נכנעתי ליצר הרע שבי

Chakotay

New member
נכנעתי ליצר הרע שבי

אני כבר לא יכול לחכות אני חייב לראות את נמסיס אפילו באיכות גרוע, אני יודע שאמרתי הרבה פעמים שאני יחכה ח Dvd Rip אבל אני לא יכול אז התחלתי להוריד את נמסיס באיכות Vcd Vhs Rip שזה איכות לא טובה בכלל אבל נכנעתי ואני חייב לראות. התחלתי לפני שעה ואני מסיים עוד שעתיים.

itstzar

New member
גם אני כבר נכנעתי וראיתי

והאיכות של הVHS SCREENER ל כל כך רעה, ומרגישים את זה בקלוזאפים, שאתה כן יכול לראות תווי פנים קמטי זיקנה וטקסטורות על החלליות, נכון שזה לא DVD אבל אפשר לראות את הסרט בלי לסבול יותר מדי, ולחכות שייצא הDVD לצפייה חוזרת

P0P

New member
אם אתם כבר לא יכולים לחכות

ומעדיפים לראות את האיכות הגרועה הזו אז אולי עדיף לכם כבר לקרוא איזה ספויילר וזהו זה יותר מהיר
ואגב תרגום כמובן אין עדיין .

Chakotay

New member
כרגע סיימתי לראות

הסרט גדול ממש טוב והאיכות הייתה יותר טובה משציפיתי. אבללא יודע למה ההרגשה של הסרט לא הייתה הרגשה של סטאר טרק אבל עדיין הסרט היה ממש טוב.

android

New member
ראיתי את הסרט ודעתי היא...

שזה סרט מעולה (מתוך סקאלה של 1-10 הסרט הוא בין 8 ל 9...) רק משהו אחד חבל(ראו חתימה..) רק שאלה אחת בסצינות המשותפות ל data ול b4 מי משחק את data/b4?

itstzar

New member
בהחלט סרט מעולה, רק חבל ש../images/Emo58.gif

אתה מפזר ספוילר בחתימה כמעט בלי אזהרה אבל בקשר לשאלה שלך, מה הבעיה שברט ספינר ישחק תפקיד כפול לא כזה קשה

Lu Tze

New member
אהבתי ת'סרט, לא חשבתי שזה סרט גאוני

למעשה, על אף סרט של TNG לא חשבתי שהוא גאוני (חוץ מ"דורות", אבל זה בגלל יכולות המשחק של סטיוארט ושאטנר). אולי זה בגלל שאני חושב עליהם כפרקים מורחבים. וכמובן
למה???????????????? למה להרוג את דאטא?????????????? מה הוא כבר עשה להם???????????????? ומה הכי מעצבן? שכשכתבו את הסרט, בטח חשבו שיהיה עוד סרט, ובו הם יכלו להשיב את דאטא לחיים בדמות B4. עכשיו כשאולי לא יהיו סרטים חדשים, דאטא מת לתמיד!!!!!! Me sad... me very sad.

sysiphus

New member
דורות??????

מתוך כל הסרטים של TNG בחרת את "דורות" כדי לקרוא לו "גאוני"...???? תראה אותו שוב לפני שאתה מפזר הצהרות שווא כאלה... ומה גם, שלקרוא לו גאוני, ולמנות אח"כ כסיבה את יכולות המשחק של שאטנר מאוד לא משכנע כטיעון לצדקתך, אלא יותר לטירופך...

Lu Tze

New member
טוב, טוב, אז לא המשחק של שאטנר,

יותר כמו הערך הסנטמנטלי של העברת הכתר (או השרביט, או מה שמעבירים, באמת שאנ'לא זוכר). אבל תודה שסטיוארט התעלה על עצמו בסרט ההוא. ואמרתי "חוץ, אולי, מדורות". הכוונה הייתה שדורות היה הסרט שנהנתי ממנו הכי הרבה מבין כל הסרטים של TNG.

sysiphus

New member
העברת השרביט הייתה בסרט השישי

ובוצעה בצורה יפהפייה. לא צריך להפגיש על המסך בצורה חסרת הגיון ושוברת רציפות את שני הקפטנים. מספיק היה נאום הסיום של קירק בשש, שלהזכירכם, יצא ב-1991, כשהדור הבא הייתה בשיאה - בעונה הרביעית... "This is the last voyage of the starship Enterprise under my command. Shortly she will become the care of another crew. They will continue the voyages we have begun and journey to all the undiscovered countries boldly going where no MAN... Where no ONE, has gone before..." בעוד האנטרפרייז "רוכבת לעבר השקיעה" (או יותר נכון, טסה בחלל לכיוון כוכב בוהק, אותו דבר...) דמעות עולות בעיני כל פעם, ואת הנאום אני גאה לומר שאני זוכר בע"פ... כל כך פואטי, כל כך עדין וכל כך מלא משמעות. ו"דורות" פשוט רמס את זה לחלוטין, מה גם שהיה מהסרטים הגרועים ביותר של TREK, האנטרפרייז הכי טובה שהייתה או תהיה (D) מושמדת ע"י ציפור קרב קלינגונית מהמאה ה-18, מעצבן!

Lu Tze

New member
טכנית, העברת השרביט זה כשיש

מפגש בין שני הקפטנים, מה שהיה ב-6 זה סיום (סיום יפה מאוד, יש לציין) של TOS. אבל עזוב, נראה לי that i've hit a nerve או משהו, ואם לומר את האמת, כל הסרטים עומדים אצלי על אותו מעמד פחות או יותר. כן, דורות קצת יותר, כי זה הסרט ה-1 שראיתי שקישרתי אותו לטרק (לפני זה ראיתי את רוב הסרטים של TOS אבל לא ידעתי שהם שייכים ל-TREK UNIVERSE). ואני מסכים איתך ש-D היא האנטרפרייז הכי יפה. דרך אגב, אתה יודע (אני מקווה) שהשוט של הבירד אוף פריי שמושמדת בסרט ה-6 ובדורות זה אותו שוט.

sysiphus

New member
ממתי יש הגדרה מדויקת ל"העברת שרביט"

מה שהיה ב-6 היה סיום של סאגה אחת והעברת שרביט נפלאה לסאגה השניה. לא רק עם הנאום היפה של קירק בסוף, עם הרבה דברים נוספים. הסכם השלום בין הקלינגונים לפדרציה, שהוא אחד ההבדלים המרכזיים בין שתי הסאגות (הקלינגונים: יריבים לעומת בעלי ברית) הוא נושא הסרט, וסופו בתחילת שיחות השלום הראשונות. בסרט משחק מייקל דורן, הלו הוא וורף, בתור סבא של וורף, אשר מגן על קירק במשפט הרצח. וכמובן שראיתי שהשוט הוא מ-6... מאוד עצבן אותי המחזור הנלוז הזה. ואתה מוכן להסביר לי בדיוק מה זה אומר ש"לא ידעת" שסדרה ששמה "מסע בין כוכבים" היא לא חלק מהעולם של "מסע בין כוכבים"....

Lu Tze

New member
כשאתה בן 6 כשאתה רואה סרט,

אתה לא ממש שם לב לשם שלו. הספיק לי שיש שם חייזרים וחלליות מגניבות. בכל מקרה, מה שהיה ב-6 זה הסיום של TOS, צריך להבדיל בין קשירת קצוות להתחלה של משהו חדש. מהמשפט "העברת השרביט" משתמע שיש שני צדדים, לכן 6 לא יכל להיות סרט מקשר. חוץ מזה, איך אתה מגדיר את 7? כהתחלה של TNG (בסידרת הסרטים, לא בסידרת הטלוויזיה)? ועוד משהו, אתה יודע במקרה למה לעזאזל מיחזרו את הפיצוץ? היו להם קשיים תקציביים או משהו?

Bajoran Preist

New member
קשה לי להסכים...

אני דווקא נהנתי ואהבתי את דורות. זאת אומרת, הוא לא היה סרט הטרק הטוב מכולם, זה לא. אבל, לפי דעתי, הוא לא היה כל כך גרוע כמו שהרבה מציגים אותו. בקשר ל"חוסר ההגיון ושבירת רציפות"- למה ? הרי קודם לכן לא צויין כיצד מת קירק, נכון ? אז נכון שיש את האמירה של סקוטי בפרק ההוא של הדור הבא- "ידעתי שקירק יבוא להציל אותי", אבל אפשר לתרץ את זה בכך שהוא היה מעורפל ופלט שטויות, או משהו. התמודדנו כבר עם חורים גדולים יותר. עכשיו, לפי דעתי היו בדורות הרבה דברים טובים: 1.ההתפתחות של דאטה, סוף סוף קיבל שבב רגשות. כל הסצינות איתו בהקשר הזה הן בלתי נשכחות(המשקה "המגעיל" אצל גיינן, הבדיחות בתחנת המחקר של סוראן לפני שנהיה לו עומס יתר, השיחה שלו עם פיקארד בקשר לפחד, השיר האלמותי- "life forms, tiny little forms, where are you", או משהו כזה, וכל היתר). 2. פיקארד וההתמודדות עם ההזדקנות, חוסר ההמשכיות של המשפחה. 3. הקשר בין עבר וההווה, הפעם הראשונה והיחידה שהראו את אנטפרייז B. 4. סצינת ההרס של האנטרפרייז הייתה טובה מאוד, והגיונית. בנוסף, נתנה אולי תירוץ לג'ורדי להיפטר סוף סוף מהוויז'ור שלו לקראת הסרט הבא. 5. הרעיון מאחורי הנקסוס הוא אולי טיפה קיטשי, במיוחד אחרי שרואים את הסרט יותר מעשר פעם, אבל יפה ומעורר מחשבה בבסיסו. ובמיוחד בהשוואה למרבית הסרטים הקודמים בסדרה(לצערי), מי שאהב אותם(ספינה אובדת שהופכת ליישות על, פרוייקט ג'נסיס,הלווייתנים וכו') מדוע שלא יאהב את זה ? 6. המשך ישיר של עלילת הדור הבא וסיום עלילות לורסה ובאט'ור. 7. ולכל מעריצי הבורג- הפעם הראשונה שהם הוזכרו בסרט טרק

Iris Carmon

New member
בקשר ל4 ו5

אוקיי, מישהו באמת יכול להסביר לי מה היה כל הרטע עם הוויזור של ג'ורדי? כלומר, לאן הוא נעלם? חשבתי שהוא לא רצה להיפטר ממנו אני אישית חושבת שהנקסוס היה דבר די תקוע כי הם נכנסים ופשוט אם הם רוצים יוצאים ממנו? זה לא אמור להיות כאילו שבתוך הנקסוס יש להם מצב כאילו הם יצאו ממנו אבל הם באמת עדין בתוכו? איריס

Bajoran Preist

New member
הממ...

בקשר לוויז'ור, הוא החליף אותן בעיינים מלאכותיות, ולא פחות משוכללות. אולי העובדה שהצליחו להשמיד את האנטרפרייז D באמצעות הוויז'ור שלו(אם הם עלו על זה, וסביר שהם כן) שכנעה אותו לעבור ל"אמצעי ראייה" קבוע יותר. אבל זאת רק ספקולציה. בקשר לנקסוס- well, ככל הנראה מי שנמצא בתוך הנקסוס יכול לצאת איפה ומתי שהוא רוצה. אולי יש לזה איזושהי חוקיות מסויימת, אבל היא לא הוסברה\הוזכרה.

android

New member
לקחתי את ההערה שלך תחת התחשבות ו...

הוספתי אזהרה (זה בסדר ככה או שצריך להוסיף?)

hirshfe

New member
לדעתי יותר קל בכותרת ../images/Emo58.gif

למרות שפה אין כזה

למעלה