נכשלתי בטסט!!!

נכשלתי בטסט!!! ../images/Emo7.gif

לא יודע עד כמה זה ממש יעניין אותכם אבל שיהיה, היום נכלשתי בטסט על 500 ... לא יודע למה, הכל היה בסדר גמור. יש לי הרגשה שהבוחן התבלבל ביני לבין עוד מישהו שהיה איתי, הוא היה בגובה שלי עם אותו מבנה גוף עם אותו צבע שיער! ואפילו לבש בגדים דומים לשלי! (ג´ינס וחולצה שחורה). אשכרה תאומים, חוץ מהפנים (אני יפה יותר) והן היו מוסתרות ע"י הקסדה! ואני בעצתכם הייתי שני בשילישה עד שהטמבל שדומה לי עקף אותי ונעצר על מעבר חציה ועשה כל מיני טעויות... אז איך הבוחן אמור לדעת מי זה מי? אין מספרים אין כלום!.. בעיה קשה!. Rיקש - שעומד לבזבז עוד 180 ש"ח על עוד טסט!

stilgur LTD

New member
צר לי

ניסית להעמיד אותו על טעותו ? לא נורא, יהיה עוד אחד ותפציץ אותם בשמיניות ונסיעה מרהיבה. בהצלחה

כשסיימתי את הטסט...

שמתי לב שהבוחן לא ממש יכול להבחין מי עשה מה ועוד יותר בגלל שאני והבחור השלישי היינו כל כך דומים...אבל אמרתי לעצמי הוא עושה טסטים כבר מאה שנה ...אני סומך עליו. יכול להיות שבאמת טעיתי! אבל לא שאני יודע. מחר אדבר עם המורה נהיגה שלי. אגב תוצאות יודעים רק ב17:00 והטסט היה ב9:30. Rיקש.

ליאונרד

New member
שאלה חשובה לריקשה

ריקשה היקר, אמרת כי על טסט נוסף תשלם 180 ש"ח. אתה מוכן לפרט לי את התשלומים. אני יודע שבראשל"צ, משלמים 105 ש"ח אגרה ועוד 150 ש"ח למורה לנהיגה על האופנוע לטסט ותמיד עוד 75 ש"ח על שיעור ביום הטסט (למרות שהוא יוצא בקושי 15 דקות של חימום במגרש). לזה אסור לשכוח להוסיף עוד איזה שני שיעורים בין טסטס לטסט. אני אשמח מאוד לשמוע איך יצא לך החישוב. תודה ליאונרד

tooli

New member
אני שילמתי 250

בטסט שעשיתי (עברתי ראשון (שויץ) ) שילמתי רק אגרה ושני שעורים למורה והתאמנתי כמעט שעתיים על המגרש ואם המורה במסלולי הטסטים אליהם הוא לכך אותנו נבחנים כדי להדגיש קודות של טסטרים למורה קוראים גדי, בחור רציני שממש מלמד טוב לעבור טסט, ואפילו קצת יותר

למעלה