נמאסססס לייייייי

שושקש

New member
נמאסססס לייייייי

ואיך עכשיו ממשיכים הלאה? בלי לראות? בלי שתראי שאכפת לך? ואיך עכשיו ממשיכים שאני כבר לא בטוחה שאת אוהבת אותי? ונמאס לי וכואב ואין לי דרך לפרוק את הכאב הלב שלי מתפוצץ אף פעם לא חשבתי שאני אוכל להתגעגע למישהו ככה ולחשוב עליו כל היום תמיד הייתי בנאדם שכולם מחפשים אצלו חום ועכשיו אני כלכך זקוקה לחום הזה שלך שתלטפי לי את הפנים כמו פעם שתנשקי אותי ותחזיקי לי את היד וזה כלכך עצוב שהגענו למצב כזה איך אנשים יכולים להיות כלכך אטומים לרגשות של אחרים? איך זה שלאמא לא אכפת שהבת שלה תהיה בדיכאון העיקר שלא תהיה לסבית שתסבול כל החיים העיקר שלא תצא עם בנות איך זה שאמא אומרת לבת שלה שהיא מעדיפה שהיא תמות מאשר שהיא תהיה לסבית וזה כלכך כואב אני לא מבינה למה אני לא מצליחה להדחיק את זה כמו כל הפעמים אולי כי זאת אהבת אמת אולי כי את האחת שלי אני לא מצליחה לעבור רגע בלי לחשוב עלייך לישון לילה בלי לחלום עלייך וזה כלכך כואב כי אני מתגעגעת אלייך ואני רוצה כבר לראות אותך ולנשק אותך ולחבק אותי אבל כואב לי גם כי לך כואב וכי את סובלת בבית הזה הלוואי שיקרה כבר איזה נס ותוכלי לצאת מהבית בלי לפחד מאמא שלך בלי לפחד שעוקבים אחרייך בלי לפחד לחבק אותי ולהגיד לי שאת אוהבת אותי זה קשה וכלום כבר לא עוזר כמה כתבתי כמה בכיתי כמה סיפרתי לא משנה כמה אני עדיין צריכה אותך אני עדיין צריכה לספר לך כמה שכואב לי ושתנגבי לי את הדמעות ושתבכי איתי אני צריכה אותך כלכך יותר ממה שאני צריכה אוויר לנשימה וזה כלכך כואב ונמאס לי ואני לא אוהבת להיות פסימית אבל כמו שהמצב נראה זה נראה כאילו זה הולך להימשך הרבה זמן אפילו שעוד 3 חודש את בת 18 אבל יש לך אמא שהיא שטן ואם יש מישהו בעולם שאני שונאת זה אותה על כל הסבל שהיא העבירה אותך על זה שהיא לא נותנת לך שקט ולא נותנת לנו להיות ביחד היא לא נותנת לי לעזור לך ולתמוך בך וזה כלכך קשה אהבה מרחוק זה כלכך כואב אומרים שמתרגלים אבל זה עדיין כואב לי כל יום יותר ואני לא רוצה לעזוב אותך כי אז יהיה לי יותר קשה אני מתנחמת בעובדה שאת אוהבת אותי אבל גם בזה אני לא בטוחה כי אין לךל זמן להגיד לי את זה אין לך זמן להראות לי את זה אני כלכך אוהבת אותך ומתגעגעת הייתי נותנת הכל בשביל להיות איתך עכשיו ורק להחזיק לך את היד לא לעשות עוד כלום רק להיות איתך ולהגיד לך כמה שאני אוהבת אותך ושאת לא לבד ושיהיה לך את החיוך היפה הזה שלך אז איך בעצם ממשיכים ואיך פורקים את הכאב המאמלל הזה איך זה כואב וזה שורף ואני כלכך צריכה אותך ואני כלכך רוצה להיות איתך ולהגיד לך כמה שאת יפה ושאת החיים שלי ואז תסמיקי ואני אנשק אותך ואולי אולי מחר בעזרת השם מחר שזה בעצם כבר היום אני אראה אותך בעזרת השם מה אני אתן שזה יקרה רק שתהיי ליידי זה כבר ירגיע אותי וייתן לי מנוחה וכוח לעוד כמה ימים של סבל אני מקווה לראות אותך לעבור ליידך בשקט וללחוש לך שאני אוהבת אותך ויהיה מרוח לך על הפנים חיוך כזה גדול ותגידי לי בשקט בשקט "גם אני" ואז תחזרי על זה ותגידי כמו שאני אוהבת "גם אני אוהבת אותך" ואז הלב שלי ירגע ויידע שאת שלי כמו שאני שלך אני שלך לנצח..את המלאך שלי!!!

שושקש

New member
הנה בשבילך-מתוקן

ואיך עכשיו ממשיכים הלאה? בלי לראות אותך? בלי שתראי שאכפת לך? ואיך עכשיו ממשיכים שאני כבר לא בטוחה שאת אוהבת אותי? ונמאס לי, וכואב ואין לי דרך לפרוק את הכאב, הלב שלי מתפוצץ, אף פעם לא חשבתי שאני אוכל להתגעגע למישהו ככה ולחשוב עליו כל היום. תמיד הייתי בנאדם שכולם מחפשים אצלו חום, ועכשיו אני כלכך זקוקה לחום הזה שלך, שתלטפי לי את הפנים כמו פעם, שתנשקי אותי ותחזיקי לי את היד, וזה כלכך עצוב שהגענו למצב כזה, איך אנשים יכולים להיות כלכך אטומים לרגשות של אחרים? איך זה שלאמא לא אכפת שהבת שלה תהיה בדיכאון העיקר שלא תהיה לסבית? שתסבול כל החיים העיקר שלא תצא עם בנות? איך זה שאמא אומרת לבת שלה שהיא מעדיפה שהיא תמות מאשר שהיא תהיה לסבית? וזה כלכך כואב, אני לא מבינה למה אני לא מצליחה להדחיק את זה כמו כל הפעמים, אולי כי זאת אהבת אמת, אולי כי את האחת שלי. אני לא מצליחה לעבור רגע בלי לחשוב עלייך, לישון לילה בלי לחלום עלייך. וזה כלכך כואב כי אני מתגעגעת אלייך ואני רוצה כבר לראות אותך, לנשק אותך ולחבק אותך. אבל כואב לי גם כי לך כואב, וכי את סובלת בבית הזה, הלוואי שיקרה כבר איזה נס ותוכלי לצאת מהבית בלי לפחד מאמא שלך, בלי לפחד שעוקבים אחרייך, בלי לפחד לחבק אותי ולהגיד לי שאת אוהבת אותי, זה קשה וכלום כבר לא עוזר, כמה כתבתי, כמה בכיתי, כמה סיפרתי, לא משנה כמה, אני עדיין צריכה אותך, אני עדיין צריכה לספר לך כמה שכואב לי, ושתנגבי לי את הדמעות ושתבכי איתי, אני צריכה אותך כלכך יותר ממה שאני צריכה אוויר לנשימה, וזה כלכך כואב ונמאס לי ואני לא אוהבת להיות פסימית, אבל כמו שהמצב נראה זה נראה כאילו זה הולך להימשך הרבה זמן, אפילו שעוד 3 חודש את בת 18, אבל יש לך אמא שהיא שטן, ואם יש מישהו בעולם שאני שונאת, זה אותה, על כל הסבל שהיא העבירה אותך, על זה שהיא לא נותנת לך שקט, ולא נותנת לנו להיות ביחד, היא לא נותנת לי לעזור לך ולתמוך בך, וזה כלכך קשה, אהבה מרחוק, זה כלכך כואב, אומרים שמתרגלים אבל זה עדיין כואב לי כל יום יותר, ואני לא רוצה לעזוב אותך, כי אז יהיה לי יותר קשה. אני מתנחמת בעובדה שאת אוהבת אותי, אבל גם בזה אני לא בטוחה, כי אין לך זמן להגיד לי את זה, אין לך זמן להראות לי את זה, אני כלכך אוהבת אותך ומתגעגעת, הייתי נותנת הכל בשביל להיות איתך עכשיו ורק להחזיק לך את היד, לא לעשות עוד כלום, רק להיות איתך ולהגיד לך כמה שאני אוהבת אותך, ושאת לא לבד, ושיהיה לך את החיוך היפה הזה שלך. אז איך בעצם ממשיכים, ואיך פורקים את הכאב המאמלל הזה,זה כואב וזה שורף, ואני כלכך צריכה אותך, ואני כלכך רוצה להיות איתך, ולהגיד לך כמה שאת יפה ושאת החיים שלי, ואז תסמיקי ואני אנשק אותך. ואולי אולי מחר בעזרת השם, מחר שזה בעצם כבר היום, אני אראה אותך בעזרת השם, מה אני אתן שזה יקרה, רק שתהיי ליידי זה כבר ירגיע אותי וייתן לי מנוחה וכוח לעוד כמה ימים של סבל, אני מקווה לראות אותך לעבור ליידך בשקט וללחוש לך- שאני אוהבת אותך, ויהיה מרוח לך על הפנים חיוך כזה גדול, ותגידי לי בשקט בשקט "גם אני" ואז תחזרי על זה ותגידי כמו שאני אוהבת "גם אני אוהבת אותך" ואז הלב שלי ירגע ויידע שאת שלי כמו שאני שלך אני שלך לנצח..את המלאך שלי!!!

שושקש

New member
וזה לא קרה

לא ראיתי אותך היום כלכך רציתי ציפיתי חשבתי על הרגע הזה שאני אוכל לחבק אותך בזרועותיי להראות לך שיש מי שתומך בך, אוהב אותך, שומר עלייך גם אם זה מרחוק, שתדעי שאני איתך בטוב, ברע ובגיהנום הזה שאת עוברת. אבל לפחות דיברנו בטלפון וגם זה בנס אחרי שאמא שלך סוףסוף יצאה מהבית והלכה לאירוע, דיברנו וזה היה כלכך כיף אפילו שזה טלפון אבל גם בטלפון אני מרגישה אותך שומעת אותך ונירגעת, ויש בך משהו כלכך מיוחד כלכך מקסים שאי אפשר שלא לאהוב אותך. אמרתי לך שאני בספק אם את אוהבת אותי, ונפגעת, כלכך נפגעת, ואני מצטערת לא הייתי צריכה להגיד את זה, אבל תביני שקשה לי, המצב הזה קשה לי ואני יודעת שגם לך בגלל זה אני אף פעם לא אומרת לך שכואב לי ואני מנסה לעודד אותך להיות אופטימית אבל לא יכולתי יותר, אני בוכה כל הזמן, הייתי חייבת לדבר איתך על זה ושתרגיעי אותי, לא היית צכה להגיד לי שאת אוהבת אותי, רק שאמרתי לך את זה הבנתי כמה זה טיפשי ושאני כן יודעת שאת אוהבת אותי, אני בטוחה בזה!. המצב הזה כלכך מאמלל אחרי כל מה שעברתי בחיים ומי כמוך יודעת מה עברתי, בסופו של דבר הבנתי שאהבה זה מה שיכול לגרום לבנאדם להתמוטט אם זה נפשית ואם זה פיזית, כלכך ציפיתי לראות אותך היום אפילו רק לשנייה ללחוש לך עם העיניים שאני אוהבת אותך ושאני פה, אני פה ואני לא הולכת אני נשארת איתך עד הסוף, עד החתונה שתהיה לנו בעזרת השם. לא ידעתי שאפשר לאהוב ככה בנאדם, בעצם ידעתי אבל חשבתי שאחרי האקסית שלי אני לא אוהב עוד בחיים, מסתבר שזה לא נכון כי פגשתי אותך והוכחת לי אחרת,הראת לי כמה אהבה אני יכולה לתת וכמה הלב שלי יכול לאגור אהבה בתוכו. הרמתי אותך שנפלת והרמת אותי שנפלתי, אפילו בלי שתגידי כלום, בלי שתעודדי, מספיק שאני מספרת לך אני כבר נרגעת, מספיק שאני יודעת שאת כאן בשבילי, אני יודעת שכלום כבר לא ישבור אותי, טוב נו רק האהבה. אז אני שוב אופטימית, ואני מאמינה שיהיה טוב ואני כלכך מתנחמת בעובדה שאת איתי ושאת אוהבת אותי, רק לשמוע את הקול שלך וכבר חזרתי לעצמי, אני נזכרת בך וזה עדיין כואב אני לא אשקר אבל יש לנו הרבה זכרונות טובים ויפים, ואני יודעת שאת תהיי איתי בסופו של דבר עד הסוף הטוב או המר עוד לא ברור לי, אבל לפחות תהיי איתי, ככה שזה לא משנה איפה נהיה ואיך נחייה העיקר שאת איתי, זה האושר הכי גדול שאני יכולה לבקש . וזה מדהים, נכון זה מדהים? איך השתניתי בשבילך, בשבילנו, איזה בנאדם מגעיל הייתי, בוגדת ומסתכלת ומתחילה עם בחורות שהייתה לי חברה, אומנם לא עשיתי את זה מרוע לב אבל זה עדיין מגעיל ואני כלכך שמחה שהשתניתי וזה לא היה קשה בכלל, ידעתי שאם אני איתך אז אין יותר בגידות ואין להתחיל עם כל מה שזז, ואת האמת אני גם לא צריכה יותר כי את מספיקה לי לכל החיים, אין בחורה שאני רוצה יותר ממך, אין מישהי ששווה את המבט שלי יותר ממך, וזה מדהים תראי מה עשית ממני נהייתי כלכך רכרוכית, כותבת שירים, זה מצחיק כשחושבים על זה, לא חשבתי שאני אשתנה בשביל מישהי אבל ככה זה כשאוהבים לא? כבר אין לי פנטזיות מיותרות ואין יותר משחקים אני איתך ורק איתך. את שלי ואני שלך וזה הרגשה כלכך מדהימה... אילי לנצח- תודה :) יהיה טוב בסוף לא?

יהיה מעולה בסוף..

אני באמת מאמינה בזה.. וזה בטח קשה לך ולה כל המצב הזה.. וצריך להשבר לפעמים ולפרוק..ולשאול שאלות טיפשיות.. אבל הכי חשוב זה שבסופו של דבר אתן חוזרות אחת לשניה.. תאחזו אחת בשניה והכל יהיה בסדר..

voodoo doll

New member
תודה מתוק

היום נפגשנו ודיברנו ואמרתי לה מיליון פעם שאני אוהבת אותה ונרגעתי אני אופטימית, יש לי כוח לעוד כמה ימים של סבל, תודה על התמיכה :-*

ינו 1

New member
סוחף

מרגש מאוד, רואים שכתבת את זה בסערת רגשות מאוד גדולה. אני מקווה, שלא תאבדי תקווה כי באמת אני מאמינה, שמה שצריך לקרות קורה, אני מקווה שהיא יודעת כמה את אוהבת אותה. שיהיה לך בהצלחה

שושקש

New member
:)

אני לא מאבדת תקווה אני בנאדם מאוד אופטימי אבל לפעמים צריך להישבר וליפול בשביל לעלות שוב ולהתחזק, מה שחשוב שהכל לטובה ובסוף תמיד טוב ואני גם מקווה שהיא יודעת כמה שאני אוהבת אותה תודה על התמיכה :)

למעלה