אני בן 17 וזה טסט שני שנכשלתי בו ואני ממש ממש מבואס. לקחתי כבר הרבה שעורים. מה שהכי מבאס זה שכל הטסט נהגתי פצצה חוץ מטעות אחת ממש פיצפונת שאפשר היה למנוע עם קצת עירנות.
אני למשל התחלתי ללמוד תאוריה ושעורי נהיגה מגיל 17 אז.. בזמנו..הלכתי לתאוריה ונכשלתי..אח"כ עוד תאוריה ונכשלתי. עשיתי הפסקה של שנה ובגיל 18 לפני הגיוס הלכתי שוב.. ושוב נכשלתי,באותה שנה הלכתי עוד פעמיים ונכשלתי, עשיתי מנוחה של עוד שנתיים, ואחרי שהשתחררתי מהצבא הלכתי שוב לתאוריה פעמיים ושוב נכשלתי.. אח"כ כשהייתי בהריון בבן הבכור שלי.. הלכתי שוב לתאוריה זה כבר היה בגיל 22 ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עברתי.. כמובן שהשמחה היתה גדולה.. טסתי לארה"ב וכשהייתי בחודש השישי להריוני ניגשתי לטסט בפעם הראשונה ו.... עברתי אני חולת הגה ואוהבת לנהוג... מישהו ספר כמה פעמים ניגשתי לתאוריה?????????
נכון שמונה פעמים אתם קולטים?? שמונה פעמים וזה לא אומר שאני אהבלה או משהו כזה פשוט לא הצלחתי לעבור אולי קוראים לזה לחץ ממבחן?? לכו תדעו העיקר ש... עשיתי את זה
יאוו אני ספרתי.. 9 פעמים.. נכון?? איזה כייף לראות אתכם על הבוקר. היום הלכתי לעבודה בשעה6:20 הגעתי. אמרתי היי וביי.. זה לא ביי לתמיד אלה אני עוד צריכה לחזור היום בשעה 14:00. בוקר נהדר לכולם שמש חמה ..נעימה כל כך .. כל כך אוהבת את היום הנהדר הזה שמתחיל.. ניקולי יש לי לקוחות בעבודה (בעלי החברות שאני מנסה למצא לך משהוא.. רק תני לי קצת נתונים במסרים.. בבקשה אני כאן בשבילך גם ..
כך שתרדי מזה .. אבלות אין להם שום סיכוי איתי.. לא סתם קיבלת כתר זהב ממני..!!! נו את סיבכת ביקשה לראות מי יכולה להגיד כמה פעמים ניגשת לטסט ושמת מכשול שם.. כן ה8 היה לפני הגדול מכולם שבוא הצלחת לעבור.. אני טועה?? אוו שמע אני מעבולה..
תרגע לא נורא... לא נגמר הזמן, תוכל להמשיך לעבור עוד טסט, למרות שאני התיאשתי אחרי הפעם הראשונה בתאוריה, אבל שטויות, יום אחד אבל קריזה ואלך לעבור את זה ואני לא לחוצה, כי תמיד אוכל לגשת שוב ושוב.
תרגע לא נורא... לא נגמר הזמן, תוכל להמשיך לעבור עוד טסט, למרות שאני התיאשתי אחרי הפעם הראשונה בתאוריה, אבל שטויות, יום אחד אבל קריזה ואלך לעבור את זה ואני לא לחוצה, כי תמיד אוכל לגשת שוב ושוב.