נכתב והוקדש ל ..... ../images/Emo6.gif
סיפור מהחיים משולב בקטעי שירים שונים של הדיסק "אשליות מתוקות" המושמעים ברדיו ...:
סיפורי סוף השבוע של רווק ( לא אני ... ) שחיפש וחיפש.
היה היה בחור ושמו מוטי, שהתעלק על בחורה ושמה ש´
, עד לנמאס לה ואמרה לו " יאללה לך הביתה מוטי, שלום ותודה, אני לא עונה" מוטי לא ויתר ושר לה סרנדות מתחת לחלון
... וויי איזה פאדיחה אמרה ש´, מה יגידו השכנים ? ואז צרחה לו : " אם תקרא לי מלמטה אני אקרא למשטרה
" ..... ש´ ישבה וחשבה על הקטעים שלה עם מוטי ואיך היתה אמורה לומר לו מוטי אתה לא בשבילי, כל מיני נוסחים התגלגלו לה בראש לדוגמה: " אני אולי תמימה וזה הסוד שלי, אתה לא בשבילי לא סתם ידיד שלי" ש´ זכרה שאפילו חבריה אמרו לה שהוא לא בשבילה, אבל, יש להם חברים משותפים היא לא יכלה לומר לו את משפט המחץ " החברים אמרו אתה לא בשבילי" היא לא רצתה להרוס לו את הקשרים . היא רצתה רק פסק זמן ( לא הוופל ) ואמרה לו " עזוב אותי בינתיים תן לי הפסקה אני רוצה קצת זמן להרגע ממך" . ס"ה מוטי לא היה בחור רע, אמנם בלי השכלה ( אבל עם המון תסכול ) או מקצוע, אבל היה לו גורמט ( הכלבה שלו הולידה רק גורים מתים) והרבה שרשראות כמו ז´וז´ו חסתהלבסטה ... היא גם לא אהבה את הנהיגה שלו ואמרה לו אתה" עושה חראקות בכביש ומשחק אותה אדיש" ... ואז נזכרה שגם במיטה הוא לא היה מי יודע מה ולא יכלה להתאפק "אתה מסמר ולא פטיש ( אתה סרדין ולא כריש)" . ש´ סבלה מפטישזם של נישוק כפות רגליים , אבל מוטי לא אהב את זה כי היא הלכה בלי גרביים, והריח ... חבל"ז ... לש´ נמאס טוטאלית " תלך כפרה עלי ותנשק כפות רגלי" אבל מוטי לא הסכים, מה הוא תרנגול כפרות שמנשק רגליים ?
ש´ שכבה במיטתה, וחשבה על הרגשות כלפי מוטי " אשליות, אשליות מתוקות, " היא נזכרה " איך שהיינו בגן עדן ובגנים ציבוריים ואיך הקפצנו אבן אבן " . למה מוטי היה כזה תעבן והיא תמיד אמרה לו" אז תכבה את האור
ובוא אלי" אבל הוא תמיד אהב לעשות את זה באור ונרדם שנייה אחר כך ... .
בקיצור זהו הסיפור על ש´ ועל מוטי סיפור קצת (ואולי מאוד) אידיוטי
אבל אם הצלחתי ולו להעניק חיוך בודד
הרי זה מעודד
ולכל השמנות והמקסימות . . .
שאת הגברים המתאימים מרשימות
שיהיה לכולכן סוף שבוע כביר שלא לומר אדיר ושכל אחת ואחת תרווה סוף סוף נחת לפי תפיסת עולמה המיוחד ותחיה באושר לעד ...
סיפור מהחיים משולב בקטעי שירים שונים של הדיסק "אשליות מתוקות" המושמעים ברדיו ...: