נכשלתי בטסט :(

zoeyb

New member
נכשלתי בטסט :(

נכשלתי על הדקה הראשונה. אני מתגייסת במרץ, לתפקיד של 11-3 ואני ממש מפחדת שאני לא אספיק לעבור. הוצאתי על זה כבר קרוב ל6000 שקל וזה ממש מלחיץ אותי בטסט, כי אם אני לא אעבור אני צריכה לחכות עוד שנתיים עד שאני אוכל שוב להתחיל ללמוד, מה שאומר שכל הכסף הזה הלך סתם. עצה אליכם מתחילים יקרים- אל תעשו הפסקות! שניים שלושה שיעורים בשבוע ולא לצאת משיערו לפני שקבעתם את השיעור הבא. לא ללמוד את זה כמוני בדרך הקשה :(

aviGODFATHER

New member
אני לא מצליח להבין את זה...

אם את בצבא אז אין שום סיכוי שתעשי עוד דברים במקביל? נשאר לך רק הטסטים, ולנסות לתמרן שיהיה חופש מהצבא וטסט באותו יום זה לא סוף העולם, ובטח שלא צריך לחכות עד שתשתחררי מהצבא בשביל לחזור לזה.

Haunted

New member
זה לא בלתי אפשרי

אבל זה מאוד קשה לעבור טסט בזמן הצבא, ועוד עם יציאות של פעם בשבועיים. זה קשה לשמור על אותה רמת נהיגה של שיעורי נהיגה כשאתה עולה על הגה פעם בשבועיים. אני לא אתפלא אם תגיב לי שיש לך חברים שעברו טסט בזמן הצבא, אני רק אומר שאם אפשר אז לסיים עם זה לפני הצבא.

ShMo0LiKiPoDa

New member
../images/Emo35.gif

יש טסטים גם בימי שישי, אל תמהרי לקבור את עצמך במחשבות של "אני אצטרך לחכות עוד שנתיים עכשיו ולהתחיל הכל מחדש".. המון מוציאים רישיון בזמן הצבא, גם כאלה שהיציאות שלהם לא כאלה טובות..

Haunted

New member
לא מדוייק

אלא אם כן את עושה יומיות זה מאוד קשה להוציא רישיון בזמן הצבא. במיוחד כשהיא חוזרת הביתה פעם בשבועיים. זה לא קשור למתי יש טסטים, היא פשוט תאבד את ההשתפשפות בכביש וזה לא יעזור לה גם אם יהיו טסטים ביום שבת. ואני אומר את זה מתוך ניסיון. למדתי נהיגה לפני הצבא ואז התגייסתי, והיציאות שלי בהתחלה היו הרבה יותר גרועות מ-3\11. והייתי צריך לחכות 3 שנים כדי להוציא רישיון בסופו של דבר. עצה שלי, תנסי לתקתק את זה. יש לך עוד חודש ומשהו עד מרץ, וזה די ויותר זמן כדי להכשל ולהבחן שוב. ואל תחפזי לגשת לטסט, תעשי כמה שיעורים שצריך עד שאת והמורה שלך תרגישו שאת מוכנה.

יעל663

New member
גם לי זה קרה....

וזה לא פשוט כמו שאתם מתארים... לעשות שיעור פעם בשבועיים זה לא שומר על קצב טוב של שיעורים ועם מרווחים גדולים למרות שזה אפשרי. דבר ראשון יש לך עד מרץ לעבור טסט... חודש וחצי מינימום אם את מתגייסת בתחילת מרץ... אפשר לעשות 2-3 טסטים ושיעורים בינלבין... לעשות הרבה כפולים, שיעור בוקר-שיעור ערב, לקחת את הטסטים והשיעורים חזק ולקוות לטוב:) מבחינת זמן זה סבבה- זה לא שאת מתגייסת עוד יומיים... אנחנו בינואר-חודש וחצי זה יחסית לא מעט זמן בכלל. דבר שני- בצבא אפשר לבקש אפטרים וחופשות עבור טסטים- לטסט שלי אני ביקשתי להגיע לבסיס ב 12 בצהרים חד פעמי אחרי הטסט.. אין שום סיבה שלא יתנו לך. אפשר לעשות שיעורים ביום חמישי אחרי שאת חוזרת, יום ראשון בבוקר לפני הנסיעה לבסיס (המורה היה לוקח אותי לתחנה מרכזית) והייתי מבקשת מהמפקדת לבוא שעה יותר מאוחר וכמובן יום שישי כפול- לא אידאלי אבל זה מה שיש. המון בהצלחה יעל .

2 Mיכל

New member
עד מרץ יש לך עוד זמן.

תסבירי למורה את הכל, תגידי שעכשיו את ממש רצינית וכל זה. אם הוא חושב שאת צריכה עוד ללמוד הרבה קחי אפילו יותר מ-3 שיעורים בשבוע, אם את פחות או יותר מוכנה שימצא לך מהר טסט, גם אם זה מעכב קצת תלמידים אחרים. ותבקשי ממנו שיעשה לך החלפות עם מורים אחרים. כדי שתתרגלי לנהוג עם אנשים שאת לא מכירה. באמצע השיעור שהוא ועוד מורה מהבי"ס ייפגשו, יחליפו מכוניות, תנהגי כמו בטסט עם המורה של התלמיד השני ובסוף הוא יתן לך פידבקים והערות. זה עוזר. ובכל מקרה - בהצלחה!

למעלה