נליה נליה נליה...

Boran

New member
אף פעם לא בגדה? סלי-חה?!

וג´ון עף כי פיל נפל מהשמים אני מניח. נליה בגדה בברית שהייתה לה עם ג´ון, וגררה את פסקל לעשות אותו דבר, ואחרי שהם העיפו את ג´ון הם חיסלו בשיטתיות את כל הברית שלו- הברית שלהם

liorlord

New member
נליה לא שקרנית!

היא לא אמרה בשביל שקאת´י תיפול! לעזאזל! אוף איתכם! תפסיקו להאשים את נליה בכל דבר שקורה! אוף אוף אוף!

liorlord

New member
נליה לא שקרנית!

היא לא אמרה בשביל שקאת´י תיפול! לעזאזל! אוף איתכם! תפסיקו להאשים את נליה בכל דבר שקורה! אוף אוף אוף!

Gal6

New member
איזה ברית בדיוק

היתה לה עם ג´ון?? לחדש את רוטו נגמר כבר בחילוף. היא עשתה את זה רק כדי להציל את התחת של עצמה.. נשמע לי לגיטימי לגמרי

GoNelia

New member
היא לא בגדה באף אחד!!!

לא היה להם ממש ברית אז אל תבלבלו לי ת´מוח!!! הברית היחידה שהייתה אז האמיתית הייתה: -ג´ון("המנהיג")-גנרל(השפוט)-זואי(הכלבה)-תמי(שדפקה נאום חזק..) נליה שמה לב שיעיפו אותה 6 או אפילו 5 ובגלל זה היא עשתה את זה, הם לא ממש כרתו ברית! אז דייייי.

השורד

New member
מה אתה דפוק?

ממתי לנליה היתה ברית עם ג´ון? אני מקווה שאתה לא רוצה להגיד שלא הבנת שזו הייתה ברית מזויפת...

liorlord

New member
חחח, סתם

פשוט כל פעם שמישהו מאשים סתם את נליה, אז אני אומר שהיא לא אשמה, ואז עוד פעם מאשימים אותה במשבו, ואז אני אומר עוד פעם... אז כבר כל פעם אני מעתיק את ההודעה ושולח שוב.

Verose

New member
נליה נליה נליה...

היא פשוט 70-80 אחוז מתיקות! איך שהם סירקו אותה ואיפרו אותה פשוט גרם לי למות מקנאה:( אבל אם היה לה קצת יותר שכל ופחות מתיקות, היא היתה מעיפה את וי ומשאירה איתה את קאתי כי כולם שונאים אותה ובטח היו מצביעים נגדה אבל בטח היה לה די קשה לבצע את זה מפני שהיא הבטיחה לוי שתהיה נאמנה לה ותיקח אותי לגמר יחד איתה אבל מצד שלישי וי הודתה בשקרים והתככים שלה ולא הצטערה אפילו! היא והאסטרטגיה אסטרטגיה שלה! היא לא היתה צריכה לזכות... נליה היתה צריכה לזכות:(

Boran

New member
למקרה שלא שמת לב

ג´ון אמר בפרק שהוא עף שהוא עשה הסכם עם הרביעיה, נליה ופסקל. אגב, מזל טוב אחי

Boran

New member
אתה מספר לי?

ראיתי את הפרק לפחות 3 פעמים. ג´ון אמר שהוא עשה ברית עם רוברט, תמי, זואי ונליה ופסקל. לפי התכנית כמובן נליה ופסקל היו רק בשביל שיהיה להם רוב בהצבעות הראשונות ואחרי זה היו מתוכננים לעוף ולהשאיר את רביעיית רוטו בפיינל 4. אבל זה לא מבטל את העובדה שלנליה ולפסקל היתה ברית עם ג´ון והברית שלו.

14מתן

New member
הכי עיצבן אותי בקשר לזה

שפסקל אמר לגון שבחיים הוא לא יבגוד בו ושהוא לא רוצה לראות את שון או וי ינצחו והוא יצביע יחד עם גון ורוטו ופסקל אמר שהוא איש מבוגר והדבר האחרון שנישאר לו זה המילה שלו ושהוא נותן לגון את המילה שלו ואז הופ ! המילה של פסקל כבר לא שווה כלום !

Goldenw

New member
תשמע...

הברית של ג´ון רצו לנצל אותו כמו סמרטוט.. ג´ון רצה לעשות צחוק מפסקל ונליה, ולהשתמש בהם ככלי בשביל לנצח, ליגיטימי מאוד שהוא ונליה יבגדו בהם.למרות שכמו שאמרת פסקל אמר שזאת המילה שלו וכל זה וזה באמת היה חבל,כי פסקל הוא לא איש שיזלזל במילה שהוא נתן. מה הכי עיצבן אותי זה החוצפה של תמי להגיד שנליה רצתה רק מקום בחבר המושבעים ופתאום קיבלה תאבון ליותר.. מה זה הבולשיט הזה??? נליה באה לזכות(כמו כל אחד אחר) ולבוא ולהגיד שהיא כלבה רק בגלל שהיא רצתה יותר ממקום 6 זה חוצפה לדעתי. תמי זבלנית שכל שלא יודעת לקבל את העובדה שהיא הפסידה. ווספיה בגדה בקאתי! תכניסו את זה למוח, מי שראה את הפרק לפני שבוע יודע את זה. ווספיה אמרה לקאתי במפורש את מצביע איתי היום ושתינו הולכות עד גמר! ברגע שווספיה הבינה שהסיכוי שלה מול נליה יהיה יותר טוב מאשר נגד קאתי היא פשוט החליטה לוותר לנליה על החיסנות במידה שהיא תיקח אותה לגמר. עכשיו אני לא יבוא ויגיד שזה דבר רע לעשות,כי כמו שציינתי גם נליה עשתה את זה לג´ון, אבל אתם לא יכולים לבוא ולהגיד שווי לא בגדה בקאתי, כי היא כן עשתה את זה. בכל מקרה, למרות הבגידות(סתם לציין, וספיה הייתה יותר בוגדנית, היא אפילו בגדה בשון!) לנליה הגיע לזכות! היא הייתה יותר פעילה עבדה יותר קשה חייכה יותר, הייתה פשוט מקסימה, ומעל לכל היא אדם נפלא, גם במשחק וגם מחוץ אליו. דרך אגב, שמעתם מה ווספיה אמרה בסוף, משהו על זה שרק השחורים וההיספנים אאוהבים אותה? אני בטוח שגם אנשים "לבנים" אהבו אותה. רק שלא תבוא אחר כך ותגיד שיש גזענים, ושבחרו בשון בגלל גזענות וכאלה... הכל מתחיל ממנה.

Boran

New member
פסקל לא עשה שום דבר רע

נליה עבדה קשה מאוד כדי לשכנע אותו להצטרף אליה נגד ג´ון

liorlord

New member
לעזאזל איתכם!

תפסיקו כבר! לג´ון, תמי, זואי והגנרל הייתה ברית שאף אחד לא ידע עליה, ג´ון סתם אמר לשאל שהוא איתם בברית כדי ושלושת חברי הברית שלו יגיעו לפיינל 4... הבנתם... אז בגלל זה נליה ופסקל בגדו בהם, כי בעצם לא הייתה לבם בכלל ברית אמיתית איתם.

14מתן

New member
"נשמע לי לגיטימי בהחלט"

מה !? מצד אחד אתם אומרים שלווספיה לא מגיע לזכות כי היא "בגדה" בקאת´י "רק" כדי להגיע לגמר ! אבל שנליה בגדה ב4 אנשים זה לגיטימי בהחלט כי זה להציל את עצמה ! אז מה ההבדל בין ווספיה לנליה ?! וחוץ מזה ווספיה עשתה טובה לקאתי שהיא עשתה איתה את העיסקה הזאת אחרת היא הייתה עפה בפיינל פור אז קאתי עפה בפיינל 3 בגלל נליה ! אתם שוכחים ש נליה אמרה לה שהחולצה שלה נופלת ושלנליה הייתה את אפשרות הבחירה את מי להעיף ! לא לווספיה ! אז אם אני מסכם את זה אז יוצא 4:1 מעשים רעים אני יקרא לזה לטובת נליה !

Gal6

New member
טווווב...

יותר מזה שנליה לא היתה חלק מהברית...אחרי החילוף, התכנון המקורי היה קודם להעיף את נליה קאתי ופסקל, אז את המראמואים ובסוף ישארו הארבע.. אני לא חושב- זה עובדה והבדיחה עם החולצה טיפה מיצתה את עצמה, לא חושבים?

Goldenw

New member
מסכים איתך חלקית

אני מסכים איתך שהיה מגיע לה לזכות, ולא לוספיה המגעילה הזאת! ואני גם מסכים איתך שהיא נראתה מצויין בפרק האחרון. אבל למרות שלקאתי היה מגיע להיות בגמר, נליה לא יכלה לעשות דבר כזה, קודם כל היא הייתה מאבדת את הקולות של וי ושל שון בגלל הבגידה בוי. כמו ששמעת גם תמי הייתה מצביעה בעד קאתי, ואני מניח שג´ון ורוב היו מצטרפים אליה. מה שאני מנסה להגיד זה שאם נליה הייתה לוקחת את קאתי לגמר היא הייתה מובסת, ובגדול. היא הייתה יכולה לנצח את וי אבל בגלל טעות בתשובה שלה לג´ון היא הפסידה.

mayjen

New member
לא ממש......

אם נליה הייתה מול קאתי היא כל כך הייתה מפסידה, והיא יודעת את זה... בגלל זה היא אמרה שההצעה שוי הציעה לה הייתה מעולה בשבילה כי היא גם ככה תכננה לקחת איתה את וי איתה. היא ידעה שלהשאיר את קאתי מולה זה סיכון בשבילה ודרך אגב...לפי דעתי קאתי נפלה רק באשמת נליה! פתאום נליה (אחרי איזה 3 שעות שהן עומדות) גורמת לקאתי לאבד את הריכוז לגמרי, ולהתעסק בחולצה שלה... זה היה מעצבן

liorlord

New member
אז ככה

בפרק סיום, לא בטוח שסירקו ואיפרו אותה, בגלל שהיא מאפרת, יכול להיות שהיא איפרה את עצמה. תראה את התמונה שהוספתי. נליה הייתה מפסידה אם היא הייתה לוקחת את קאת´י, למרות שאני מאוד רציתי ששתיהן יהיו בגמר. אבל רציתי שנליה תנצח. אם היא הייתה לוקחת את קאת´י היא הייתה מפסידה. אבל למה, למה לאלף אלפי עזאזל היא לא ענתה תשובה נורמלית לג´´´´´ווווווןןןןןןןןןןןןן? אוף! אני בכלל גם לא זוכר כל כך מה הוא שאל ומה היא ענתה, אבל אני זוכר שאם היא הייתה עונה יותר טוב היא הייתה לוקחת את המיליון, אופףףףףףףף! ונליה לא אמרה סתם לקאת´י לסדר את החולצה שלה, עובדה שקאת´י באמת סידרה את החולצה שלה, זאת אומרת שבאמת קאת´י הייתה צריכה לסדר את החולצה שלה, ונליה לא סתם שקרה כדי להפיל אותה! דיכי דיכי דיכאון שהיא לא ניצחה.

Goldenw

New member
מה פתאום באשמת נליה..

אם תראי את הפרק שוב, כל התחרות כמעט רואים לקאתי את החזה, כשנליה ראתה את זה היא הזהירה אותה,בשביל שלא תחשוף את עצמה. וזה הכל. בסוף גם קאתי אמרה שהיא לא הייתה מחזיקה יותר מעוד שעה, ככה שזה לא שינה הרבה. נליה נראת לך אחת שתשחק מלוכלך ותנסה להפיל את קאתי ככה? באמת... זה שטויות.

למעלה