נמאס כבר...

נמאס כבר...

טוב, היה לי לילה לא מוצלח אז קמתי בבוקר חוהחלטתי לכתוב על דברים שמעצבנים אותי- נמאס מהשחתיתות: מה הייתם אומרים אם שופט היה מקבל מתנות באלפי שקלים מהאנשים אןתם הוא עומד לשפוט? אבל זה בדיוק המצב בכדורסל שלנו, הדיינים של בית הדין העליון (לפחות על אחד אני יודע בודאות) מקבל מנוי ליד אליהו באמצע למטה במקומות הטובים ביותר (מנוי השווה אלפי שקלים) וכרטיסים לפיינל פור כבר 3 שנים ברציפות. מדובר בשחיתות כי אחרי זה הם שופטים את מכבי!!! זה מושחת באזרחות ומושחת בכדורסל. סיפור הפיצה- סיפור שקצת נבלע. מכבי פונה לשחקן החשוב ביותר של יריבתה לאליפות וסוגרת איתו על העונה הבאה לפני תום העונה. אתם אוהדי nba ויודעים איזה עונש היתה מקבלת קבוצה כזו שם. תראו מה עשו למקהייל ומינסוטה שבסך הכך דיברו עם שחקן קבוצתם לפני הזמן. אוהדי מכבי- אתם באמת שמחים מהאליפות הזו? התקציב של כל ר"ג נמוך מהשכר של נדב!! התקציב של מכבי גדול פי 25 מזה של ר"ג!! אני זוכר שכשהייתי בבי"ס בכיתה ח´ וניצחנו בטורניר בי"ס את כיתה ד´ לא שמחתי, זה לא היה כוחות. נכון תגידו שזה בעיה של שאר הקבוצות אבל זה פער שלא ימחק לעולם כל עוד לא תונהג תקרת שכר (לפחות מהשחקן השמיני). מזרחי הוא איש יקר שפועל מאהבה אבל אין ספק שהדורסנות של מכבי שברה את הכדורסל (ביחד עם ניהול חובבני). עם מכבי היתה משחררת העונה לליגה את שלף, בריסקר, צורה והיו מאפשרים שיתוף של שני בוסמנים מכבי לא היתה נפגעת כל כך והליגה היתה משתפרת מהותית- תארו לכם את ר"ג עם שלף ועוד בוסמן!! אני לא שונא מכבי (ואפילו מתכנן לקנות גם שנה הבאה מנוי למכבי) אבל אוהב כדורסל ישראלי. מכבי חייבת להבין שזה לא סותר- זה אפילו לטובתה.

יוסי®

New member
אם לא היית מדב בגיבובי שטויות

אז עוד הייתי מתייחס להודעה שלך ברצינות. ברגע שכתבת ש"התקציב של כל ר"ג נמוך מהשכר של נדב!!" - זה אומר הכל על רמת הדיוק בעובדות שלך. התקציב של מכבי גדול פי 25 משל ר"ג? מעניין, שהתקציב של ר"ג, על פי מה שאתה אומר, אמור להיות בסה"כ 520 אלף דולר... זה נראה לך מדוייק?

ARIBBA ASHKENAZ

New member
למען האמת הליגה בארץ באמת משעממת

פחד ולכן המעבר לשחק בליגה האדריאטית אמור לעניין יותר מכל משחק ליגה אפילו מהדרבי השב אלינו לטובה זה לא הוגן לבקש ממכבי להחליש את עצמה ואת סיכוייה באירופה בשביל שיהיה פה משהו בסגנון של ה-NBA הקומוניסטית לפאנאתינאיקוס למשל יש תקציב לפחות פי 3 ממכבי ואף אחד ביוון לא מנג´ס להם שהם צריכים להוריד בסגל השחקנים שלהם זה שאין תחרות בארץ זה בגלל שלמכבי יש את רוב האוהדים ואת רוב המסורת מי מונע מקבוצות אחרות להגיע לרמה האירופית הגבוהה??? אם מגדל י-ם לא מסוגלת לדאוג לעצמה לאולם נורמאלי ולאוהדים קצת יותר שפויים,זו לא צריכה להיות הבעיה של מכבי והנבלות עוד צריכים להגיד תודה שבזכות שימון מזרחי ריאל מדריד הסכימה לבוא לשחק במחלה(מלחה)אשתקד

אני לא רוצה להתווכח אבל

לפאנתניקוס אין תקציב גדול פי 3 ממכבי (היה נכון אולי פעם, כיום למכבי יש את אחד התקציבים הגדולים באירופה) ולא שיש לי בעיה אם זה. אי אפשר להתעלם אבל שלפאנתניקוס אין תקציב גדול פי 12 בערך מהקבוצה אם התקציב השני בליגה. נכון אף אחד לא מונע משאר הקבוצות להצליח אבל יש דבר כזה אפליה מתקנת. כל עוד ערוץ 1 משלם למכבי 7 מיליון דולר לשנה (בערך כמו התקציב של כל קבוצות הליגה ביחד) אי אפשר יהיה ליצור כאן תחרות. ליגה תחרותית תהיה טובה למכבי. כולנו (כולל אוהדי מכבי ) זוכרים לטובה את תחילת שנות ה 90 כשהיה כאן כדורסל. ביום שבו גליל עליון עומדת להסגר צריכה לעלות לשמיים הקריאה- תצילו את הכדורסל הישראלי לפני שמכבי תשאר כאן לבד, ואז גם לה לא יהיה זכות קיום, נוער פשוט לא ישחק כדורסל יותר (לא יהיה איפה). ואני מזכיר שוב שאני לא שונא מכבי אלא אוהב כדורסל ישראלי.

למעלה