נליה נליה נליה...

Boran

New member
נליה עושה את האיפור שלה בעצמה

וגם את השיער. היא אמרה את זה בצ´ט באתר של סי בי אס. ובקשר לחולצה: נליה עשתה את זה בכוונה. גם אם קאת´י הייתה ערומה לגמרי שם על העמוד, היו מצנזרים את זה בטלויזיה, ולפי מה שנליה אמרה, היא לא רצתה שקאת´י תיחשף בטלויזיה. תירוץ עלוב. וקאת´י לא "התמזמזה" עם החולצה, היא סידרה אותה וניסתה לסדר שהיא לא תיפול לה שוב. נליה למוקד!!

liorlord

New member
נליה לא שקרנית!

היא לא אמרה בשביל שקאת´י תיפול! לעזאזל! אוף איתכם! תפסיקו להאשים את נליה בכל דבר שקורה! אוף אוף אוף!

mayjen

New member
יופי! ירוני מסכים איתי

אז מה אם ראו לקאתי??? מה נליה "המלאכית" נזכרה פתאום אחרי 3 שעות?! באמת... ותאמין לי שקאתי הייתה יכולה להחזיק עוד, אז זה כן משנה! זה היה קטע לא יפה...

liorlord

New member
נליה לא שקרנית!

היא לא אמרה בשביל שקאת´י תיפול! לעזאזל! אוף איתכם! תפסיקו להאשים את נליה בכל דבר שקורה! אוף אוף אוף!

mayjen

New member
ליאור......

אל תיקח את זה כל כך קשה... העניין הוא שקאתי נפלה בגלל זה וזהו... לא צריך להתעצבן

liorlord

New member
נליה לא שקרנית!

liorlord

New member
נליה לא שקרנית!

Boran

New member
נליה אשמה באינתיפאדת אל-אקצה.

אנחנו מאשימים את נליה בכל דבר שקורה? מה פתאום?

Man of tomorrow

New member
נליה היתה צריכה לזכות

אני מסכים לחלוטין! וספיה בגדה בקתי ולא מגיע לה לזכות. אני חושב שנליה הייתה צריכה לזכות משום שהיא הכי לא רימתה בכל המשחק. הדבר היחיד שלא אהבתי אצלה היה שהיא לא התנצלה כששאלו אותה לגבי הדברים הרעים שעשתה בסדרה. אבל חוץ מזה היא בסדר ומגיע לה לזכות.

למעלה