נמאס..ולא רק נמאס.

נמאס..ולא רק נמאס.

נמאס לי להיות מכורה נמאס לי שהטלפון שלי שותק. נמאס לי להיות לבד. נמאס לי לפחד מתגובות. נמאס לי שכמעט אין לי חיים. נמאס לי שכולם גרים רחוק. נמאס לי שכמעט לא מגיבים לי כאן. אבל אני מאושרת בנתיים. טוב לי בנתיים. ונמאס לי להסתיר! נמאס לי לפחד כל פעם שאני מספרת למישהו! נ מ א ס! נמאס לי שרגש לא מדבר יותר. נמאס שרק מין מדבר. נמאס שלכל דבר צריך נסיון. אז לא לא לכל דבר צריך נסיון אבל למרות שנמאס לי מכל כך הרבה דברים אני מאושרת וטוב לי. באמת. לא בציניות. לא בהגזמה. קבעתי עם האושר ונחשו מה? הוא הגיע.

המפ

עוד דבר לא קרה שום דבר מיוחד בשביל שהוא יבוא. אבל הוא בא. קפץ לביקור. סופוסוף. אז נכון, החיים שלי לא מושלמים אבל עדיין. אורלי.

האושר היה אצלי הרבה זמן

אבל עכשיו הוא החליט להבריז לי

I LostJakysDog

New member
נמאס לי שאת מזיינת ת´שכל

בשניי פורומים, אי אפשר לברוח מהזיוניי שכל הטיפשיים שלך הא? כמו עלוקה ...

הייתי

מסבירה לך למה עשיתי את זה אבל לא נראה לי שזה שווה ת´מאמץ. האמת? לא יודעת למה עניתי לך בכלל. אם היית מפעילה קצת ת´שכל שאין לך היית מבינה למה רשמתי את זה גם פה. אורלי.

yellow cheese

New member
טוב צ´מעי חן... ../images/Emo46.gif

אני לא יודעת מה הקטע שלך עם אורלי אבל אני דורשת שזה ייפסק! רוצה לריב איתה?? אין בעייה...לא בפורום הזה!!!!! אני מבקשת בכל לשון של בקשה שלא יהיו מריבות פה..מבינה
אם אורלי עשתה לך משהו-->>זה לא המקום לחיסול חשבונות!! אוהבת, שירלי

תיקון טעות

אני דיי לא עשיתי כלום. וכמו שאמרת, זה לא המקום אז דייייייי. אורלי.

רוע לב.. רוע.... ../images/Emo8.gif

מה דוקטור איוול מה המצב???? למה לא באת היום לבקר אותי בבצפר?!?! באו כמה חבר´ה מהמגמה שלך............................. לאב יו !!!!!!!!!!! נטע

I LostJakysDog

New member
רוע אחותך ../images/Emo8.gif

המורה הכלבה שלי לא נתנה לי לצאת משיעורים....... וחנית הזונה אמרה לי שעם היא לא מסכימה אני לא יכולה לצאת...

למעלה