נכנסתי למועדון -VIP

נכנסתי למועדון -VIP

כן כן, גם אני הצטרפתי למועדון המפוקפק של המובטלים, כל הזמן אנו קוראים על כך וכך מפוטרים, ומתפללים שלא יגיע גם אלינו, אז לצערי זה בא, ובא בבום, אף אחד לא מוכן לזה, כל הזמן מדחיקים את המחשבה, לא קל לקבל בשורה כזו,אז היום אני מובטל<בתקווה שתשתנה הגזרה בימים הבאים> לכן אם אני מראה סימני עצבנות, או יחס מגעיל,<אשתדל לא להיות מגעיל> אנא קבלו בהבנה, וקבלו את מראש את התנצלותי,

Silly Wisdom

New member
בהצלחה....

עם הכותרת הזו כבר חשבתי שהתמכרת לאח הגדול VIP ... בכל אופן... קח לך כמה ימים- תהנה מהחופש...ואז תחזור למעגל כמו חדש....המון המון הצלחה בעה"י!

bar35111

New member
אמרו אתמול בחדשות שהחודש היתה עליה משמעותית

שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחר

התגובות שלך הן טבעיות..

אולי באיזה שהוא מובן אפשר להבין אותך (למרותש אני עודני עובדת, גם פעמיים בשבוע זו עבודה!!) לצערי, את בן זוגי פיטרו גם כן, לפני שבועיים.... אני מרגישה את העצבים והויכוחים הקטנים על בשרי.... מקווה שתמצא עבודה בקרוב

Silly Wisdom

New member
אל תוותר...

תגיד לו שאתה צריך טיפה חופש- קח לעצמך חמשוש...ותחזור ליום ראשון כמו חדש! במקביל- אתה יכול לחפש עבודה אבל אל תעזוב לפני שיש לך משהו אחר ביד...

Silly Wisdom

New member
נ.ב

עוד לא ראיתי מישהו שהתנהג כמו חמור עקשן והרוויח משהו... שלא לדבר על הנזקים- תמיד טוב לשמור קלפים ביד!!!

bar35111

New member
בטח שתחזור מייקי.. אם העבודה היתה טובה

לחזור וותר על הגאווה ..

yosefgod

New member
בלי ספק לחזור, המצב במשק אינו מאפשר פינוקים

תחזור וכשישתפר המצב חפש לעצמך עבודה אחרת ותתפטר - ואז תצא כמו גדול :) כרגע הדבר הכי חשוב הוא להמשיך לשמור על מקור הכנסה קבוע.

למעלה