נכנסתי לשוונג...

נכנסתי לשוונג...

אז בין העבודה, לשני התינוקות שלי, לחדר כושר וכו´, מצאתי זמן והתחלתי לעשות ממש. אז היום עשיתי תחתיות לכוסות, מחר אני אסיים, וגם 5 חמסות שמיועדות לסיום מחר. יש לי מחר חצי יום חופש, ואני מתכננת להגיע לנגריה אצלינו ולחתוך לי עוד מלא חמסות וכו´ משאריות. (יש לי פרוטקציות במקום...). אז בהמשך תמונות.

כשאבא שלי ראה את החמסות שקניתי

ואת המחיר שלהן, הוא ממש כעס עלי שאני מבזבזת כסף, ולא עושה לבד.

עדי 4

New member
מקנאה בך!!!

אני בקושי מוצאת זמן לעשות משהו, כולי בעבודה ובילדים ומידי פעם מוצאת כמה דקות בשביל הכיף שלי. אני מחפשת איזה חוג באיזור חיפה שייאלץ אותי להשאיר את כל עינייני הבית מאחור ולצאת לעשות משהו רק בשבילי. יש למישהי רעיון? עדי

לילך1

New member
יש לך חוגי אומנות...

בפנינת האומן בלב המפרץ..זו יכולה להיות הפוגה טובה לשעות הערב... יש לך גם את פיינט מגיק´ בחוצות המפרץ אני בטוחה שיש עוד כמה בחיפה...

עדי 4

New member
לילך -תודה

אני אברר לגבי פנינת האומן. ראיתי כבר את השם בהרבה משרשורי הפורום. יש מישהי מהפורום שהולכת שם לחוג?

michal24

New member
לילך, מה זה פיינט מג´יק ??? מוזר שא

אני צפונית ובחיים לא הייתי שם. מה יש שם ? מחירים ? עכשיו כשאני בטבעון - שווה להגיע לשם ?

לילך1

New member
פיינט מגיק´

אני היתי אצלם רק פעם אחת חנות נחמדה מאד נמצאת בחוצות המפרץ ליד שילב יש להם שם המון המון חוגים מאד מעניינים ...והחומרים שלהם לדעתי קצת יקרים אבל יש שם דברים יפים.. זה נראה מין בית מלאכה כזה עם מכירה של מוצרים...צבעים ודיברי עץ תלכי לשם רק אם תהיי בסביבה או אם את מחפשת חוגים....

למעלה