נכשלתי בטסט שני :(((

shame on you

New member
נכשלתי בטסט שני :(((

ומה שמעצבן זה, שעד שהמורה שלי קובע טסטים הוא מוציא את הנשמה!! לטסט הראשון חיכיתי איזה חודש אחרי שכבר הייתי מוכנה לגשת. רק החנייה דפקה לי את הטסט, חוץ מזה נהגתי מעולה! ורק אחרי חודשיים הגיע הטסט השני!! ואז עשיתי 6 שיעורים בסה"כ בשבוע שלפני הטסט ובשבוע של הטסט ואז ניגשתי, וזה היה סתם דפוק. הטסט הראשון הלך לי פי אלף יותר טוב... בטסט השני הטסטר היה כזה מרושע! הוא הפחיד אותי כ"כ עם ההערות שלו והטון המרושע שלו! הוא העיר לזה שנהג לפניי בכזו רשעות, אז נלחצתי ממנו והייתי הרבה יותר לחוצה מאשר בטסט הראשון. הוא ביקש ממני לחנות ממש בתחילת הטסט, ועליתי טיפה על המדרכה. שמתי על הילוך ראשון כדי לתקן אבל הוא אמר לי להמשיך לנסוע. כאילו כבר בדקה הראשונה של הטסט הוא החליט שנכשלתי! אז בכלל כל הבטחון שלי התערער וגם שאר הטסט היה סתם דפוק... ובאמת קיימים טסטרים מניאקים - לא כולם כאלה, אבל ה"שמועה" הזו לא התפתחה סתם, אלא בגלל אנשים כמו הטסטר שבחן אותי. אז עכשיו ביקשתי מהמורה שיקבע לי טסט בקרוב, כי אחרי חודשיים אני כבר שוכחת כל מה שידעתי, והוא אמר שהוא ינסה. כן, בטח.. אוף, אם לפחות הוא היה קובע טסטים בהפרש זמנים נורמלי... בקצב הזה לא יהיה לי רישיון בקרוב... לסיכום: הטסטר היה מניאק. אין לי כוח לחכות לטסט הבא. תנחמו אותי.

LidorBo

New member
לא נורא כולה טסט

גם אני הייתי ככה שנכשלתי בשני הטסט הראשון שלי הייה כל כך טוב כל כך מעולה הייתי כבר דקה וחצי לקראת סיום הטסט (ממש בחזרה למשרד הרישוי) חשבתי כבר על הרישיון ואז עשיתי טעות כל כך דפוקה של איבוד ריכוז והלך הטסט כל כך קרוב לעבור אותו וזאת הטעות היחידיה שהייתה לי בטסט בטסט השני גם אני נפלתי עם חרא טסטר והוא הכשיל אותי על כלום ממש כלום וטוען שנתן לי ברקס בזמן שאני יודע בוודאות שאני נתתי ברקס כל כך התבאסתי כל כך התאכזבתי וידעתי שיקחת מלא זמן לטסט הבא בטסט השלישי באתי כמו גדול אמרתי יאללה כולה טסט מסכן באתי הייה לי טסטר מעולה שדיבר איתי בטסט כאילו זה איזה שיעור נהיגה והעביר אותי בקלות ומאז אני נוהג בכיף שלי ועוד מעט נגמר לי המלווה אני בטוח שגם את תעברי בשלישי לא נורא עדיף לעשות טעיות בטסטים והסטר ימנע את התאונה מאשר שיקרה לך את הטעות בחיים האמיתיים כי את הטעות שאת עושה בטסט ונכשלת עליה לא תעשי בנהיגה אחר כך בקיצור תעתעודדי לא נורא ותלחצי על המורה כל יום שאת רוצה לעשות טסט ויהיה בסדר :] מקווה שעזרתי

חחח בול כמוני!

בטסט הראשון פשוט הייתי נורא לחוצה... בטסט השני פחות, אבל הייתה לי בוחנת ששמה האיום הולך לפניה וכשהיא הציגה את עצמה, רמות הלחץ עלו לרמות כל כך גבוהות ש 10 טיפות של רסקיו לא עזרו בשיט. קיבלתי התרעה של יומיים בלבד לפני הטסט השלישי, עשיתי שיעור כפול שבו נהגתי בסדר ובשיעור שלפני הטסט עשיתי מלא טעויות.... עדיין הייתי לחוצה בזמן הטסט אבל איכשהו יצא שנהגתי ממש טוב ועברתי. מסקנה: אם אתם לחוצים, כלום לא יעזור. צריך לנשום עמוק ולהירגע ולדמיין שאתם מקבלים רשיון כמו גדולים.

shame on you

New member
תודה :)

למרות שהטעויות שעשיתי בטסט לא היו הורגות אפ'חד... מקווה שבאמת בשלישי אני כבר אעבור!

מבינה אותך

גם בקטע של הזמן שבין הטסטים אין טסט אצלי שהיה פחות מחודש אחרי הטסט הקודם.. והשיא היה בין השני לשלישי שחיכיתי חודשיים וחצי(!!!!!) טירוף.. וגם לפני כל טסט אני עושה רק 2-3 שיעורים .. וגם בעינין של הטסטרים לא חסרים כאלה שרק מחפשים להכשיל, זה כנראה הקטע שלהם... בכל מקרה את רק בטסט השני,זה כלום תראי אותי טסט 5 אבל לא מוותרת....הרי בסוף כולנו נעבור.השאלה היא מתי..

למעלה