נמאסו עלינו הגסיות

דנונה22

New member
נמאסו עלינו הגסיות

ככה אי אפשר יש כאן יותר מדי מקללים רשעים וסתם מעצבנים ופחות מדי בעלי קוד זריקה למה לא יוסיפו עוד כמה אנשים שיכולים לזרוק ? זה ינעים את הגלישה של כולנו ויותר אנשים יוכלו להנות ככה אי אפשר להמשיך אם אתם\ן מרגישים\שות כמוני אנא הוסיפו את תמיכתכם תודה

אהליבמה

New member
אני איתך לחלוטין

בזמן האחרון קורה יותר מדי פעמים שאנשים באים לפרטי שלי או לכללי בכלל עם הצהרות והצעות דוחות , מגעילות, סוטות, מזוויעות ועוד ועוד (אין סוף לתיאורים). אני מצטרפת להצעה שהובאה לעיל, חייבים להיות עוד אנשים עם קוד!! לא הכרחי שכולם ידעו מי הם, פשוט חייבת להיות ברירת מחדל למקרה שהאחראים לחדר לא ערניים או לא נוכחים.. תצטרפו!! אהליבמה

גרום

New member
חופש הדיבור

מאפינייו של כל משטר פשיסטי הם בין היתר מניעת חופש הדיבור וההתבטאות החופשית. אני מזדהה לחלוטין עם אהליבמה - שם קצת מוזר לא - אבל הסנקציה שהיא מציעה עלולה להעניק לה חופש רב מדי - חופש שינוצל על ידה לא בצורה אוביקטיבית וזאת על פי הלהט והכעס המבעבעים מדבריה. אהליבמה היקרה - את צודקת לחלוטין בכך שיש למנוע הצעות מגונות - אבל יש לאזן בין הצורך למנוע הצעות אלו לבין חופש הדיבור. ברגע שנכנסת לתוך הצאט - את נוטלת על עצמך את הסיכון שמישהו או מישהי יפנו אליך - ואולי מתוך צחוק ו/או שעמום דברים שיפורשו על ידך פירוש קיצוני חד ומיידי - בכך את טועה. מה גם, במידה ותרצי להתנקם במאן דהוא - תוכלי באופן מיידי לנטרל אותו - וזאת ללא שימוע מוקדם ו/או משפט צדק. אין אני בא להציע פתרונות אלא רק להזהיר מפני הסכנות הנעוצות בקיצוניות שלך. לילה טוב לך ותחשבי על מה שאמרתי.

עם נריה ואהלי

האינטרנט זה לא בדיוק הדמוקרטיה בטהרתה אפשר לאמר זו יותר אנארכיה.. אז לא יזיק קצת פאשיזם למתן..

למעלה