נכשלתי בטסט שני

Noya18

New member
נכשלתי בטסט שני

היום נכשלתי בטסט שני. עוד לא הודיעו לי, אבל בואו נגיד את זה ככה- אם אני אעבור, אני אפחד מאוד לעלות על כביש במדינה בה מעבירים אנשים שנוהגים כמו שאני נהגתי היום בטסט... באתי מוכנה לגמרי. כבר כמה שיעורים שלמורה אין שום סיבה להתערב לי בנהיגה. הכל חלק. למרבה האירוניה- עשיתי שיעור לפני הטסט וגם הוא היה מושלם. אני הייתי רגועה, המורה שלי היה שמח, והייתי די אופטימית בסה"כ. בשנייה שנכנס הטסטר לאוטו- כל המצברוח הטוב עבר. נכנסתי ללחץ. ניסיתי להתניע את האוטו, ולא הלך טוב (מרוב לחץ, אלא מה?). מאותו רגע, כבר התחלתי להרגיש רע. היה לי קשה לנשום, כאבה לי הבטן, וכמובן שפישלתי... ואז פישלתי שוב
. האמת היא שזה די עשה לי טראומה. כרגע- אני לא רואה את עצמי ניגשת לעוד טסט. אני יודעת שזה רק טסט שני, ושאנשים עוברים גם בטסטים יותר מתקדמים, ושלא רשום על הרשיון באיזה טסט עברתי- את הכל אני יודעת. אבל את ההרגשה שהייתה לי בטסט הזה אני לא רוצה להרגיש יותר לעולם. ואת העצבים משיעורי הנהיגה הבלתי נגמרים, שמתמרחים כבר מיולי- אין לי כוח לחוות יותר. אז איך קמים וממשיכים הלאה?

שטויות אל תפסיקי...

זה לחץ רגעי, את יודעת שאת נוהגת בסדר לא ?! זה לחץ מטסט... אל תתיאשי עכשיו יש כאלה שהיו מתים להיות בשלב הזה.

B B A

New member
ותחשבי שאת ההרגשה הזאת אני עברתי

שמונה פעמים. כן כן. איך ממשיכים הלאה? מתקנים את הקטעים הבעיתיים שנתקלת בהם בטסט,צוברים עוד ביטחון ובטסט הבא תאמרי לעצמך שזה רק טסט.

recoil

New member
בונא אני מעריץ אותך..

אמנם לא יצא לי לחוות כישלון בטסט, אבל אני יכול רק לדמיין מה זה ולהבין את הבעסה של לדעת שנכשלת בטסט.. ועוד אתה 8 פעמים מתגבר על זה?? ועוד מעודד אחרים?? תותח.

B B A

New member
תודה תודה.

אני משתדל לתרום מהניסיון האישי שלי לאחרים כדי לגרום להם להבין שזה רק טסט. הבנתי את זה כבר אחרי שעברתי. את האמת שגם גיליתי שאחרי שכבר קיבלתי את הרשיון, ממש לא היה אכפת לי כמה טסטים עשיתי.

recoil

New member
הבעיה שלך היא:

כלום. אין לך בעיה בנהיגה... את פשוט מכניסה לעצמך שטויות לראש.. עובדה שהכל הולך לך טוב חוץ מהטסט.. למה? כי זה מבחן? תחשבי שהטסטר זה סתם בנאדם דבע שבא לעשות איתך טיול בעיר וכל שניה מתחרט לאן הוא רוצה להגיע אז את צריכה להסתובב חצי שעה בעיר ומיחוצה לה..

AndreaCorr ©

New member
תארת את ההרגשה שלי באופן כמעט מדויק

גם אני לומדת מיולי, גם אני עוד לא קיבלתי תוצאות סופיות אבל דיי בטוחה שנכשלתי, רק שאצלי זה היה בסך הכל טסט ראשון. גם אני הרגשתי ממש מיואשת אחרי שיצאתי מהאוטו... אבל תחשבי על זה רגע - את לומדת מיולי, כלומר בערך 5 חודשים. זה אפילו לא חצי שנה! לא הרבה עוברים בטסט ראשון-שני... ואם את באמת נוהגת מצוין כפי שאת מתארת, אין סיבה שלא תעברי בטסט הבא, או זה שאחריו. אל תתייאשי, אין לי ספק שההרגשה בסוף כשכן עוברים שווה את הכל.

TPILOVE

New member
לחבר שלי היה את אוהת בעיה!!!!

גם לו היה שיעור לפני הטסט והיה מצוין ובטסט היה על הפנים הוא הלך לרופא והרופא נתן לו מן טיפות על בסיס טבעי ששמים 2 טיפות עם כוס מים ושותים וזה ממתן אותך ומרגיע ומסיר לחץ. וזה ממש טוב.

BratZit

New member
תסמוך עליי...

הליים שלי הרבה יותר קשים. נכלתי 5 טסטים ואני פוחדת לנסוע רק אומרים את המילה טסט

magic girl2

New member
לפני חודש בדיוק...

(אפילו כמה ימים פחות) הייתי באותו מצב כמו שלך. ניגשתי לטסט שני עם הרבה הרבה אופטימיות...אחרי שכל השיעורים האחרונים מאז הטסט ראשון הלכו לי חלק...ובגלל הלחץ נכבה לי המנוע (פעמיים) וגם התפרצתי לכיכר (משהו שממש ממש לא הייתי עושה בשיעורים). בנוסף הוא נגע לי בהגה כי את המעבר מנתיב לנתיב עשיתי נוראאא לאט. ברור שהייתי מאוכזבת (אחרי טסט ראשון אמרתי לעצמי טוב נו טסט ראשון במילא לא הייתי מוכנה לנהיגה בלי המורה..), בטסט שני כבר הייתי מוכנה לעבור. אל תתייאשי!!!!!!!!!!!!
אחד הדברים שעזרו לי לעבור את הטסט השלישי (אחרי שרציתי לותר ולא לגשת לעוד טסט) הוא פתרון פסיכולוגי. אין לך שום בעיה בנהיגה, ואת יודעת את זה. לפני הטסט אמרתי לעצמי "היום אני עוברת!". תפסתי את כל הקטע כמצחיק, ניסיתי להשתעשע לפני זה עם המורה, הגעתי לטסט באוירה קלילה כזאת ומאוד מאוד מאוד רגועה (משהו שלא מאפיין אותי כי אני אחת שנלחצת מכל שטות). שהטסטר נכנס חייכתי, אמרתי לו צהריים טובים, ונסעתי פשוט רגיל. את צריכה להתחיל את הטסט בתחושה שזה סך הכל מורה מחליף. המורה האמיתי שלך צריך ללכת שניה (להטיל את מימיו, או משהו) וחבר שלו מחליף אותו. תכניסי לך לראש שאותו מורה חבר הוא מורה מתנסה אז את צריכה להראות לו שאין לו שום סיבה להעיר לך או "להפריע" לך בנהיגה שלך בהזזת ההגה או בבלימה לא רצויה. את נוהגת יותר טוב ממנו ויודעת יותר טוב (טוב, ברור שיש לו יותר ניסיון וזה
אבל רק המחשבה הזאת, גם אם היא מוטעת, נתנה לי בטחון) הדבר העיקרי שטסטרים מסתכלים עליו (כלומר, המורה החבר המחליף
) הוא שאת נוהגת בלי לסכן חיי אדם. אם תעשי חניה ותהיי קרובה למדרכה לא יכשילו אותך על זה, אבל אם לא תתני זכות קדימה או תפספסי מעבר חצייה...עזבי את הכישלון בטסט, את מסכנת את עצמך! את החיים שלך! תחשבי גם על זה בזמן הטסט.... ואז הכל ילך לך טוב כי את בעצם מגנה על עצמך. תנהגי לאט, תסתכלי קדימה, ותחשבי על דברים טובים ברמזורים:) אם להגיד "היום אני עוברת" מלחיץ אותך עוד יותר כי את מציבה לעצמך מטרות וציפיות מסוימות (שוב, הכל פסיכלוגי /=) תתפסי את כל העניין בפרופורציה. "אני לא חייבת לעבור היום - עדיף שאני אעבור היום!" עוד דברים שעזרו לי לפני הטסט שלישי הם מוזיקה טובה לפני שהטסטר נכנס ושינה טובה לפני זה. בהצלחה ואף פעם אל תתייאשי.!

green witch

New member
אני חייבת להגיד לך (magic girl2 )

שקראתי את מה שרשמת ופשוט חייכתי!
מילים טובות אמרת! אני אקח אותם איתי לטסט השני..

green witch

New member
ל-the boy of the sun

אני חייבת לשאול אותך לגבי החתימה שלך.. אתה מחכה לילד? :)

למעלה