נמאסתם אנשים

נמאסתם אנשים

הודעה דבילית שקיבלתי באי סי קיו: יום הזיכרון לשואה (ה-2 במאי) חכה 20 שניות לפני שאתה סוגר את ההודעה ההודעה הזאת מבקשת ממך לעשות פעולה אחת קטנה לזכר ששת מיליון חיי יהודים שניספו בשואה. שלח את ההודעה הזאת לכל אחד שאתה מכיר שהוא יהודי. אם נשיג את המטרה של להגיע לשישה מיליון משתמשי איי.סי.קיו לפני ה-2 במאי, אנחנו נגשים ונחזיר לאלוהים את מה שהוא נתן לנו: שישה מיליון יהודים, שחיים היום וזוכרים את הניספים. שלח את ההודעה הזו לכמה שיותר יהודים שאתה מכיר. בקש מהם לשלוח אותה לאחרים. מה זו ההודעה המטומטמת הזו? פאם מבקשים ממני לשלוח הודעות , כי אם לא ,אז ההורים שלי ימותו(ומישהו בסוף מוסיף- אני לא הייתי מסתכן, למרות שאני לא מאמין בזה), האי סי קיו יעלה כסף, וסתם משחקים דבילים. ופתאום הגיעה מחלה חדשה: חגים ומאורעות לאומים. אניין שפורט לנו שם על הרגש הכי חלש שלנו. השואה. די נמאסתם. נמאס לי שאנשים משועממים מתחילים להעביר הודעות זבל שבסופו של דבר מגיעות אליי. ונגיד שאני כן אעביר את ההודעה ,האם זה באמת יעזור לרעיון של-``אנחנו נגשים ונחזיר לאלוהים את מה שהוא נתן לנו``. מה זו הדבליות הזו. די להצפות זבל. ערן.

imagine

New member
אוי, גם אני קיבלתי את זה

אני פשוט מתעלמת אבל פעם שלחו לי את הדבר הבא, תקראו: מכתב זה נכתב בשנת 84. אם לא תשלח מכתב זה לכל הרשימה שלך תוך שלושה ימים, או תאכל בוטן, תהפוך לקוף לאמור. ארתור ג`ונס, מאריזונה, קיבל את המכתב בשנת תשעים וארבע. הוא זילזל בחשיבותו והיה אלרגי לבוטנים. אחרי שלושה ימים, הפך לקוף לאמור, והוכנס להסגר. מרתה אמילי מאנגליה קיבלה את המכתב אחרי שאשתו של ארתור, שראתה מה עשה המכתב לבעלה, שלחה אותו בצורה אקראית. מרתה, זילזלה במכתב, כמובן, ושלחה אותו רק לשלושה אנשים. היא ילדה קוף לאמור, והתאבדה לאחר חדשיים. ינון, קיבל את המכתב, וזילזל בו. אבל, למזלו, אכל בוטן, והכל היה בסדר. למרות שהיה רוצה להפוך לקוף לאמור. בקיצור, תפסיקנא, בנות, לשלוח לי מכתבי שרשרת, או שאעקור לכן את הרחם. בברכה, YoshiMitsu.

זה בהחלט מצחיק.

חשבתי גם לכתוב כאלה דברים. הבעיה שזה משיג את המטרה ההפוכה שזה הופך לעוד אחד מאותם הודעות זבל(מותר לכתוב זבל באינטרנט?) אז מה עשינו? ערן קטן אמן

kirk hammet

New member
חחחחחחחחח

פינת השאלה: מי האנשים שכותבים את כל השטויות האלה ?

Levinzone

New member
אוף, אנשים מטומטמים!!!

למה?!?!? יום השואה זה בכלל לא ב2 למאי.. כל האנשים מעבירים את זה מעצבנים אותי. קיבלתי אותה בערך 4 פעמים, וחלאס כבר נו.. אנשים, יום השואה זה ב19 לחודש!! לאפריל, לא למאי, וממש לא ב2 למאי! תפיצו את זה בבקשה.תודה. -יעל-

למעלה