נכשלתי בטסט ראשון 
אתמול בבוקר, ב-7:30 היה לי טסט בחיפה. קמתי ב5:30 וב-6:20 המורה בא לקחת אותי לשיעור, שהיה מעולה ד.א. הייתה איתי עוד מישהי באותה, אני הייתי ראשון והיא הייתה שניה. הכל היה טוב עד שהגענו לצומת ושכחתי שאני אמור לתת זכות קדימה למי שבא מימין אז הוא בלם אותי. אחרי שתי דקות הוא בלם אותי שוב בטענה שבאתי להכנס לרחוב דו סטרי צר במהירות גדולה מדי כשממול הגיע מכונית. לצערי שמתי לב אליה רק אחרי שהוא בלם כי זה היה בדיוק בסיבוב ובשני הצדדים חנו מכוניות. בסוף כשחזרנו המורה שלי אמר לי שעל הברקס הראשון הוא עוד היה מחליק איתי אבל על השני כבר לא ונכשלתי
. זהו, יצאתי בהרגשה חרא מהטסט אבל המורה (וגם ההורים בבית) שלי עודד אותי בדרך הביתה שזה קורה ושבהזדמנות הראשונה שתהיה הוא יקבע לי טסט נוסף וזה עבר. זהו בלאט :/ רק עוד משהו, הטסטר שהיה לי הוא לא שפוי בכל המובן. הוא בריטי עם מבטא כבד נורא, למרות שהוא שאל אותי מה השם הפרטי שלי הוא המשיך לקרוא לי כל הנסיעה בשם משפחה, הוא לא רוצה שאני אעזור להולך רגל במעבר חצייה ורצה שהכל יהיה נורא מהר... נגיד עשיתי חניה, באתי להשלים אותה קצת עם נסיעה לאחור אז הוא אמר לי ישר לסוע, דברים כאלה כמו להדחף לצומת וכדומה. זהו, אפילו המורה שלי מגדיר אותו כלא שפוי... שאלה: האם כבר עכשיו ניתן לקבוע טסט נוסף לעוד שבועיים או רק בעוד שבועיים אפשר?
אתמול בבוקר, ב-7:30 היה לי טסט בחיפה. קמתי ב5:30 וב-6:20 המורה בא לקחת אותי לשיעור, שהיה מעולה ד.א. הייתה איתי עוד מישהי באותה, אני הייתי ראשון והיא הייתה שניה. הכל היה טוב עד שהגענו לצומת ושכחתי שאני אמור לתת זכות קדימה למי שבא מימין אז הוא בלם אותי. אחרי שתי דקות הוא בלם אותי שוב בטענה שבאתי להכנס לרחוב דו סטרי צר במהירות גדולה מדי כשממול הגיע מכונית. לצערי שמתי לב אליה רק אחרי שהוא בלם כי זה היה בדיוק בסיבוב ובשני הצדדים חנו מכוניות. בסוף כשחזרנו המורה שלי אמר לי שעל הברקס הראשון הוא עוד היה מחליק איתי אבל על השני כבר לא ונכשלתי