נכשלתי בטסט..

TRANCE ADDICT

New member
נכשלתי בטסט..

ובא לי למות כמה שאני עצובב אין לאף אחד מושג כמה. ואני כבר תכננתי לחזור הבייתה שעברתי ולספר לחברה למה למההה זה קרההה ליייי???? ימח שמו של הטסטר הנאצי הזה ...

TRANCE ADDICT

New member
עזוב אור סליחה פשוט ..אני מזה בבעסה

רצינית..ונועם כן זה ראשון...=[

xofer

New member
כולה טסט ראשון, חפיף

רוב הטסטרים בכלל לא חושבים להעביר בראשון, בנתיים תתעודד עם: sub6_-_7th_son_(ticon_rmx)-

NeTa141

New member
בקטנה.. אמא שלי עברה רק ב8

תתתעודד עם חיבוק חם ואוהב :)

MULAN30

New member
אממ.. אני עברתי ראשון בתל אביב..

ועוד הוא העיר לי "תורידי רגל מהגז".. ככה שיש דברים כאלה..

MULAN30

New member
אבל אני אציין שזה היה מעל גיל עשרים

ככה שאם לא מעבירים מיתחת לשמונה עשרה זה לא נורא... באמת הם עושים לפעמםי בכוונה...

TRANCE ADDICT

New member
אני צריך מישהי אצלי בחדר..

שתעודד אותי ברגעים קשים אלה..אם בא לך לבוא ביחד עם השוקולד אני אשמח..

MULAN30

New member
אלי בוא לכאן רגע..

שמע מאמי ושמע טוב...כמה שכואב אני אכתוב לך את זה: נשמה שלי... כל עקבה לטובה.. אין דבר....אוליי משמיים הכל...אני יודעת שבא לך רישיון וזה כיף ומלהיב.. אני מבינה אותך...גמני הייתי ככה.. אבל באמת אין לך לאן למהר.. אתה צריך בבוקר הטסט לעשות לעצמך תרפייה עצמית... ככה תעבור. אל תתבאס אין דבר.. אתה עוד תעבור וימאס לך מהרכב. הלוואי והיה מישהו שנוהג במקומי תאמין לי אין לי כח כבר להגה הזה.

TRANCE ADDICT

New member
מירב תאמיני לי .....

הבטת לי את התגובה הכי מעודדת ואני רציני...לגבי המשפט הזה 'אוליי משמיים הכל...'' אני מסכים איתו בלי שום צל של ספק ...קיצר אני שמח שיש אנשים כמוך..ונקווה שפעם הבאה אני יצליח...

MULAN30

New member
אלי

נשמתי.. ככה אני חושבת.. ואתה יודע שלא אשת דת אני...אבל יש בי אמונה.. אני שוב מאחלת לך הצלחה ומחבקת אותך... להרגשה טובה....

למעלה