נכשלתי!~!

crazy bitch17

New member
נכשלתי!~!

טסט ראשון נכשלתי......להלן הטעויות..: 1.בתמרור עצור במקום ללחוץ קלץ ברקס לחצתי קלץ וגז וישר תיקנתי. 2.במקום שעדיף לנסוע ב2 העלתי ל3. 3.לקראת סוף הטסט הוא ביקש ממני לעשות חנייה ויצאה לי פצצה אבל כשיצאתי מהחנייה אז שחררתי את הקלץ מהר,מהר מידי...(בגלל שהרגל רעדה לי על הקלאץ לא הצלחתי לשלוט בו...) הבעייה שלי היא שהרגל כל הזמן רועדת לי על הקלאץ,זה לא קשור ללחץ זה פשוט כי אני לא מצליחה להחזיק אותו.(גם בשיעורים רגילים) זהו...בעיקרון אם לא הייתי את הפשלה של הקלאץ אני בטוחה שהייתי עוברת כי הוא נתן לי חנייה ממש שניה לפני שסיימתי את הטסט ופישלתי . אני יכולה להאשים את הטסטר עד מחר כי הוא נחשב טסטר מאוד קשוח והמורה שלי ממש ריחם עלינו כשראה שהוא הטסטר שלנו אבל זאת לא האמת..האמת היא שהטסט פשוט לא היה מספיק טוב כדי שאני אעבור...הטסטר לא אשם... פעם הבאה יהיה יותר טוב

recoil

New member
לא נורא בובה ../images/Emo24.gif

אלה טעויות של לחץ.. לא נורא טסט הבא יהיה יותר טוב.. עליי

adidas88

New member
לא נורא../images/Emo13.gif

אחלה גישה! כל עוד את יודעת שזאת טעות שלך ומה הטעות תדעי לשפר אותה פעם הבאה! המון בהצלחה!

Freemee

New member
לא נורא!

ממה שאת אומרת, אתה פשוט צריכה להרגיש יותר נוח עם הקלאצ' וזה ולתרגל עליו, אני לא מבין למה זה רועד..? אם את מגיעה אליו בלי בעיות אז לא חושב שצריך להיות בעיה אבל אם את אומרת שזה לא משפיע על הנהיגה אז בסדר. בהצלחה בטסט הבא!

gilgula

New member
לא נורא, ../images/Emo13.gif

פעם הבאה יהיה יותר טוב! :) בהצלחה!!

תות15

New member
או וואה.. כמה לא נורא ../images/Emo13.gif

אז באמת לא נורא.. תשתדלי להתאמן קצת על הקלאץ בשיעור או שניים שתעשי לפני הטסט הבא.. אולי להחליף לנעליים עם סולייה דקה יותר
בהצלחה

גם לי הייתה בעיה עם הקלאץ'

וגיליתי שאם אני מקרבת את הכסא יותר (עד הסוף, למען האמת) אז זה ממש עוזר. תנסי, אולי ירעד קצת פחות. ובהצלחה בטסט הבא!

למעלה