נכתב לפני יומיים:

Doron Atik

New member
נכתב לפני יומיים:

לפני שבועיים קיבלתי את ה-ATI Radeon 9200SE 128DDR שלי. התקנתי אותו כמו שצריך, עדכנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של ATI והתחלתי לטוס. הבעיה היא שאני פשוט רואה אופק בלתי מוגבל, גם כשאני מכוון אותו על 40 מייל, לדוגמא. אותה בעיה באה לידי ביטוי כשאני בוחר להגביל את הראות באופן עצמאי, נגיד ל-10 מייל. הסימולטור פשוט מציב "גבול" לבן בקו ה-10 מייל וחושף את הקרקע בצורה גסה ככל שאני מתקדם בטיסה --------------- עד כאן. בעקבות תגובתו של avi8tor לבעיה שכתבתי, הנה תגובתי. אבקש את עזרתכם בנושא. א. מכיר את הקונפליקט בין לוח האם לבין הכרטיס מסך החדש שרכשתי (בנושא מהירות ה-AGP שהכרטיס מסוגל להפיק מול הגבלת לוח האם). אני קונה לוח חדש בקרוב, וזו גם ההזדמנות לבקש הצעות וחוות דעת על לוח אם טוב שיוכל להחזיק לי ביצועים גם לעוד שנה, שנה וחצי. ב. לדעתי - הבעיה לא נובעת מהגדרות ה-SCENERY. ביצעתי את מה שהמלצת וביצעתי Reset default להכל כולל הכל. וזו התוצאה, מצורפת כתמונה בהודעה זו ובהודעות הבאות. שוב - הכל על רמה ממוצעת (בכל מקרה יש לי מחשב חזק, הראה נתונים כאלה טוב מאוד עם הכרטיס מסך הקודם (G-force 4 MX420 64MB), ומצב מזג האויר הוא נקי - ללא עננים, וכמעט מייל ראות. אפשר לראות את התוצאות המשונות.

Doron Atik

New member
עוד תמונה המציגה את הבעיה

מזכיר - בערך מייל אחד של ראות, כל הגדרות הסימולטור על ברירת מחדל (ממוצעות).

Doron Atik

New member
אפשר לראות

שנתוני הקרקע כגון המסלול, התאורה והאובייקטים האחרים - נראים כמו שצריך על הקרקע: דהויים קצת בכלל ה"ערפל" והקושי לראות. הבעיה היא החוסר באפקט הזה בשאר התצוגה. מישהו יכול לעזור?

avi8tor

New member
שיחקת אותה דורון - סוף כל סוף...

בעיה ממש מעניינת. מה שמיוחד הוא שכל אחד מהאובייקטים קיבל את הגדרת הראות הנמוכה, ולכן הוא נצבע בלבן, כמו שצריך להיות הצבע שלו בכזו ראות, אבל, הקרקע, המים וכו', נשארו ללא ההשפעה של הראות הנמוכה. מה שזה אומר שעל קבצי ה SCENERY (קבצי ה BGL) אין שום השפעה, לעומת זאת על קבצי ה TEXTURE (קבצי ה BMP) זה כן משפיע. אגב, זה תיאור מאד מאד כוללני, כי חלק מהאובייקטים נמצאים ללא ה"כיסוי" גם כן בתוך ספריית ה SCENERY, אבל, בגדול זה מה שזה. לבעיה שאנו רואים יכולות להיות כל מני סיבות, החל בהגדרות הכרטיס וכלה בהתקנה רעה של המשחק. ומכיוון שהעברת את כל ההגדרות ל DEFAULTS מה שאני הייתי מציע לך הוא לחפש פתרון בכוון של ה ADDONS. כלומר, לבטל את כל ההתקנות הנוספות שעשית ל SCENERY כלשהם, כי משתי התמונות שצירפת, נראה לי שהתקנת התוספת, לפחות את זו של שדה דב (ובצדק מבחינתך...) ואולי, אולי, משהוא דפוק בהתקנה. הדרך הכי פשוטה לבדוק את זה היא ללכת ל SETTINGS (עוד לפני שהמשחק עולה !, בחלון הראשון שעולה לפני המסך המלא) ומשם ל SCENERY LIBRARY, ואז מגיעים לרשימה שבחלק העליון שלה יש את כל התוספים, אני הייתי מבטל את כולם. כלומר, לוחץ על ה V האדום, ומוריד אותו מכוווווולם, עד שאני מגיע לשורה ששם כתוב ADDON SCENERY, ובשורה הבאה שמתחת כתוב PROPELLER OBJECTS. שתי שורות אלו, וכל מה שבא מתחת להם הם חלק אינהרנטי של ההתקנה המקורית של מיקרוסופט, ובהם אל תיגע (כלומר, תשאיר את ה V האדום מסומן). זה מה שאני הייתי עושה. ניסיתי לשחק הרבה עם ההגדרות של הכרטיס שלי ושל הראות ושל כל מה שאתה יכול לחשוב עליו, לא הצלחתי להגיע לתופעה מעניינת כל כך כמו שמוצגת בתמונות ששלחת. אם גם כל מה שכתבתי לא עוזר, תבצע UNINSTALL מלא למשחק, תמחק ידנית את כל הספרייה הראשית שחלקים ממנה יישארו גם אחרי ביצוע UNINSTALL, ורק אז תתקין אותו מחדש. לסיכום, את הפעולה הזו אתה יכול לעשות ישר בהתחלה, וכמעט בטוח שזה יפתור לך את הבעיה, אבל זה כמו להחליף אוטו כשיש פנצ'ר בגלגל. אז אם אתה רוצה טיפה להתמקצע בסימולטור הנ"ל, נסה את מה שהצעתי, ואם זה לא הולך, תתקין מחדש. בהצלחה.

Doron Atik

New member
לא יצא לי להכנס לפורום מזה הרבה זמן

אבל הערב אני פה.
כמה דברים. יכול בהחלט להיות שהבעיה נובעת מבעיה בממשק סימולטור-כרטיס מסך. לא שיניתי שום דבר מלבד התקנת דרייברים מרגע הכנסת הכרטיס החדש למחשב. אני אנסה להוריד את התוספים שלי ואחזור עם תשובות, מקווה שזה יפתור את הבעיה. אחרת - אני לא רואה מנוס מלהתקין את המשחק מחדש. מצד שני, הבעיה קיימת גם כשאני טס במקום ללא Scenery מותקן. אגב להתמקצע.. אני פה מאז FS5, טייס וירטואלי (מימי IVAO) כבר למעלה מ-3 שנים.

עומר cvfr

New member
תנסה

לעלות את כל רמות הקרפיקה להכי גבוה שאפשר ועכשיו תנסה... עובד?

למעלה