נמאססססססס כבר...

garrrrbaim

New member
נמאססססססס כבר...

אין קטנועים יד שניה נורמלים... החלטתי סופית לקנות מהחברה עכשיו אני מתלבטת... מה יותר טוב,קימקו מובי או קלאסיק דיוק ? כמובן שמדובר ב-125...כמובן... הקימקו מובי נראה הרבה יותר חתיך לדעתי והייתי רוצה אותו, מה אומרים?

roeyil

New member
לפני שאת מסווגת

אל תחליטי על מובי או VS או כל קטנוע אחר! תעשי נסיעת מבחן דבר ראשון! קחי את המובי, את הVS את הדיוק קלאסיק וכל כלי אחר שנראה לך יפה בקטגוריה שאת רוצה - ורק אז תחליטי! לי יש מובי ואני מרוצה לאללה ממנו אבל זה לא אומר שהVS פחות טוב - יכול להיות שלמישהו אחר הוא יתאים כמו כפפה רק צריך לנסות אותו!

rossi46

New member
אני לא חושב שהם הנושא להחלטה

תבדוק את המובי ולבין ה VS הדיוק קטנוע יותר נמוך,גלגלים יותר קטנים ועיצוב יותר מיושן למרות שהם חולקים מנוע כמעט זהה שאר המכלולים של המובי יורת נוחים כמו גלגלים גדולים יותר ועיצוב חדיש ומולו תבדוק את ה VS החדש שלטעמי הוא ממש יפה. שניהם חולקים המון מכלולים זהים ולכן ההחלטה שלך צריכה להיות בינהם מה שתבחר יהיה קטנוע טוב פשוט תלך שלני היבואנים ומי שיציע לך תנאים יותר טובים או מתנות יותר שוות תזמין.

יש יד שניה נורמלים.

צריך רק להתאמץ קצת בשבילם. אני מוכר מובי בן שלושה חודשים, 1500 ק"מ, יד ראשונה מיותר לציין. הקטנוע במצב בו הוצאתי אותו מהיבואן, ללא רבב. בואי לחיפה, קני אותו, העמיסי אותו על גרר לת"א, וחסכת 3000 ₪ מרכישת חדש מהיבואן.

כן, מותר ואף לגיטימי.

הצרכים שלי עומדים להשתנות ממש בקרוב, ואני עובר לכלי מעט יותר גדול.

למעלה