נמאסססססססס

מיקה יקרה

את יודעת שאהבה ליפעמים מחרפנת וגורמת לך ליפעמים לאבד פרופורציות,אני לוקחת אחריות על החלק שלי ועל המעשים שלי משתחררת ומשחררת, את אמרת דברים קצת לא נעימים בעניין הגיל אז רק שתהיי בטוחה שאני מאוד בוגרת ומבינה עניין ומתנהגת בבגרות בהרבה יותר מאנשים בוגרים מימני וזאת אישה 9 יכולה להעיד,ותני לישוב לתקן אותך זאת היא שהזמינה אותי אליה למיטה לא אני ועם היא הייתה משוחררת מרגשות אלי היא לא הייתה חושפת את ריגשותיה בפני אז אל תבלבלי לי את המח ,אן לי מושג אך הגעת למסקנות אבל הם לגמרי מוטעות

יל

נכון יש לי שגיעות כתיב מה לעשות זה לא הופך אותי לפחות טובה מימך או מאחרות,ואת צודקת די עם כל השטויות האלה ,הקאתי מספיק את כאביי,שיהיה לך אחלה שבוע.

must5

New member
נמאסססססססס

נמאס לי לשים את עצמי בסוף במקום בהתחלה. נמאס לי לחשוב שאני לא בסדר. נמאס לי שאני כבר לא יודעת מה אני באמת רוצה נמאס לי להסתיר נמאס לי לפחד נמאס לי לחיות בתחושה שככה יראו החיים שלי נמאס לי שהחיים שלי כל כך משעממים פשוט נמאס

must5

New member
מחפשת את האומץ

נו באמת, החיים כל כך קלים שכל דבר שמפריע אפשר לשנות?

אני מתנצלת ההודה נחתכה לי באמצע ולא שמתי לב..

נכון! קשה לשנות זה לא קל! אבל לפחות תנסי כדי שתהיי יותר מאושרת!

כפרות עליך MUST

אז ככה... אם לא הייתי קוראת אותך קודם הייתי חושבת שזאת הודעה סתמית כלומר הודעה שאני לא יודעת מה להגיב עליה, אז מאמי כפרות עיניים נשמה יקרה, את בדרך הנכונה, וזה שאת מודעת למצב זה כבר אומרת שאת במקום נכון, ואת יקירתי בתחילת הדרך...רק עכשיו את לומדת את הצעדים, אי אפשר להתחיל לרוץ...בעצם.. את יכולה... אם רק תעיזי... וכן... את תעיזי.. בזמן שלך, יגיע הזמן... ותראי שלא יהיה משעמם... את עוד תתגעגעי לשיעמום :) מבטיחה לך. אנשים גדולים הם אנשים שפשוט נעו נגד הזרם, לא היו פועלים פשוטים לא הלכו על קטן ובטוח, הם פשוט חשבו מחוץ לקופסא, גם אם כל הדיעות מסביב חשבו להיפך, הם העיזו וחלק מהם גם הצליחו והצילחו מאוד, מה יש להפסיד? רק תרוויחי את מה שנשמתך זועקת לך... אוהבת גם אם לא מכירה! חברתך הוירטואלית :)

must5

New member
היי טייגרית -מקווה שזה בסדר שנתתי לך שם חיבה

קודם כל אני רוצה להגיד לך שאני ממששש אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת, אמרתי לך את זה כבר פעם אחת ובא לי להגיד לך את זה עוד פעם. סבבה? סבבה. אני כמעט יכולה לשמוע אותך אומרת לי את מה שכתבת. עכשיו לגבי מה שכתבתי, האמת שהיד שלי פשוט כתבה, לא חשבתי מה אני רוצה לכתוב, הייתי במין מוזה כזאת וזה מה שיצא. משוררת אני בטח לא אהיה :) תראי ,כרגע אני לא מחפשת קשר, זה משהו שגדול עלי מאוד . חוץ מאותה אישה שהיה לי את ה"קשר" הרופף של חודש לא התנסיתי במערכת יחסים עם אישה ונכון להיום אני לא מוכנה לזה. אני כן רוצה חברה שאני אוכל לדבר איתה, להתייעץ, להתלבט, מישהי שגם נמצאת בסיטואציה פחות או יותר כמו שלי ושתוכל באמת להבין אותי. יש לי חברות אבל כולן סטרייטיות "טהורות" כך שאין סיכוי שאני אשתף אותן וחוץ מזה שזה גם לא אותו דבר כי יהיה חסר להן משהו מאוד בסיסי שנקרא אמפטיה. אז מאמי, תודה לך על התגובה החמה שולחת לך חיבוק וירטואלי ענק

למעלה