חסר תקנה
אני פונה נרגש, כל מי שיכול לגרום להוא מעליי לדבר בהגיון, להבין מה אומרים ולגרום לו להפסיק לבלבל, שיעזור לי, האל ישמור אותנו ממנו, מהמפלגה שלו ומההסכמים של המפלגה שלו חסר הבנה, איפה? איכה? בוא נעשה הסכם, לא, לא נביא מחבלים שואלים בנקודות, ועונים בנקודות, טוב? 1)אמרתי שהמתחם המוסלמי הוא בעצם הר הבית...אבל לא הבנת(מפתיע) 2)יהודי כן נכנסו להר הבית, אפילו היהודי איתו אתה מדבר נכנס להר הבית(לפני אוסלו כמובן, שהייתה שפיות בארצנו) 3)הוא מקום שכו נוגעים בו, וגם אתה לא אסטרטגי, לא דיברתי על אסטרטגיה בכלל 4)יש"ע הם חלק מישראל, אין ריבונות ישראלית אך הם חלק מישראל, אבל זה לא משנה, אני בכלל אמרתי שהם חלק מ-ארץ ישראל-אבל אתה, אתה אתה, אתה יודע... 5)ביטחון כמו באוסלו, השתכנעתי, אתה עדיין מוסר את הארץ לידי הערבים 6)אינך אוהב את הארץ, אתה הרי מוכן למסור אותה לערבים 7)ארץ ישראל היא פיסת שטח, גם כרמי צור, גם כרמי אל, גם שוהם 8)היית מוכן שיקחו ממך את ילדיך?(נניח אנשי אוסלו הערבים יקחו אותם) מה, לא? אתה יודע למה לא, אתה רכושן וטיפש 9)אחלה, מעלה אנשים מעטים כל פעם, גדול הסוכנות היא זרוע של ישראל, או קשורה לישראל, זה שממשלת מפא"י הקימה הסוכנות לא הופך אותה לשמאלית אגב, קצת על מפא"י אחרי מלחמת ששת הימים, בן גוריון, קרא ליישב את חברון כן כן