נכנסת......בשקט.......

*יערית

New member
נכנסת......בשקט.......

ושקט ...כ"כ שקט...... גם אצלי שקט....והשקט הזה לפעמים טוב בכדי להריץ את המחשבות... אך הפעם זה פשוט משגע אותי.......רוצה רעש.. {תיכף יכנסו הנסיכים שלי...והרצון שלי ישכח
}

מצוטטת

New member
אמרתי לך כבר פם

שאין לחפש ת'צדק
הוא כולה
אחד שקט לו מידי אחר רודף אחריו ולא תמיד בהצלחה

*יערית

New member
כמה פעמים....

שיאמרו לי לא אבין זאת כנראה
אבל...אני תמיד יודעת שזה לשבריר של שנייה שפתאום אני מקשיבה לשקט שמחלחל... ואז כשהרעש{הטוב כמובן}מגיע....הופה אני כבר רוצה את החילחול של השקט
אז מחכים ...עד שהנסיכים נרדמים.....

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

את נ ה ד ר ת
מי שלא ראה את חיפוש ית מפזזת במשרד, לא ראה חיפוש ית מפזזת מימיו.

אני כל כך אוהבת

את השקט הזה מיחלת לו שכבר יבוא לפעמים נדמה שהוא כבר כאן ואז קורה משהו שמחריד אותו משלוותו עד לפני כמה חדשים בתוכי הוא שכן ועכשיו כל כך רועש כל כך מחכה לו שישוב השקט אחרי הרעש הגדול

האם תסלחי לי??

וכנראה שפספסת את המשחק המותח, הסוער והדרמטי שבין יובנטוס ללה-קורוניה בליגת האלופות של אירופה שהסתיים זה עתה. אני משוכנע שאם היית צופה בו לא היה לך רגע אחד של שקט. אני ממש מתנצל יערית שלא הזכרתי לך. פשוט פרח לי מהראש. איך עשיתי דבר כזה?? נ. שלי. בפעם הבאה מבטיח שאזכור. וליתר ביטחון רשמתי על פתק את תאריך המשחק הבא ליד שמך והדבקתי עם מגנט על המקרר.
Please forgive me

*יערית

New member
מה?../images/Emo12.gif

איך פיספסתי את זה? אפשר לשתף אותך במשהו? אני אני אני הייתי שרופה על משחקי כדורסל ועוד על משחקי ליגת האלופות רואה בקביעות....צועקת כמו אחת מהקהל..להוטה כמו גפרור על כל הפסד או ניצחון...אך מאז שהתגרשתי מבעלי שהוא רואה בעיניים רק ספורט..יש שקט בבית מספורט...כן כן גם בן הזוג שלי לא רואה כלל וכלל ספורט...אז לפעמים אני אומרת טוב שכך.. ולפעמים באמת חסרה לי הישיבה של קסיסת הציפורניים בסלון
הבטחת..ולכן תקיים לפעם הבאה}{

maof

New member
יערית היקרה../images/Emo140.gif

אני לא רוצה לפקפק בידע שלך לגבי הספורט אבל אני רוצה לידע אותך שהבחור היתכוון לכדור רגל ....ולא לכדור סל
מעוף

דוגמה לחיבתה לספורט

אני מאמין שיעריתוש שלנו לא התעמקה עד הסוף אם מדובר בכדורגל או בכדורסל. היא פשוט נתנה דוגמה מאלפת מתחום הכדורסל לחיבתה לספורט. אז שניתן לה להינות מהספק?? מה אתה אומר??
. דרך אגב, ראית את המשחק בין מכבי ת"א לטאו ויטוריה? איך יצאו גדולים??
ממהר, כי החבר'ה מחכים לי במגרש לכדורסל של יום שישי. ממליץ לכולם, גם לגברים וגם לנשים.
ולפני שאני זז, אפשר לכבד אותך בקפה בשעת צהריים זו? ובכלל, מקובל עליכם בפורום קפה בשעות הצהריים, או רק בשעות הבוקר?

maof

New member
בטח .....שבטח......איש../images/Emo13.gifקפה???????

בוקר....... ערב......לילה ......צהרים..... רק תגיד ואני מגיע ..........
לגבי יערית תמיד כבודה במקומו נישמר......
מעוף

למעלה