נמאססס לי!!!!

נמאססס לי!!!!

טוב אז גם אני עסוקה ברחמים עצמיים ומי שלא רוצה לקרוא את ההודעה שתסגור אותה. נמאססס לי מהאנדו' הזה שמתיישב לי על כל מקום. אתמול הייתי בפעם הראשונה בטיפול רפלקסולוגיה בהמלצת אחת מבנות פורום פוריות. זה היה ממש טוב אלא מה? פתאום היא שואלת אותי האם יש לי בעיות במעיים? וזה דבר שאף פעם לא היה לי. בימים האחרונים אני עם כאבי בטן ומשלשלת אז חשבתי שזה קשור לאנדו' שאולי הגיע למעי. נמאססס לי מהכאבים האלו, לא מבינה למה האנדו' הזה מתיישב על כל מקום אפשרי והורס אותו???? סליחה שאני קוטרית זה בד"כ לא מתאים לי כי זה לא האופי שלי בכלל אבל כל מה שקשור לאנדו' פשוט מרגיז אותי

lee E

New member
../images/Emo10.gifכן, לגמרי מגיע גם לשם.

הייתי כך שנתיים עד שנקלט שזה מגיע משם..צרת רבים נחמת טיפשים?

gui1

New member
כמה אפשרויות

האם את אוכלת הרבה פירות בזמן האחרון ובעיקר אבטיח? יכול להיות שאלה הסיבה לשלשולים כמו כן החום מביא איתו חיידקים וירוסים ושאר חברה שגורמים לשלשול את רוב הזמן בדיכוי לא ? אז אין הרבה סיכוי שהרירית תמשיך לנדוד [ למרות שנסתרות דרכי האנדו ] והכי כייפ בקיץ לקטר בתוך הים תנסי זה מאד משעשע ומשחרר {-:

nhmhphmh

New member
גם לי התכיפות של השירותים עלתה

אבל לא ברמה של שלשולים. אולי כדאי באמת שתאכלי יותר תפ"א ואורז וכיוצא בזה.. אני בטוחה שיהיה בסדר. תרגישי טוב

galim29

New member
../images/Emo7.gifמצטרפת אלייך

מותק שלי, אני שנה כמעט אחרי הלפרוסקופיה ויחסית מרגישה טוב... אבל בחודש האחרון לא מפסיקה לשלשל... כל יום כל היום וכשלא בשירותים עם כאבי בטן.... באמת נסצרות דרכי האנדו... ואחרי שהתחלתי היום כדורי ברזל בטח אעבור לעצירויות..... בקיצור, אצלי המעיים לא מפסיקים לייצר בעיות... חבל שלא עסוקים בלייצר דברים מועילים יותר
תנסי להרים את הראש ותני צ'אנס לטיפול אלטרנטיבי.. כשעשיתי לפני כמה חודשים דיקור זה מאוד עזר לי והרגשתי הרבה יותר טוב

לבנות המשלשלות

כאחת עם ניסיון של אנדו שכמעט פוצץ לה את המעי .......וללא הסטז'ר החתיך שטיפל בי כל כך במסירות (בכל רע יש טוב
) בטח לא הייתי מדברת איתכן היום.....מבקשת שאם השילשולים ממשיכים והבטן מתנפתחת להגיע למיון דחוף ועדיף בתה"ש.

תודה רבה אתן מקסימות../images/Emo9.gif

אני מרגישה יותר טוב, הבטן כבר לא כואבת לי והשלשולים גם הם כבר לא איתי לפחות לעת עתה. אבל, היום עשיתי א.ס כדי לראות מה נשמע לפני שאני חוזרת לטיפולים, ו...4
מוקדי אנדו' חדשים התיישבו להם בשחלות והם לא עושים סימנים של תזוזה לכיוון היציאה משם בזמן הקרוב. חשבתי שאחרי הלפרוסקופיה בדצמבר זה ייעלם וזה לא
. נראה לי שאני בדרך לניתוח נוסף כך גם הגינוקולוג שלי חושב.
אני לא מתלהבת מהאפשרות הזאת אבל אם אין ברירה אז אין.

כן אבל...

רק ל3 חודשים ואחר כך עשינו ניסיון להזרעה על בסיס ספונטני ומאז אני כבר כמה חודשים בלי דיכוי. אני מבואסת כי לא ציפיתי שזה יחזור כל-כך מהר. אגב אחרי ההודעה ששלחתי לך ספרתי שוב וזה ארבעה לא שלושה.

אוזנית

New member
אל תתיאשי חמודה ../images/Emo201.gif

חיזקי ואימצי, אם ניתן לעזור לך במשהו רק תגידי. תרגישי טוב.

למעלה