקרטית להשמע, כך אל לאורחי הפורום להטריד את עצמם ואת כל השאר בסוגיות מסוג זה על דפי הפורום, ובהחלט אל למנהלי הפורום לתת במה לביקורת זו, שבהחלט לא במקומה. היה וחברי התנועה מתעניינים בדיונים עם חבריהם היקרים האוחזים בדעות ´ימניות´ - מה טוב! אבל שוב, כפי שבעיתון ´במחנה´ לא נפרסם את פרוטוקול המזכירות האחרונה ואפילו לא נתרעם על כך שהדבר היה בוודאי נמנע ע"י מערכת בטאון צבאי מכובד ומסוגנן זה - אל לנו להקלע לתחבולות בדמות דמוקרטיה וחופש ביטוי, שהרי יסודות אלה לא באמת קיימים בארצנו היפה והמשגשגת ממילא. יום טוב!

תגובה רשמית...

הודעות בפורום נוער מרצ לא נמחקות בגלל הדעות המופיעות בהן (כל עוד הדעות הן בתחום הלגיטימי כנקבע בחוק ההסתה והמלצותיו של היועץ המפשטי לממשלה), הודעות בפורום הזה נמחקות מכמה סיבות מאוד ברורות: שפה לא נאותה, קרי קללות, השמצות וכדו´ וזאת ללא שום קשר לעמדה פוליטית, הודעה שתכיל את הביטוי מתנחבלים תמחק בדיוק כמו הודעה שתכיל את הביטוי פלשתינאצים. חשוב לציין, שחברי הפורום לוקחים חלק פעיל בניהול הפורום. כלומר, במידה ויש הודעה המכילה שפה לא נאותה, אך חברי הפורום הגיבו ונוצר דיון מרתק ונאות הנהלת הפורום הזה שומרת לעצמה את הזכות למחוק או לא למחוק את ההודעה הנ"ל. אני יכול להגיד לך שבתור מנהל פורום, אני לא מתייחס לעמדות פוליטיות המופיעות בהודעה. התחשבות בנושאי הפורום: פורום זה אינו פורום מרצ, הוא לא בה להציג את עמדות המפלגה ולא להיות השופר שלה בשום דרך. הוא נועד לדיונים פנימיים של תנועת נוער מרצ וחבריה. הודעות כמו "מה עמדת מרצ בנושא X ו Y?" ימחקו, והכותב יופנה לפורום מרצ (294 בתפוז). התחשבות בחברי הפורום: לעיתים יש נושאים שחוזרים על עצמם עד אין סוף בפורום, דבר המרגיז חברים קבועים בפורום ומרחיק אותם מכאן. הפורום הזה לא נועד להיות פורום אקטואליה, אך כן יש מקום לכמות מסויימת (מוגבלת מן הסתם) של דיונים אקטואליים. הכמות אינה ניתנת להגדרה מדוייקת, והיא תלוי ברוח חברי הפורום כפי שהיא מוצגת אל המנהלים. המנהלים (עמרי ואני) שומרים לעצמם את הזכות למחוק הודעות לפי רוח עיניהם על מנת למנוע מהפורום להפוך לפורום אקטואליה ועזיבת חברים קבועים בו. כך או כך, הודעות לעולם אינן נמחקות בגלל הדעות המוצגות בהן, כל עוד דעות אלו מוצגות בשפה נאותה, ואינן נכנסות להגדרה החוקית של הסתה כפי שמוגדרת ע"י חוקי המדינה והמלצות היועץ המשפטי לממשלה. (וגם כאן הנהלת הפורום שומרת לעצמה את הזכות להתגמש, אך ההתגמשות תמיד תהיה לכיוון הרחבת חופש הביטוי ולא צימצומו). אתה מוזמן להישאר בפורום, נשמח לארח אותך כאן. ולהבא, פשוט תקרא את הודעת המנהל/ת, ותשים לב שכל מה שכתוב בהודעה זאת נכתב שם. אלון.

למעלה