נכשלתי בבגרות.

לא..אצלי זה בטוח..

49..... זה נוארי!! נותנים לי חוזר ביום רביעי! אני הוכתלכת לחרוש..אני לא אהיה פה מחר כנראה! ו...אני צריכה עידוד! דחוף...בכיתי פה איזה שעה(כרגיל)

Ez sLeeP

New member
אני קיבלתי (כמעט בטוח) 8 במת"מ..

לא בעסה? אבל מצידי, הבגרות של 5 יחידות השנה (3 מתוך 5, כלומר) היתה ביזיון, וקונספירציה של משרד החינוך, להגיש את כו-לם שוב (לפחות 95% עושים עוד אחת..), ולשלם על מועד ב' [למי שלא שילם כבר על מועד א'.. אצלינו זה כלול בשכר הלימוד הגרנדיוזי..].

ofir78

New member
סוכרים את הבגרות שלי בפיסיקה מעבדה

פחדתי מאוד שיהיה גרוע היה מאוד גרוע. לא עניתי על שום שאלה שהבוחן שאל והמורה אמר לי בסוף "אופיר, לא למדת?" כבובן שרציתי לקבור את עצמי וזה וכל היום הייתי קצת בבאסה. היום קיבלתי את הציון ובגלל המורה המקסים שלי, יש לי סופי 86 ביחידה במחורבנת הזאת והוא סיפר לי שהבוחן הדרק רצה לתת לי נכשל

ZVI Z

New member
יהיה מצוין.

אני נשבע לך שיום לפני המתכונת(שנה שעברה.2 מתוך 3 יחידות)לא הייתי מקבל 20 בלי עזרה ממי שהמציא ת'מתמטיקה אבל יום 1 למדתי וקיבלתי במתכונת יותר מאלה שלמדו כל השנה.זה היה 86 בערך.קיבלתי מגן רק 64.אבל הוצאתי בבגרות 90 וסופי ב-2 האלה 77.אני מוכן להישבע שאני לא יודע עד היום את רוב השטויות של זה אבל עברתי בהגינות,זה ממש שטויות.והשנה עשיתי ת'יחידה בלי ללמוד בכלל והסתמכתי רק על קצת שכל ומזל ונראה לי שהצלחתי לא רע. מה שאני מנסה להגיד זה ש-3 יחידות במתמטיקה זה יותר מדי קל ולא משנה כמה את מצליחה עכשיו את תראי שאם את תנסי קצת לפניזה ללמוד את תצליחי ואם לא אי יכול לעזור לך אם את רוצה ואת כמובן לא רוצה (וכל זה זה במקום הודעה באי סי קיו)

ZVI Z

New member
את ועוד כמה(תומר)

אבל מהחומר שהיה במבחן לא למדתי כלום..אבל היה טוב

LiX rAn

New member
גם אני בכיתה י'

3 יחידות אבל אני חושב שאני יקבל 60 ככה

RoMik

New member
../images/Emo45.gifצודק!! גם אצלי המצב אותו דבר...

גם אני וגם עוד הרבה כמונו כבר נרשמנו ל מועד ב.. בתקווה שהם יהיו נחמדים... ואם כל הביקורת שהייתה להם..לא תיהיה להם ממש ברירה!

ofir78

New member
דווקא הלך לי טוב

ה-3 מתוך ה-5 אני לא מבין מה הסיפור הגדול

למעלה