נכנב ב28 לינואר 2001

מצב
הנושא נעול.
נכנב ב28 לינואר 2001

נכנב ב28 לינואר 2001 בא אני אתן לך סנריו הבא: 6 לפברואר- אריאל שרון נבחר לראשות הממשלה. 10 לפברואר- פיון מהתנזים יורה מבית ג`אלה לשכונת גילה. 11 לפברואר- שרון מגיב בתוקפנות יתרה. 13 לפברואר- החיזבאללה מחליטים לעשות תקיפת ראווה בהר דב. 14 לפברואר- שרון מגיב ופוגע גם בכוחות הסורים שיושבים בלבנון. לא כדאי שאני ימשיך כריש שימו לב לשורה האחרונה פיספוס של כמה חודשים.מדהים

אין ספק שהניתוח מעולה

נכנב ב28 לינואר 2001 בא אני אתן לך סנריו הבא: 6 לפברואר- אריאל שרון נבחר לראשות הממשלה. 10 לפברואר- פיון מהתנזים יורה מבית ג`אלה לשכונת גילה. 11 לפברואר- שרון מגיב בתוקפנות יתרה. 13 לפברואר- החיזבאללה מחליטים לעשות תקיפת ראווה בהר דב. 14 לפברואר- שרון מגיב ופוגע גם בכוחות הסורים שיושבים בלבנון. לא כדאי שאני ימשיך כריש שימו לב לשורה האחרונה פיספוס של כמה חודשים.מדהים
אין ספק שהניתוח מעולה הצרה היא שזה לא הזיז למעו``פנו ליותר מרבע שעה. אחת הסיבות זה כי בסופו של ענין זה עצוב (הרג והרס ורצח), זה בזבוז אדיר של משאבים ונראה לי כאילו ללא כל תכלית מהצד הפלשתיני (מישהו שם בכלל כתב נייר עמדה על כל אינתיפדה ב` ומטרותיה לפני שעשו אותה?) אבל זו איננה מלחמה ממש (לעת עתה).

מצב
הנושא נעול.
למעלה