נכנת לרגע...

נכנת לרגע...

נכנסת לרגע להחליף מבט למרות ההתחמקות מהעיתונים ואקטואליה ראיתי את זה כאן וניזכרתי : הכל אמת אחת לאחת פורים, לפני כמה שנים התחלתי לפתוח בהליכי גירושין אלי התלוותה החברה הכי טובה שלי שהיא היום כבר גיסתי הרגשתי רע ולא ממש ידעתי מה לעשות השלב הראשון שבחרתי כאשה מוכה לגשת לנעמ``ת ולהתיעץ עם יודעי דבר נכנסתי וכשהבנתי שיקבלו אותי רק בעוד שעה הצעתי לאותה חברה ללכת ולשתות כוס קפה לא רחוק משם מאחר והיא לא תושבת המרכז אלא לגמרי בצפון המרוחק הסברתי לה איך להגיע לבית קפה אפרופו ביקשתי שתתקדם והגעתי אחריה, כלומר אחרי שעה וחצי בתום הפגישה כשישבנו בבית הקפה עדיין הרגשתי רע לא דיברתי רק הסתכלתי סביב על העוברים ושבים על אלו שיושבים לידי על אלו שמדסקסים בינם לבין עצמם חשבתי על מה שכל אדם מסתיר בליבו את סודותיו את כאבו ואולי כמוני יושב בשקט ולא מדבר גם החברה שתקה כאילו בשתיקתה רמזה אני כאן לידך לא רוצה להעמיס בשאלות אם את רוצה לדבר אני כאן לידך ואז אחרי זמן מה הבנתי שצריך כבר לזוז להתעורר מהמצב האפוף ולחזור הביתה אל הילדים יצאנו והתקדמנו לכיוון הרכב ברחוב צדדי אז שמעתי פיצוץ מחריש אזניים הסתובבתי ונדהמתי למראה עיני פיגוע חבלני מיד הבנתי אם בבית הקפה תהיתי על מחשבותיהם של העוברים ושבים הפעם כאבתי את הניספים. ומאז, לצערי, רק אחרי כאב כזה, הבנתי, שהפעם הבאה לא עוד התיעצות בנעמת שהכל הבל הבלים ווהפעם הבאה ברבנות סיימתי עם הכל וכך עשיתי אנחנו כל יום יושבים מתכננים ואלוקים למעלה יושב וצוחק.

למעלה