נמאס כבר !!!!!

אביחי 33

New member
מה שלי נמאס../images/Emo46.gif

מאנשים כמוך שכל הזמן שאין פרקקק פותחים שרשור כזה... תכניסי לראש וכדאי שעוד כמה כאן
ערוץ 2 זה לא של אבאאא שלך ולא של אף אחד אחר, ואם יש מטרות כ"כ חשובות או כל דבר אחר שהם יחליטו לבטל, אז הם יבטלו בלי להתחשב באמ"ל
כ"כ מעצבן אותי הודעות כאלה

אני יסביר לך../images/Emo9.gif אם אפשר../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

כי את מגיבה בתגובה להודעה ראשית ולא להודעה של אביחי.. כי אם את רוצה להגיב לו מתחת לתגובה שלו תלחצי הוספת תגובה.. הבנת?

sdavid1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo45.gifנכוןןןןןןןןןןןןן../images/Emo46.gif

הם חוצפנים!!!!!!!!!!!!!! חוצמיזה למה הם משדרים את זה בערוץ 2 כל הזמן שיש להם משו אחר לשדר אז אין אמ"ל וגם העניין של כל 5 דקות פירסומות יאללה איתם לא מצאו איפה לשדר את אמ"ל?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?

איך אני אוהבת שאתם מיתעצבנים מהר

כל מי שבא לו ליפרוק קצת עצבים אז הגעת למקום הנכון סתם סתם אל תיקחו רציני.. אין לי דעה בנושא(אי אי איזה שפה גבוהה ויפה)

sdavid1

New member
איזה בעסההההההההה נראה לי ש...

אין מצב שישדרו שידורים חוזרים של אמ"ל מהעונה הראשונה כי שידרו כבר פעמיים יוו איך אני אתגעגע לזה כשיגמר!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וואי איך בא לי לראות תפרקים שעדן וליאור היו זוג יווו איזה מושלמייים הם!!!! פיספסתי אוףףףףףףףףףף למה???!?!?!?!?!?!?

למעלה