תשמע...
הברית של ג´ון רצו לנצל אותו כמו סמרטוט.. ג´ון רצה לעשות צחוק מפסקל ונליה, ולהשתמש בהם ככלי בשביל לנצח, ליגיטימי מאוד שהוא ונליה יבגדו בהם.למרות שכמו שאמרת פסקל אמר שזאת המילה שלו וכל זה וזה באמת היה חבל,כי פסקל הוא לא איש שיזלזל במילה שהוא נתן. מה הכי עיצבן אותי זה החוצפה של תמי להגיד שנליה רצתה רק מקום בחבר המושבעים ופתאום קיבלה תאבון ליותר.. מה זה הבולשיט הזה??? נליה באה לזכות(כמו כל אחד אחר) ולבוא ולהגיד שהיא כלבה רק בגלל שהיא רצתה יותר ממקום 6 זה חוצפה לדעתי. תמי זבלנית שכל שלא יודעת לקבל את העובדה שהיא הפסידה. ווספיה בגדה בקאתי! תכניסו את זה למוח, מי שראה את הפרק לפני שבוע יודע את זה. ווספיה אמרה לקאתי במפורש את מצביע איתי היום ושתינו הולכות עד גמר! ברגע שווספיה הבינה שהסיכוי שלה מול נליה יהיה יותר טוב מאשר נגד קאתי היא פשוט החליטה לוותר לנליה על החיסנות במידה שהיא תיקח אותה לגמר. עכשיו אני לא יבוא ויגיד שזה דבר רע לעשות,כי כמו שציינתי גם נליה עשתה את זה לג´ון, אבל אתם לא יכולים לבוא ולהגיד שווי לא בגדה בקאתי, כי היא כן עשתה את זה. בכל מקרה, למרות הבגידות(סתם לציין, וספיה הייתה יותר בוגדנית, היא אפילו בגדה בשון!) לנליה הגיע לזכות! היא הייתה יותר פעילה עבדה יותר קשה חייכה יותר, הייתה פשוט מקסימה, ומעל לכל היא אדם נפלא, גם במשחק וגם מחוץ אליו. דרך אגב, שמעתם מה ווספיה אמרה בסוף, משהו על זה שרק השחורים וההיספנים אאוהבים אותה? אני בטוח שגם אנשים "לבנים" אהבו אותה. רק שלא תבוא אחר כך ותגיד שיש גזענים, ושבחרו בשון בגלל גזענות וכאלה... הכל מתחיל ממנה.