נכשלתי עוד טסט

Narciss

New member
נכשלתי עוד טסט

הייתי בטוח שאני עובר, כבר תיכננתי לעשות ביטוח והכל והנה פתאום קיבלתי טלפון, נכשלתי )-: זה הרגיש שעולמי חרב עלי פשוט! זה היה טסט רביעי...אני יצטרך לעשות טסט חמישי.. זה כבר משפיל בטירוף לא יכול להגיד שלמדתי משהו חדש בכל ה20 שיעורים אחרונים אני נוהג הרבה יותר טוב מנהג ממוצע בכביש וכל כך מגיע לי רשיון! אבל טסט..זה דבר מלחיץ כל כך..הרגל רועדת על הקלאץ' ומכבה לי את המנוע לא שם לב לדברים וזה היה טסט שלא נגעו לי בכלום..והכל היה בסדר אבל שלל תירוצים היגוע: "עצירת מטרת לא טובה, עוצר בפתאומיות מידי" "לא מסתכל מספיק במראות כשעושה פניות" כל שתי שניות התסכלתי! ומה עצירות פתאומיות..אני פאקינג לחוץ! אולי כדי שאני יחליף מורה? אני לא יודע..הבעיה בי בעקרון מה אני עושה? איזה שיטות יש לאנשים לחוצים כמוני בטסטים להרגע? זה מה שבאתי לשאול בעצם \-: והכי מבאס..אני בעצמי ממן את הרשיון,, ועכשיו ילכו לי 2000 שקלים רק על הטסטים... וגם עשיתי לפחות איזה 60+ שיעורים.. הכיס כואב..

adidas88

New member
לא נורא

אני בטוחה שאתה נוהג ממש טוב וזה סתם לחץ-אל תתייחס למספר טסטים בסופו של דבר אף אחד לא זוכר את זה אני יודעת שכשאתה קורא את זה-זה נשמע לך בולשיט אבל תחשוב שככל שיש לך יותר טסטים יש לך יותר ניסיון ל הכביש ולמרות שאני בטוחה שאתה לא צריך יותר ניסיון. תזכור-כל עכבה לטובה. יהיה טוב ואל תתייחס למספר הטסטים כי זה ממש לא חשוב בהצלחה בהמשך

magic girl2

New member
../images/Emo24.gif

גם אני נכשלתי בטסט (אומנם רק פעם אחת. אבל אני בשיעור 50 ויש לי הרגשה שזו התחלת הדרך, טוב טפו טפו לא פותחת פה) יש לי את הבעיה כמו שלך...הרגל רועדת על הקלאץ' בטירוף... מה שאני ממליצה לך זה קודם כל לעבוד על עצמך נפשית... שאתה מתחיל טסט אל תגיד לעצמך "זה טסט. להיות מרוכז!" תגיד לעצמך "עכשיו זה שיעור רגיל, לידי יושב רפי/אמנון/אורי (או איך שלא קוראים למורה נהיגה שלך), אני אשתדל לעשות הכי טוב שאפשר" אל תגיד לעצמך "אני חייב לעבור טסט" אלא "עדיף שאני אעבור טסט" (ואני יודעת שזה דבילי, אבל זה לפעמים מרגיע) נכון...כואב בכיס כואב בלב....אבל תחשוב מה זה שעוברים..!! אתה יכול ליסוע לעבודה שתהיה יותר גדול ולהרויח הרבה הרבה יותר מ2000 שקל
והכי הכי חשוב... אל תתייאש!!!!!!!!!!!

למעלה