נלחמת נלחמת נלחמת!

תיאה

New member
נלחמת נלחמת נלחמת!

אבל כל פעם נתקלת במכשול, ונופלת ,ושוב קמה,הפעם כבר לא רוצה לקום. רוצה להפסיק הכל,כי זאת מלחמה אבודה לא רוצה יותר לעזור לעצמי,לא מרגישה שמשהו מחזיק אותי כאן. אני בטיפול עזבתי אותו,התחלתי עם מישהי חדשה פעם אחת,לא רוצה יותר ללכת אליה,לא רוצה יותר לטפל בזה,לא רוצה יותר להציל את החיים שלי. מידי כואב,מידי מלוכלך,מידי פגוע. מרימה ידיים. מחכה לרגע שזה יהיה שבריר של שניה,של כאב עמוק ואז זה נגמר. היום כמעט זה קרה,רציתי לברוח בלילה ולעשות את זה. אבל אז בן זוגי התעורר, שמע אותי בוכה ודיבר איתי,לא יודעת אם אני אחזיק מעמד עוד יום, מידי שורף בפנים. כל יום הוא פצוע ומדמם, יש ימים פחות, ויש ימים יותר. אומרת לעצמי למה הטיפול בכלל, אני מפורקת בפנים. שבעה מידי, עייפה מידי, כואבת מידי. פגועה מידי,זהו צריך לעשות סוף לסבל הזה.

may1

New member
קשה מאוד

לקרוא את דברייך, הכאב שלך עמוק אבל אולי יעזור לך לדעת שגם אני הייתי במצב דומה לשלך - חשבתי שאין תקווה והעצב היה גדול מידי - אבל הנה אני היום נמצאת כאן והייאוש עבר, הזמן בכל זאת עושה את שלו - ועוד יבואו ימים טובים יותר. אל תרימי ידיים ואל תיכנעי לכאב יש לך עמוק בפנים את היכולת להתמודד איתו, אני בטוחה! תיעזרי בכל מי שאת יכולה גם בבן זוגך, והכי חשוב שלעולם אל תפסיקי לנסות לעזור לעצמך, כי בסוף זה מצליח ויוצאים מזה שולחת הרבה כוח ומחשבות חיוביות :)

*jenny

New member
תיאה

המצב שלך באמת קשה ואף פעם לא הייתי בו, אז אם הדברים שאני אכתוב יישמעו לך מוזרים תסלחי לי... תראי, אני יודעת מנסיון שכשהבעיות שלך מאוד גדולות ואתה לא מצליח להתרומם מהרצפה ולעזור לעצמך כדאי לנסות ולעזור לאחרים. כשאת עוזרת למישהו אחר לפתור את הבעיות שלו, אפילו את ההכי קטנות את פתאום רואה פתרונות חדשים לבעיות שלך. חוץ מזה עזרה לאשים נותנת לך טעם לחיים, סיבה לחיות כי הרצון לעזור והררגשה שאת יכולה לעזור נותנים המון... אולי זה יעבוד גם אצלך... ג`ני

הקוטלת

New member
תיאה!!!

למה לנסות להפסיק? בגלל שכואב,בגלל שקשה,אל תוותרי!!! הדשן של ההצלחה הוא הכישלון של אתמול... אוהבת, קוט

פו-הדוב

New member
תיאה אל תוותרי

היי תיאה,אני לא יכול לעזור הרבה כי כל מה שאני יגיד ישמע דבילי לחלוטין כי לעולם לא עברתי טראומה כמו שלך או כל סוג של הטרדה מינית,אבל מאחר שאני נלחם כבר שנה וחצי כל יום מחדש בבעיות שיש לי בעקבות תאונה שעבר אחי הבכור (ואין מקום להשוואה בין המקרים),אני רק יכול להעריך אותך ולהמליץ לך להמשיך להלחם כי ברגע שאת נשברת התוקף בעצם ניצח וזה הכי גרוע, לכן פשוט תתשדלי להמשיך ולהעזר בחבר שלך בכל רגע. מקווה שעזרתי למרות שאני מניח שלא ממש ביי אסף

מורני !

New member
תיאה...

קיבלת תגובות לעניין כל כך לדעתי.. אז אני רק רוצה להוסיף שאלה... את כתבת שיש לך בן זוג.... אני מניחה שהוא התעורר לבד ולא את הערת אותו... ולפי דברייך גם הבנתי שכשהוא התעורר .. הוא הקל עלייך, לפחות לאותו ערב. השאלה שלי היא... למה את לא מתמודדת ביחד איתו כל הזמן? למה רק במקרה שהוא מתעורר... למה לא להעיר אותו, לתת לו לעזור לך?

rony-m

New member
לבחור בחיים

כשאת במשבר את צריכה לדעת לעשות רק שתי דברים ואז הכל יהיה בסדר: אחד,לנשום עמוק וליספור עד עשר. שתיים,לבקש עזרה מחברים או מכול מי שיכול לעזור, זאת לא בושה!!! לעצם העיניים...אפשרי טיפול בהפחדות:)? כי לפי הדת היהודית פגיעה עצמית בגוף זה איום ונורא ואין לזה סליחה. גם לא בעולם הבא... רק עכשיו קראתי ש``צוש`` כתב על היכולת של כל אחד ואחד מאיתנו לבחור בחיים ולקום בבוקר עם חיוך על הפנים. תישדלי לא לשקוע במחשבות מיותרות לא לישמוע שירים עצובים. תיתלבשי בבגדים עם צבעים שמחים, אולי גם לא לשמוע חדשות :). ...ותיראי מה קורה. על כל פנים אני כאן רון

צוש

New member
כולם קראו את זה ? H-)

במקרה קיבלתי את הסיפור המדהים הזה למייל שלי בעבודה באותו היום שבו עופר פרסם אותו. רציתי לפרסם בעצמי בערב, אבל איחרתי... האמת שניסיתי לא פעם לכתוב דבר כזה בעצמי, כשעוד לא ידעתי שהסיפור הזה קיים, פשוט לא מצאתי את המילים. גישה לחיים עושה את כל ההבדל, מי שבוחר להשפיע על החיים שלו מגיע הרבה יותר רחוק ולא רק היעד הסופי חשוב, גם הדרך, ההתמודדויות הקטנות, גם החיוך כל בוקר... אל תקראו ותשכחו, זה לא סיפור ולא סיסמא זה הרבה הרבה יותר

למעלה