נכנסתי לכאן רק כי....

נכנסתי לכאן רק כי....

יש משהו שמדאיג אותי כבר כמה זמן... נכנסתי לכל מיני אתרי רוחות כמו למשל בית הרוחות וראיתי תמונות קראתי סיפורים וממש חרשתי על האתר....מאז אני מרגישה כאילו מסתכלים עלי כל הזמן.הגיוני שיש לזה השפעה/משמעות או משהו....?

Spiritfall

New member
אולי...

זה סתם הפחיד אותך, וגרם לך לחשוב על זה יותר ברצינות - האם קיימים רוחות באמת? וכאלה... אולי זוית הראיה שלך כלפי זה השתנתה. עזבי, אני מדברת שטויות.

I am a freak

New member
אני לא חושב שאת מדברת שטויות....

במידה מסויימת, זה יכול להיות פסיכולוגי לגמרי- ואז דברים נכונים עד מאוד. אפשר להמחיש את זה גם בצורה אחרת. זה כמו לחשוב שאתה האדם היחיד שחי בכדור הארץ- ולקחת את זה כעובדה ברורה- ופתאום להבין שיש עוד אנשים בעולם- רק שאי אפשר לראות אותם... וכיוון שאת לא יכולה לראות אותם- את מפחדת שהם בכל מקום וחושבת, בצורה הגיונית וטבעית- שכל הזמן צופים בך. את יכולה להפסיק לדאוג, אני לא חושב שמר רוח נחמד שוכב על הכיור במקלחת שלך [אם זה הדאיג אותך בכלל
] שוש.

חח ../images/Emo6.gif

אני נקרעת מלקרוא את "אני לא חושב שמר רוח נחמד שוכב על הכיור במקלחת שלך"....! וזה הדאיג אותי מאוד! אני ינסה להתגבר על זה ולנסות להשכיח את זה.................. תודה שעניתם לי

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif בצחוק זה נקלט יותר טוב

מר רוח נחמד רואה אותך כגוש של אנרגיה... בעיקרון, אפשר להגיד שזה עובד ביחסי גומלין... כמו שאת לא יכולה לראות את הגוף של מר רוח [כי אין לו] הוא גם לא יכול לראות את הגוף שלך. תיארתי לעצמי שזה מה שהדאיג אותך... אז- את יכולה להפסיק לדאוד. שבת שלום, הפריק.

יא..אם תעלי קצת למעלה תראי שאני

רשמתי את אותו הדבר... גם לי יש הרגשה כזו כתוצאה מהגלישה באתר בית הרוחות.. איזה קטע

למעלה