נמאס כבר !!! פשוט מספיק !!!

נמאס כבר !!! פשוט מספיק !!!

אתמול יצא לי שוב ל״הנות״ מאותה דעה קדומה, חשוכה ,לא רלוונטית וכבר לא אופנתית יותר בנושא ״טייסי האז״מ״.
למרות שהיה מדובר ביהודי שאני מכבד, לא יכולתי כבר לשמוע זאת יותר, ודי ״יצאתי עליו״.

זה לא מכבד את האומר וזה לא מכבד פלח גדול של טייסים שמהווים היום חלק משמעותי מתעופת הפנאי בישראל.
אני מכיר מקרוב את הסטטיסטיקות, אין בסיס להשמצות !

לחברות הביטוח ״נפל״ האסימון לפני כשנה, והן הבינו שמלבד שיחות מרפסת מכוערות, ודעות קדומות אין בסיס אמיתי להשמיץ את הענף.
אי אפשר לומר על חברות הביטוח שאינן יודעות לפענח סטטיסטיקה !!!
לאחר שעשינו עבודה מולם כמו בגמילה , אפשר היום להנות מביטוח צד ג,נוסע, גוף מטוס (עד מאה אלף יורו) ואפילו לטייס .

לצערי כדי לענות לאנשים החשוכים הללו , אני נאלץ ליישר קו עם ה״בורות״ ולתת להם דוגמאות מענפים מקבילים.
בכך אני עושה את מה שאני מבקש מהם לא לעשות.

לכן, אני מעדיף לפעול באופן חיובי.
אם משהו מענף התעופה רוצה באמת להכיר את תעופת הספורט היפה שלנו ולבסס את דבריו על עובדות ולא על שמועות ודעות קדומות, אני מזמין אותו
לפנות אליי ואני וחבריי נראה לו שמדובר באנשים מצויינים, מקצועיים שבמבחן המציאות אני מוכן שהילדים שלי יטוסו עם רובם.
ולא משנה אם אתה בקר, טייס ארקיע , או עובד רת״א /רש״ת ...

בכל מקום שיש בני אדם יש טעויות, זה לא משנה אם הוא רופא, נגר, טייס בכבדים, בקלים או בספורט.
אף אחד לא חסין מטעויות או מעבירות , ההבדל הוא אופן השימוש המרושע בידע.

לפני כשנתיים היה פחד גדול שמספר לא מבוטל של מטוסי ספורט ינחתו בהרצליה. (במטס למצדה)
השמיים רעמו , כל הרצליה הייתה דרוכה כאילו המטוס המלזי בדרך לשם.
זה היה יום עם ראות גבולית ובתוך זמן קצר נחתו באופן מושלם כל המטוסים כאשר לרובם זו הייתה הנחיתה הראשונה בהרצליה.
המטוסים החנו בהרצליה ואנחנו חזרנו לראשון במיניבוס.
אמרתי לטייסים במיניבוס שאני גאה להיות חבר שלהם הן מבחינת התרומה לקהילה וההשקעה האישית ולא פחות על הביצוע המושלם.

אם יש למשהו בעיה עם טייס שיפתור אותה ולא על ידי הכללה של קבוצת טייסים טובים , והוצאה מהפה גיבוב של שטויות שמבוססות על דעות קדומות.
זה פשוט לא יפה ! לא נכון ! לא ראוי ! לא אופנתי כבר ! ופשוט נמאס !

טיסות נעימות ובטוחות
שי שמעון

שאולי46

New member
נשברת כבר ב- 09:25, אבל אני גמיש...

שמעון לצערנו כך זה עובד

אני לא יודע על מה מדובר כי אני לא בתחום שלכם.
אבל זה לא חדש, כשטייסת הגיעה לשדה דב בגישה לא נכונה, כמעט סגרו את הטיסה לשם לתעופה הכללית. שלא נדבר על הגזירות באילת ומה לא.
מניסיון אישי של שיתוף הפעולה במטס לקריית שמונה אני יכול להעיד שאיכות הטיסה של ה LSA הייתה מעולה והתפקוד של האגודה ראוי לשבחים
טיסות בטוחות
נתן

שמעון - אם לא הייתי יודע

על מה אתה כותב, לא הייתי מבין למה לקשר את הפרסום הזה.

עירא10

New member
רמי,

ללמוד לטוס הרבה הרבה יותר מסובך מאשר ללמוד לדבר ברדיו.
שלא לדבר על הערך המוסף הבטיחותי הגבוה,בין בטיסה נורמלית ובין במצבי חירום.
אישית הייתי מחייב את כל מי שמחזיק ברשיון טייס כל שהוא ללמוד נוהלים, והפעלת מכשירי קשר תעופתיים.
כמו כן תקון חובה לטוס עם אמצעי קשר תעופתי כל שהוא.
ומה ענין "ותיקים" לדיון? "ותיק" פרושו "חסר יכולת למידה?"
כמו שכבר אמר אחד ה"וותיקים"..."רוצה להיות בריא? שן, כל, תמל, ז... זהר מטומבילים, ודבר ברדיו..."

נתי ניב

New member
"ילקוט הכזבים" איזה עמוד?

מי אמר למי: "תעמל כל שן ותזהר מטומבילים"?

רמי בר1

New member
כתבתי הערה צינית,הייתי בטוח שאחרי

ששרון חילק מחמאה מרומזת למגזר האז'מ,מיד תהיה הערה על נושא הקשר.
אז הקדמתי תרופה.
הותיקים יודעים לדבר,אבל מעולם לא עשו RT

למעלה