נלחמים למען שוויון זכויות ב-

נלחמים למען שוויון זכויות ב-../images/Emo43.gif

הדרת נשים: מארחים לוחמת חירות ושוויון הגב' רחל עזריה היא חברת מועצת העיר ירושלים ופעילה שנים רבות בנושא הדרת נשים במרחב הציבורי, נושא אותו גם חוותה על בשרה - בעת ניהול מסע הבחירות שלה, ביקשה לפרסם מודעות על אוטובוסים ונתקלה בסירוב מוחלט מחברת אגד - לאחר מכן ניגשה לבג"צ וזכתה בעתירה. לאחר שהגישה עתירה נוספת להסרת מחיצות שהוצבו במדרכות במאה שערים, קיבלה מראש העיר - מר ברקת - הודעה על סילוקה מהקואליציה. רחל, אישיות שהולכת ללא פשרות אחרי אמונתה בשוויון וחירות, תגיע להתארח היום בשעה 16:00
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=54&MessageId=158246666
מה מסתתר בתוך המקרר כדי לשמור על גופנו ובריאותנו - אנחנו מתחילים להתאמן ועושים שינויים בתזונה שלנו
- אבל לפעמים מאוד קשה לדעת מה לשפר ומה לשמר. הדרך הטובה ביותר להכיר את התזונה שלנו היא להציץ במקרר ולבדוק - אילו 5 פריטים תמיד יהיו שם ואילו 5 פרטים אין סיכוי שיימצאו בו
ספרו לנו ואולי תזכו בצעד ענק אל עבר אורח החיים הבריא - סדנאות בנטורופתיה ותנועה - שינוי אורחות חיים
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=132&MessageId=158242930
בשנה הבאה נשב על המרפסת כמו בשיר האהוב - גם אנחנו פותחים שנה חדשה עם רשימת משאלות, הבטחות והתחייבויות - נקדיש יותר זמן למשפחה, ניכנס לכושר, נסיים לקרוא ספר חדש בכל חודש
. עכשיו כשאנחנו מגיעים לסוף השנה, הגיע הזמן להיזכר ולבדוק - מה הבטחנו לעצמו בתחילת 2011 ומה הצלחנו להגשים
ספרו לנו ואולי תזכו ב-אלבום דיגיטלי או לוח שנה בעיצוב אישי שלכם
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=697&MessageId=158243368
רוצים טעימות מהופעות חנוכה
שכחו אותי בבית - http://bigo.myfirsthomepage.co.il/movie-383.html שובו של הג'ני - http://bigo.myfirsthomepage.co.il/movie-356.html סינדרלה מגיעה לנשף ,הבלט הישראלי - http://bigo.myfirsthomepage.co.il/movie-370.html

GolanBerlin

New member
נצל"ש - איך הייתם מגיבים?

בס"ד כדי שאני לא אצטרך לפתוח דיון חדש, אני אנצל את זה של תפוז. תגידו, בינינו - איך הייתם מגיבים? תהיו כנים עם עצמכם, ותענו על פי האופי האמיתי שלכם. איך הייתם מגיבים אם השם שלכם היה עולה? אני יכול להעיד עליי שהאופי שלי זה צנוע, רחמן יתר על המידה, שונא להיות במצבי לחץ ודכאון ודי פחדן. בנוסף אני גם טוב לב. כעקרון, אם השם שלי היה עולה, הייתי מתחיל לבכות כמו לא יודע מה. האופי שלי לא בנוי לדברים האלה. הייתי מרגיש בלחץ מטורף, דכאון היסטרי ורק לרצות למות. אני מעיד על עצמי שבהופעות עם התלבושות הייתי מדוכא רצח ואולי גם צורח על הסטייליסטים שלא שיעזבו אותי בשקט, ואם הייתי עובר את זה ומגיע למשחקים - או שהייתי מת ראשון או שאני הייתי מתאבד על ההתחלה. לא יכול לשאת את המחשבה שאני צריך לרצוח ילדים. ואתם?

GolanBerlin

New member
סליחה, שכחתי להוסיף

בפסקה האחרונה, איפה שרשמתי "או שהייתי מת ראשון או שאני הייתי מתאבד על ההתחלה. לא יכול לשאת את המחשבה שאני צריך לרצוח ילדים" - אני רוצה להוסיף שגם אני לא יכול לשאת את המחשבה שאני צריך לרצוח ילדים, וגם אני פשוט חלש ולא הייתי מסוגל להיאבק עם מישהו.

N o R i K o

New member
המממ...

(קודם כל- אנחנו לא מנצל"שים
כי הם נמחקים אוטומטית אחרי שלושה ימים, וחוץ מזה אנחנו תמיד אוהבים לפתוח במה לדיונים וחבל לנצל"ש אותם כי רוב הגולשים מניחים שהודעת נצל"ש היא סתם הודעה קטנה של שאלה אומשו... שתדע להבא שאתה יותר ממוזמן לפתוח הודעה חדשה
) אני חושבת שאף אחד לא יכול היה לתת לך תשובה אמינה לכך, מהסיבה הפשוטה ש... מעולם לא גדלנו למציאות הזו. אני לא יודעת איזה אדם הייתי אם הייתי גדלה למציאות שבה היה ברור לי שבגיל 12 אני נכנסת להגרלה על מקומי בתחרות הישרדות. אולי הייתי הופכת להיות אדם כמו קטניס, אולי כמו פיטה... אנחנו הופכים להיות האנשים שאנחנו בהתאם למציאות שגדלנו אליה ועוצבנו כלפיה... אבל אם, חס וחלילה, בעוד שנה מתהפך העולם, ואיכשהו מתחילים משחקי רעב ושמי עולה בגורל (על אף שאני כבר עברתי את הגיל
)... אני בוכה. הרבה. מודעת לכך שאני ככל הנראה אהיה בין הראשונות ליפול @_@ אבל מנסה להגיע בגישה של קטניס - יותר חשוב לשרוד מאשר לשחק את המשחק. אני אנסה להתחמק מהרצח והאקשן ופשוט אנסה לשרוד ולהשתמש בשכל שלי. כמובן שזה לא ריאלי בעליל ורק לחשוב על כך גורם לי לצמרמורת מטורפת. אני לא מסתדרת עם אובדנות

GolanBerlin

New member
אני יודע שהאופי משתנה על פי המציאות...

אבל אני אומר שבואו נדמיין שהאופי שלנו היה האופי שיש לנו כרגע. ולמה התכוונת ב"יותר חשוב לשרוד מאשר לשחק את המשחק"? כי הרי על מנת לשרוד את תצטרכי בסופו של דבר לרצוח משהו. ואגב, אני בכוונה משתמש בשורש ר-צ-ח כי זה מה שזה לדעתי. לא הרג.

noa1510

New member
לא הייתי סובלת את זה. לא הייתי באה

עם תקווה מלכתחילה.. הייתי בוכה כמו מטורפת, נפרדת מהאנשים שקרובים לי ודואגת שאני פשוט אמצא דרך קלה, מהירה, ולא כואבת להתאבד לפני שמהשחקים מתחילים בכלל.. נגיד משהו באוכל, שפשוט יגרום לי לא לקום לעולם.. זה בגדול מה שהיה קורה עם האופי שלי היום.. אם לא הייתי יכולה, הייתי מנסה להיכנס למשחקים בברית עם מישהו מהתחלה.. ובגלל הכח והגיל שלי(שהם נגדי זתומרת..), אם פשוט הייתי מבינה במשחקים שבאמת אבוד לי, הייתי מבקשת מהבן ברית שלי להרוג אותי במוות קל מהיר ולא כואב.. שישתדל.
אבל בעיקרון, אני מסכימה לחלוטין עם מה שנוי אמרה.. אחד לאחד.. אם הייתי חיה במציאות כזאת, יכול להיות שהיה לי אופי שונה לגמרי, הרבה פחות -נועה- והרבה יותר -קטניס-.. אי אפשר לדעת.. וטוב שכך.

באמת שקשה לי לחשוב על זה

כי מציאות שבה אנחנו נזרקים לזירה בשביל להרוג אנשים אחרים היא משהו בלתי נתפס בכלל . אבל אני רוצה להאמין שהייתי ממש קטניס .

ליזי133

New member
אני לדעתי הייתי מגיבה בערך....

בערך כמו קטניס. אסור לבכות. אין שום סיכוי שאני בוכה ולא משנה מה, יסמנו אותי כמטרה. אח"כ בורחת כמה שיותר מהר מקרן השפע, ומנסה לשרוד רחוק מהשאר ועזרת השכל בעיקר, כי סביר להניח שאולי יש לי כוח פיזי אבל בהחלט לא מספיק לעומת שאר המתמודדים. אולי הייתי מנסה לחבור למישהו שנראה חכם, קטלני אבל בכל זאת תמים. כלומר- מישהו שאני בטוחה שלא ירצח אותי באמצע הלילה, יגנוב ממני משהו או יעזוב אותי בלי לעזור לי. בערך כמו רו, אבל אם הייתי מוצאת אז אולי מישהו טיפה יותר חזק, אפילךו שרו נורא חכמה. בעיקרון הייתי מגיבה בערך כמו קטניס, אבל רק בערך. כנראה שבזירה הייתי יכולה להיות בערך כמו השילוב בין קטניס לרו- חכמה, קטנה ושקטה, ומנסה לשרוד. לא כזו שהולכת להילחם מול האחרים, ובהחלט לא כמו אחת מהקרייריסטים. חוץ מזה, זה היה יכול להיות תלוי במחוז. בכל מחוז ההתיחסות אחרת. במחוז 12 ההתחסות למיועדים היא כמו לגוויות ויש מחוזות בהם זה כבוד אדיר. אבל בעיקרון זה בערך זה

Billy Shirs

New member
ראיתי איפשהו פאנארט עם אסטרטגיה מגניבה.

לחבור לקרייריסטים, לשמור באמצע הלילה, לשרוף את האוהל שלהם

למעלה