נכנסתי לפה במקרה

lzabari

New member
נכנסתי לפה במקרה

לאחר שראיתי אותכם ברשימה בעמוד הראשי של אוכל... ריפרפתי קצת למטה... ותגידו לי.... הילדים שלכם אוכלים את זה???? כי הילדים שלי לא.... ואפשר בקושי בשתי ידיים את מה שכל אחד מהם אוהב... הגדול (9) אוהב עוף רק בצורת שניצלים או צלוי על האש... שניצלים אני לא עושה כל שבוע ועל האש זה רק בקיץ.... לא אוכל פירות וירקות /ביצים/גבינות/ דגים (רק טונה מקופסא מוכן לאכול) האמצעית (7) לא אוהבת תפו"א על מיניו.גם לא פירות וירקות רק גזר מגורד וקצת כרוב קצוץ במרק...לא נוגעת בגבינות/טוסטים הקטנה (5) גם לא אוכלת פירות וירקות קצת במרק... אבל מוכנה לאכול עוף ובשר כקציצות או שניצלים או בגריל. הטוסט בשבילה זה קטשופ בפרוסה עם קצת טונה לא נוגעים בנקניקיות/שקשוקה/עדשים/גבינות ועוד ועוד ועוד.... לבי"ס אני מאד מוגבלת.... פרוסה עם ממרח שוקולד או קורנפלקס או טוסט.... מה עושים??? גם אצלכם זה ככה???

lzabari

New member
אבל איך מגוונים שהם לא מוכנים לאכול

הם יכולים לשבת ליד השולחן שעה ולא לגעת באוכל....

ניקי ב

New member
פשוט מציעים.

למשל גבינות... ולא לתת ממתקים או חטיפים הפשטידות המתוקות להיט אצלי... נחטפות יש הרבה מאכלים שאפשר להציע.

ברוכה הבאה יקירתי../images/Emo140.gifשמחה לראותך

גם כאן

בוקר טוב וברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

כן, תתפלאי אבל ישנם ילדים שהם אכלנים
יש אפשרות לשנות ולגוון מתכונים ולדוגמא - השבוע הכנתי מתכון שהיה רשום שם להוסיף חציל ובמקום הוספתי גבעול סלרי קצוץ לטבעות. כולם התלקקו כולל הנכדים הסרבנים.

lzabari

New member
כמה פעמים ניסיתי לגוון את האורז

פעם עם שמיר קצוץ או רק בהוספת כורכום כדי שיהיה צהוב. לא נוגעים!!!! רק אורז לבן.... פעם עשיתי מרק עם ירקות טחונים...... לא נוגעים. רק מרק צח וקצת ירקות מגורדים בימי שישי אני עושה עוף בגריל לצהריים. הגדול לא נוגע בזה

בן שלך הבכור ממש דומה לבת שלי גם

היא לא נוגעת בשום דבר וקשה מאד להאכיל אותה שניצלים,נקניוקיות לא נוגעת עוף כן אוכלת תלוי מצב רוח שלה רק כל יום טונה בקופסה ואי אפשר להאכיל אותה משהו אחר נסיתי מרק לפעמים אוכלת לפי מצב רוח שלה בצקניות במים (בצק עם קציצות טחון) היא אוכלת לפעמים תלוי מצב רוח שלה פשטידות לא נוגעת עוגות לא נוגעת ממתקים גם לא נוגעת מעדנים לא נוגעת גבינות תלוי לפי מצב רוח שלה אורז צהוב תלוי ממש קשה לי להאכיל אותה או להמציא משהו להאכיל אותה!!!

אני רואה כמעט כל ילדים אצל חברות

שלי הם אוכלים הכל מה שאמא מכינה להם! ובת שלי לא אוכלת כלום וממש מרגיז אותי היא דומה גם לאבא שלה!!!

אני מאמינה בגיוון

ולהציע כמה שיותר מגיל קטן. מרגע שהבת שלי התחילה לאכול מוצקים, נתתי לה לטעום הכ-ל. היום היא בת 3 ואוכלת כמעט הכל. אה..נקניקיות והמבורגרים היא לא אוהבת ... אני גם משתדלת לשתף אותה בתהליכים של ההכנה וכך היא שותפה ליצירה ושוב - לא להפסיק לגוון, לנסות מתכונים חדשים ומאכלים, אין סוף לטעמים.... בהצלחה !

kalah

New member
משהו אחד קטן..

אל תקחו ללב שהילדים לא אוהבים נקניקיות- זה ממילא חסר כל ויטמינים ואיכויות תזונתיות. כך גם רוב ההמבורגרים התעשיתיים, המלאווחים והבורקסים שמלאים בשומן רווי לא בריא. אני מצטרפת להמלצה לשתף אותם ככל שניתן בתהליך ההכנה וגם, מציעה לנסות ולתבת להם מעט את האוכל: למשל, במקום ירקות חתוכים לרצועות לקצוץ מלפפון ועגבניה דק-דק ולהוסיף טיפת לימון סחוט וטיפת שמן זית ולערבב. לרוב זה מוצא חן בעיניהם יותר. ועוד- הכי חשוב לא לאבד את הסבלנות. להמשיך להציע.

ממש לא

להיפך... אני שמחה שהיא לא אוכלת אותם... אני משתדלת להציע לה רק אוכל בריא ומבחינתי נקניקיות והמבורגר זה מחוץ לתחום (גם שלי).

למעלה