נמאס כבר מזונות

גרגמל14

New member
נמאס כבר מזונות

אני בן 26 והלכתי להמון זונות בחיים שלי. במועדונים ופאבים לא מצליח לתפוס בחורות כי אני ביישן, אני נראה סביר אבל שאני מדבר עם בחורה אני משעמם צפוי וחסר ביטחון עצמי. יש דרך להשיג בחורה שניראת סביר (לא שמנות ) מבלי ללכת לזונות?
אמרו לי שאני צריך ללכת לקורס אומנות הפיתוי האם זה פיתרון?

לא ממש הבנתי

.אם אתה מחפש קשר סביר או אחר למה אתה הולך לזונות? כי הן פצצות ונראות סביר לא מבינה.
כי למיטב ידיעתי ללכת לזונה זה לצורך סקס שם אין רגש/ארוטיקה ועוד ושם לדעתי תרגיש רע יותר במיוחד שאתה ולך הרבה..

לפי הכתיבה שלך בהחלט עולה רושם של בחור חסר נסיון וחסר ביטחון וללכת לזונה יכול להועיל רק בלפרוק מתח מיני ולא ממש בטוחה שלמטרת העלאת הביטחון.
לא מכירה חוג לאומנות הפיתוי כי קשר בנזוגי או אחר מתחיל בתקשורת וחיצוניות ולך קשה.

גרגמל14

New member
אממ

אני הולך לזונות פעם בחודשיים בגלל שיש לי צרכים ,ובגלל שבמועדונים ופאבים אני לא מצליח לתפוס שום דבר. אני משתכר בימי שישי ומנסה להתחיל אבל לא מסתדר לי הקטע של להחליף מספרים או על מה לדבר .הסיטואציה הזאת לא נוחה לי.
אני לא כל כך סגור לגבי מה אני מחפש אני מעדיף קשר רציני עם בחורה נורמלית אבל גם סטוץ לא יזיק. מה שכן אני לא מוכן להתפשר על שמנות כי אני נראה סביר ומשקיע בגוף שלי (תסרוקת ,בגדים , הרמת משקולות) אז לא מרגיש לי הגיוני שאני צריך לדבר עם אחת שלא עושה את זה.

דבר ראשון תפסיק לחשוב במונחים של

"לתפוס" ו"סביר"

בין אם אתה מחפש סקס או קשר רציני, להשתכר במועדון זו לא הדרך.

לכל אחד/אחת יש משהו שלא עושה לך את זה

אתה לא מתפשר על שמנות והשני על פנים או אחר וזה לגיטימי בעיניי אתה צריך להמשיך לנסות וגם אם תקבל סרוב תמשיך כי לאט לאט תעלה המוטיבציה ואיתה החיזור אין מה לעשות מי שלא מנסה לא יודע.

גרגמל14

New member
למה דווקא שאני אמשיך?

למה אני צריך בכלל לחזר? למה זה לא ההפך?
מי קבע שבגלל שלכן יש כוס וציצי ולי יש זין אני זה שצריך להתחיל? למה זה לא ההפך?

אתה לא צריך

אבל אם תמשיך לפעול באופן שאתה פועל היום, תמשיך לזיין זונות.

כמו שכבר כתבתי - כל העסק הזה של הזונות פועל לרעתך בהרבה מישורים. אתה לא רואה נשים כבני אדם שווי ערך. כל מה שאתה מסתכל עליו זה על הרצון החייתי שלך לזיין.

אני קורא את ההודעות שלך והדבר היחיד שעולה אצלי זה עצב. אני לא יודע אם אתה אדם טוב או לא, אבל ברור שקיבלת חינוך לקוי בנושא הזה.

לעומת מה שאנשים כותבים כאן אני בהחלט חושב שתומר קורון, שמנהל את אומנות הפיתוי, בהחלט יכול לעזור לך. כמו שכבר כתבתי, תומר מאמן אנשים בדיוק במצב שלך בהצלחה רבה.

גילוי נאות: אני מכיר את תומר. נפגשנו בנסיבות עסקיות וחברתיות מספר פעמים. אנחנו לא חברים ואין לי שום קשר לעסק (עם השם המזעזע) שלו.

גרגמל14

New member
קראתי

קראתי אלפי מאמרים של אומנות הפיתוי. ממשפטי פתיחה, על מה לדבר בשיחה, כיצד לסגור מספר, עקיצות,גישות הכל כבר קראתי, אבל שזה מגיע לרגע האמת אני משתין במכנסיים. אבל אתה יודע מה אם עוד שנה אני אמשיך לזיין זונות אולי באמת אני אתחיל לחשוב על לקחת את הקורס או להרשם לאתר הכרויות

אני קראתי

הרבה ספרים על טיסה.

הייתי עולה על מטוס שאני מטיס?

לקרוא, זה לא ללמוד ולא לעשות

נשמע לי

שיש לך בעית ביטחון עצמי וזה כנראה עמוק יותר ממה שאתה מוכן להודות.
אתה כועס על הנשים, זקוק להן, מרגיש מושפל, חסר ערך.

ממליצה לך על טיפול פרטני עם מטפל/מאמן שמתמחה בקושי ביצירת קשר זוגי.

רק עבודה פרטנית תוכל לקדם אותך מהבורות שאתה נופל אליהם כל פעם מחדש..

גרגמל14

New member
אממ

מה אני צריך לחפש בגוגל בשביל להגיע לאחד כזה.?
זה משהו בסגנון אומנות הפיתוי ? כלומר אני צריך ללכת לרחוב ולעצור בנות כמו שהם מלמדים, או שזה יותר עבודה על הפן הפסיכולוגי?
כי כמו שכבר ציינתי קודם ,קראתי המון ספרים של אומנות הפיתוי על הפן הפסיכולוגי וזה לא עזר לי ממש .

לא

זה משהו בסגנון קואוצ'ינג.

מישהו שיעזור לך ללמוד להעריך את עצמך יותר, לבנות ביטחון עצמי,
להשתחרר מהמרמור
ולפתח גישה בריאה ליחסי מין ולזוגיות.

אומנות הפיתוי היא מה שהיא -
יכולת ליצור את האינטרקציה הראשונית, לפתות.
זה בדיוק מה שעושות ה"נוכלות" האלה מהאינטרנט ששמות את התמונה הכי מחמיאה שלהן, מלפני 4 שנים ו20 קילוגרמים.

ביטחון עצמי מזוייף מתגלה ככזה מאוד מהר.

עזוב אותך מאומנות הפיתוי!

אתה צריך לעבוד על דברים הרבה הרבה יותר עמוקים בעצמך.
יש היום טיפולים פסיכולוגיים מצויינים דרך קופות החולים במחירים סבירים מאוד או לסטודנטים וצעירים באוניברסיטאות.

ואל תשקר בקשר לזונות- זה חשוב שתדבר על הדברים האלה, כי זה חלק מהדפוסים שתוקעים אותך במקום ולא מאפשרים לך להכנס לקשר אינטימי.

גרגמל14

New member
מה קשור הזונות

הזונות זה סך הכל כלי בשביל להתפרק ולהוציא מתחים, אני הולך סך הכל פעם בחודשיים ואני יכול גם בלי זה תאמיני לי, זונות זה ברירת מחדל. זה לא מה שתוקע אותי.

לגבי הטיפול הפסיכולוגי. אז את אומרת שהבעיה האמיתית שלי עם נשים זה לא הטכניקה? כי אני יודע שיש לי חברים שאין להם בעיות פסיכולוגיות והם שמחים על מי שהם ומה שהם וגם יש להם ביטחון עצמי גבוהה ממני , ויש להם עבודות מכובדות והורים תומכים ,אבל עדיין שזה מגיע לשמירה על קשר עם בחורה הם נכשלים ,לא היה להם חברה יותר מחודש.
אז אני מבין שיש לי דרך ארוכה לעבור, גם פסיכולוג בשביל לפתור את הבעיות הנפשיות אצלי (תסכול מרמור וחוסר ביטחון עצמי ) ורק אחרי שאני מסיים את זה להתחיל לעבוד על הטכניקה של זוגיות ומשפטי פתיחה. יא וא ראדי הסתבכתי ,למה לא נולדתי דון ג'ואן וזהו?

קטניפ

New member
טיפול פסיכולוגי ממש לא חייב להיות ארוך

יש היום לא מעט פסיכולוגים שמאמינים בטיפול ממוקד וקצר בלי לחפור בהיסטוריה המשפחתית ובלי לדבר על כל ארוע בילדות.
לפעמים מספיקות כמה שיחות כדי להתחיל להשתחרר.

ברור

שהזונות זו לא מהות הבעיה- אבל הן רק מקבעות ומחמירות אותה.
יש לך בעיה ביצירת קשר אינטימי (אגב, גם לחברים שלך יש) ובעיית ערך עצמי. ההרגשה הזו שאתה שווה פי אלף יותר מכולם, ושבנות היו צריכות לחזר אחריך, אבל ברגע האמת, כשאתה עומד מול בחורה אתה מרגיש אפס, משעמם וצפוי- זה אותו הדבר. זה שני צדדים של אותו מטבע.

כשאתה קונה סקס אתה מקבל מוצר שהוא זיוף של מה שבאמת בא לך.
אתה רוצה אינטימיות מינית, אתה רוצה שיאהבו אותך כמו שאתה, שיחשקו בך, שבחורה תראה אותך ותרצה לשכב איתך, שתרצו לעשות נעים אחד לשני. כשאתה משלם לזונה אתה מקבל שירות. היא לא איתך בגלל שהיא רוצה וחושקת בך, היא איתך בגלל ששילמת לה.
וכדי להגיע לאינטימיות מינית צריך לתקשר, להפתח, לראות את האדם מולך ואת הצרכים שלו/ה. קשה לך לעשות את זה ואתה גם לא מאתגר את עצמך- כי אתה פשוט קונה סקס ו"פותר" את הבעייה באופן זמני.

אבל כל המעגל הזה רק גורם לך להרגיש יותר מתוסכל, יותר כועס על נשים ועל העולם, יותר מבוצר בתוך עצמך, פחות שווה בעיניי עצמך.

לדעתי, טיפול פסיכולוגי טוב יעזור לך להתקדם ולהבין את עצמך טוב יותר, שאר הדברים כבר יפתרו מעצמם..
בחור חכם אמר לי פעם: "אם יש לי בטחון עצמי אני יכול לגשת לבחורה ולהגיד לה "מה את שותה?" וזה יהיה מספיק כדי לפתח שיחה"

גרגמל14

New member
סבבה

נילך על טיפול פסיכולוגי. אגב מה דעתך על זה שיש מטפלות פסיכולוגיות שניסו להתאבד? ומשתמשות בכדורים נגד דיכאון?

דעתי היא

שנורא קשה להתחיל לעבוד על הדברים העמוקים של הנפש שלנו.
תמיד נחפש תירוצים למה זה לא יעבוד/בזבוז כסף/סתם שטויות לדכאוניים.
אני מציעה לך להתחיל.
אין לך מה להפסיד- הזונות תמיד יהיו באותו מקום..

אח שלי... שים ז*** על כל הבחורות האלה

עזוב אותך מאומנות הפיתוי, עזוב אותך מכל השטויות האלה, פסיכולוגים וחרא, הכל שטויות, תהיה גבר, אל תראה ממטר, הבנות מתות שיתחילו איתן, תפסיק להיות סמרטוט, תסתכל במראה ותראה שם את אלביס ספרסלי, תתחיל להשתחרר, לצחוק, לשמוח, תהיה גבר וגם אם יקח לך הרבה פעמים בסוף זה יגיע.

זרוק את הפחדים שלך לפח ותתחיל לחיות.

למעלה