נמאסתם!

EverMan

New member
מה באמת ?

מישהו נתן לרבין את ההזדמנות לבצע את זה ? נעשהט נתן לברק את ההזדמנות לבצע משהו ? לא ולא ! לכן תנו לראש ממשלה קדנציה (בלי שימות או שיתלף בגלל הסכמים קואליציונים) ואולי זה יהיה שונה ! וזה תלוי רק בנו !

gilka

New member
זה לא קשור בראש הממשלה!

זה קשור במדינית ובמה שהעם רוצה! הרי למה אנחנו לא מכסחים להם את הצורה? שתי סיבות: 1. העולם וארה"ב- שמתנגדים לכיסוח הדבר המגוכח הזה שנקרא פלשטין. לעומת זאת, היינו בתקופות שהעולם לא הסכים איתנו (ששת הימים) ויצאנו מזה טוב מאוד 2. זעת הקהל בישראל ואנשים כמוך- רק בגלל אנשים חולמניים שחיים בשוודיה ובשוויץ (כמוך) ולא בארץ ישראל אנחנו לא מסיימים את האיטיפאדה הנוראית הזאת ואת החיים העלובים של הנבל השפל הרב-רוצח שנקרא ערפאת.

EverMan

New member
אז במה זה קשור בדיוק ?

זה ועוד איך קשור , כי ראש ממשלה יכול לעשות מה שבראש שלו. אבל הוא צריך לדעת שיש תוצאות בינלאומית בעקבות כך ! "רק בגלל אנשים חולמניים שחיים בשוודיה ובשוויץ" - אני גר בכרמיאל ונוסע כל יומיים לת"א וירושלים , אז בבקשה , אל תדבר איתי על חולמניים שלא גרים בארץ. כי אני עליתי לארץ במטרות ציוניות. אחרי ששת הימים היינו בתקופה זוועתית מבחינה חברתית , היה עלינו חרם של נפט ובקושי הזזנו את הרכבים ברחובות. חצי עולם עשה עלינו חרם, והבאנו את יום כיפור על עצמנו. יצאנו מזה עם שטחים , אבל עם הבעיה הפלשתינאית. יצאנו עם כסף , גרמנו לעצמנו הרוגים עתידיים. ששת הימים כמה שהיא הייתה טובה (והיא הייתה טובה !!!) - ככה התוצאות הלא צפויות שלה משטחים הכבושים היו גרועים. דעת הקהל בישראל מסכים שלא רוצחים אנשים סתם ככה, ובעיקר לא מנהיגים של עמים. העם שלו רוצה - שירצח אותו. אנחנו לא ניקח עלינו את החוסר דמוקרטיות הזו ונחליט על דעת עצמינו להרוג אדם שנבחר בבחירות.

EverMan

New member
האם ציון היא יש"ע ?

האם יש"ע נחשבת היום חלק מציון ?

.המוסד

New member
לצערך כן

הם נופלים לרוע מזלך ב"ארץ ציון וירושלים" גם את הר ציון וירושלים אתה מוכן לקחת מישראל אין היום, יש, או אין ציונותך? אין

EverMan

New member
לא הם לא אחי

יש"ע מעולם לא סופח לישראל והוא לא חלק מהארץ הזו ! על הר הירושלים אני לא מוכן לנהל מו"מ כי אם רק על חלקים מהר הבית (המתחם האיסלמי וזהו). ציונות כמו שאמרתי לך , היא לא שמירה על קרקע , כי אם טיפוח מה שיש ואהבת הארץ והעם הזה. לכן אני ציוני ולא יעזור לך. לימין אין ווטו על ציונות. למעשה , רוב תנועות העליה הקיימות קיומים , הן שמאלניות. (גדודי העולים,השומר הצעיר,הסוכנות היהודית...)

.המוסד

New member
אתה לא מוכן למוכר את הר הבית

רק חלקים שלו...זה אומר הכל לא? ילד מבולבל? אחד שאינו יודע מה לומר? לא מוכן למכור את האוטו, רק את השילדה, רק את המנוע, רק את המגבים, רק חלק, אין חלק, יש כן או לא יהודה שומרון ועזה הם חלק מארץ ישראל, תרצה או לא, יהודה ושומרון הם חלק מארץ ישראל זה שלא סיפחו אותם לא משנה כהוא זה, גם את הר הבית לא חייבים היו לספח, זה לא מוציא אותו מארץ ישראל אבל התיחכום ה"ציוני" הזה לא מפתיע המתחם האיסלאמי הוא כל הר הבית או שבהסכם הערבים יבטיחו ללכת, "רק על הקווים" אינך אוהב את הארץ, "ולא יעזור לך", אתה מוכר אותה לערבים, תמורת נזיד שקרים, אמרתי שאתה ציוני, ציונות בלי ציון לימין אין ווטו על ציונות, למרות שהוא הציוני היחידי בארץ זו התנועות הללו אינן שמאלניות, השומר, תנועה עבשה שאין בה כלום, שנטשה את כל ערכיה, כל עקרונתיה, גדודי עולים, אתה מדבר על אירגון קיים או שהיה הסוכנות בוודאי שאיננה שמאלנית אסכם את הציונות במשפט אחד, "להיות עם חופשי בארצנו, ארץ ציון וירושלים" אכן, המילים האסורות נמצאות בהימנון, ארץ ציון, וכדי שלא יתבלבלו, ירושלים

EverMan

New member
אדוני המוסד ה"ציוני" שלי

הר הבית אינו "השלדה המנוע המגבים" של ישראל. הוא מקום בו יהודי לא נכנס מעולם מאז חורבן בית המקדש ! הוא מקום שאנחנו לא נוגעים בו והוא לא אסטרטגי למעננו ! הוא מקום שאם ניתן אותו לא יקרה דבר ! יש"ע לא חלק מישראל , הר הבית כן ! והוא כן סופח להבדל מיש"ע ! רצועת עזה יהודה ושומרון אינם חלקים אינטגרלים מישראל ! ואני אתן אותם בשמחה ! רק כדי להיפטר מה3 מיליון ערבים שיש שם ! אני מחזיר את השטחים האלה תמורת נזיד ביטחון שלום וצמיחה כלכלית שלנו , לא בשביל מה שהם ייתנו לי בהסכם שלום ! אני לא רוצה את השטחים האלה שהם גוב אריות ! אתה רוצה , לך תגור שם ! אני אוהב את הארץ הזו לא פחות ממך ! ואני לא אגור בשום מקום אחר בעולם ! לא רק אדם ימני "אוהב" את הארץ הזו ! וזה שהיום אתם חושבים , אולי השמאלנים האלה לא אוהבים את המדינה , זה פשוט לא נכון ! אנחנו אוהבים את המדינה לא פחות ממכם ! אבל אנחנו רוצים את הביטחון שלנו בצורה אחרת ממכם ! אני לא רוצה למות ולהרג בשביל פיסת שטח שאני גם ככה לא נמצאה בה ! אתה חושב שהימין כל כך ציוני ? למה ?! כי הוא רוצה לשמור על שטחים ?! זה נקרא ציוני ?! זה נקרא פשוט מאוד רכושן וטיפש ! למה אתה רוצה את עזה ? למה אתה רוצה את שכם ? למה אתה רוצה את יריחו ? אתה בחיים שלך הרי לא תיכנס לגור שם ! אתה בחיים שלך לא תעבוד שם ! אתה לא תשתמש בשטח זה לדבר ! אז למה אתה רוצה אותם ? כי ככה ! זה לא ציונות אחי ! זה לא ציונות ! "התנועות הללו אינן שמאלניות, השומר, תנועה עבשה שאין בה כלום, שנטשה את כל ערכיה, כל עקרונתיה, גדודי עולים, אתה מדבר על אירגון קיים או שהיה הסוכנות בוודאי שאיננה שמאלנית " השומר הצעיר והשומר בפרט- ארגון שלא רק שקיים ! אלא קיים ובגדול בחו"ל ומעלה לארץ אנשים מעטים כל פעם ! גדודי העולים , הוא ארגון שקיים מאוד ואני אף אשמח לתת לך קישור לאתר שלו באינטרנט ! הסוכנות קמה ע"י מי בדיוק ? מפא"י ! היא ארגון שמאלני שמעלה אנשים לגבולות א"י !!! "להיות עם חופשי בארצנו , ארץ ציון וירושלים". ירושלים כן - מתחם מוסלמי לא יהודי - לא ! להיות חופשיים ! בלי למות כל יום ! בלי להרג על שטחים ! לא למות לסרק !

.המוסד

New member
חסר תקנה

אני פונה נרגש, כל מי שיכול לגרום להוא מעליי לדבר בהגיון, להבין מה אומרים ולגרום לו להפסיק לבלבל, שיעזור לי, האל ישמור אותנו ממנו, מהמפלגה שלו ומההסכמים של המפלגה שלו חסר הבנה, איפה? איכה? בוא נעשה הסכם, לא, לא נביא מחבלים שואלים בנקודות, ועונים בנקודות, טוב? 1)אמרתי שהמתחם המוסלמי הוא בעצם הר הבית...אבל לא הבנת(מפתיע) 2)יהודי כן נכנסו להר הבית, אפילו היהודי איתו אתה מדבר נכנס להר הבית(לפני אוסלו כמובן, שהייתה שפיות בארצנו) 3)הוא מקום שכו נוגעים בו, וגם אתה לא אסטרטגי, לא דיברתי על אסטרטגיה בכלל 4)יש"ע הם חלק מישראל, אין ריבונות ישראלית אך הם חלק מישראל, אבל זה לא משנה, אני בכלל אמרתי שהם חלק מ-ארץ ישראל-אבל אתה, אתה אתה, אתה יודע... 5)ביטחון כמו באוסלו, השתכנעתי, אתה עדיין מוסר את הארץ לידי הערבים 6)אינך אוהב את הארץ, אתה הרי מוכן למסור אותה לערבים 7)ארץ ישראל היא פיסת שטח, גם כרמי צור, גם כרמי אל, גם שוהם 8)היית מוכן שיקחו ממך את ילדיך?(נניח אנשי אוסלו הערבים יקחו אותם) מה, לא? אתה יודע למה לא, אתה רכושן וטיפש 9)אחלה, מעלה אנשים מעטים כל פעם, גדול הסוכנות היא זרוע של ישראל, או קשורה לישראל, זה שממשלת מפא"י הקימה הסוכנות לא הופך אותה לשמאלית אגב, קצת על מפא"י אחרי מלחמת ששת הימים, בן גוריון, קרא ליישב את חברון כן כן

EverMan

New member
רצף שאלות ותשובות

לפני הבגרות בהיסטוריה בוא נעשה לך אחת. 1.את זה לא הבנתי מהטקסט שלך. 2.אם נכנס להר הבית אז עברת עבירה יהודית חמורה ביותר. לכן זה ברור שאתה לא רוצה את הר הבית מסיבות דתיות. מדוע אתה כן רוצה אותו ? 3.הוא מקום שלפי המסורת והדת אסור לך להיכנס אליו. למה לך אותו ? 4.יש"ע אינם חלק מהארץ והם מעולם לא היו. נמצאים שם 200 אלף איש שהקשיבו לדברי חלקלקות של מפלגות , ועכשיו הגיעה העת שהמפלגות צריכות לדבר דברי חלקלקות בשביל להוציאם משם. 5+6.לתת שטחים לערבים בשבילי , לא בשבילהם , תבין את זה כבר. אמרתי לך כבר , אם זה היה תלוי בי , ישראל הייתי מהנילוס עד הפרת. אבל זה לא עובד ככה ! בשביל שלי לא ימותו ילדים , ובשביל העתיד שלהם , אני אתן את השטחים האלה ! 7.ישראל היא יותר מפיסת שטח , היא מדינה (שיש"ע אינם חלק ממנה) , היא אנשים , היא תרבות , היא הרבה יותר מפיסת שטח. 8.אתה משווה שטחים לילדים ?! אתה משווה חתיכת עפר לילדים בשר ודם ?! 9.הסוכנות לא קמה כחלק ממשלת ישראל , כי אם חלק מההסתדרות הציונית שבאותה עת שלט בה דב"ג , וכפף אותה פחות או יותר לכל חוק שמאלני אפשרי. קצת אחרי ששת הימים לדב"ג היה הכוח של חרק שמתקרב לעבר משאית סמי-טריילר , הוא כבר לא היה כלום אחרי ששת הימים. זה כבר היה דור העתיד של המפלגה.

למעלה