נכות

:)

נתחיל מזה שאני לא מזל דגים :) בתולות יותר טיפוליים בתחום הנפשי, הדגים גם וגם (סחטיקה עליכם,וטוב שיש כמותכם, אחרת נראה לי היו הרבה פחות עובדות סוציאליות, אחיות, ומתנדבות למיניהן.. ) לגביי עניין כזה כמו שלך, לא יודעת איך הייתי מתמודדת לצערי חלק מהאופי שלי, זה היכולת לשנות סטטוס של רגש באופן קיצוני ובלתי רצוני. זה אומר שיכול להיות (ומקווה לא להתנסות) שאפילו אם הייתי עם מישהו חודש, הידיעה שמשהו לא בסדר לא היתה מאפשרת לי להמשיך איתו. אולי אני טועה יכול להיות גם כשזה היה קורה רק ברגע שפתאום הייתי מוצאת את עצמי כן עם מישהו על כסא גלגלים (כשזה לא היה כך קודם, וזה קרה תוך כדי הכרות) אבל כמו שאני מכירה את עצמי הידיעה שזה עלול לקרות תפחיד אותי מספיק ,לא מתוך התנשאות או שלילה או "אתה עכשיו הופך ללא מספיק טוב בשבילי", וזה מה שניסיתי להסביר להוא שקרא לי ולכמותיי "מושלמים" , אלא מתוך חוסר יכולת להתמודד עם זה, מסיבות כאלו ואחרות. אז כן, גם אני לא יכולה לחזות בדיוק אבל מתוך הכרות עצמית ברמה מאוד גבוה, אני די בטוחה שאני יודעת איך הייתי מגיבה.. אז אני יכולה להבין את מי שחושב שזה נוראי להגיד חד משמעית "לא" חבל שהם עסוקים רק בצד שלהם ולא מסוגלים להבין שמאחורי ה"לא" יכולים להסתתר הרבה דברים, לפני שהם נכנסים לעמדת הנכים המקופחים.

shelly1975

New member
זה בסדר, גם אצלי יש בחורים

מלאים מקופחים, על זה שאני אוהבת בחורים רזים כשאני בעצמי "דקיקונת".

:)

בדיוק... ה"כן" או ה"לא" יכול לבוא מכל כך הרבה מקומות...שאפשר לטחון את הנושא עד מחר.. אבל למזלי השיחה מתנהלת מולך ודווקא לך, לא צריך להסביר :) חסכת לפורום חפרנות

3שרונית

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך

אין ]ה רע וטוב אין חוקים ... בעבודה שלי אני רואה כ"כ הרבה נכויות ומחלות...אני רואה את המשפחות ובני/בנות הזוג של החולים...לא קל.... יש הרבה , כמעט כולם שנשארו עם החולה, תומכים ואוהבים ...יש כאלה שניסו אבל בסוף הלכו..... אי אפשר לדעת מה יקרה אם וכאשר...אבל אסור לשפוט אנשים כל אחד ומה שהוא מרגיש כל אחד והחבילה שלו....

טמפורה

New member
מה, אני היחיד שרואה פה חוסר יושר?

זה כמו לא להגיד לך שהוא נשוי. זו לא חוכמה לגרום לך להתאהב, ואז, כשאת לא יכולה לעזוב, לספר לך על זה. הוא היה צריך לתת לך את הזכות לבחור. את המידע שיאפשר לך לשקול, לפני שהפכת ללא שקולה. אישית, הייתי עוזב אחת כזאת על חוסר יושר (פעם שקרן...). לכן האדם מהסיפור שהמוזה סיפרה, הרבה יותר מוערך בעיני. למעשה, חודש הוא הסתכל לך בעיניים, וידע בליבו שהוא משקר לך. מוזר שאין לך כעס כלפיו במבט לאחור.

לא

אתה לא היחיד גם אני רואה פה חוסר יושר פשוט לא מצאתי לנכון לדבר על זה כי לא בזה עסק הדיון.. לא מזמן היה פה שרשור כזה, ושם אמרתי חד משמעית שחובה לספר ברגע שהקשר מתחיל להיראות קשר עם כוונות רציניות להמשך.. אני יכולה להבין את הצד השני, אני בטוחה שזה לא קל להם, אני בטוחה שזה סרט ומלווה במליון ואחד סוגי רגשות, אבל למרות זאת לא רואה בזה סיבה לשקר, וחושבת שזה לא בסדר לא לספר, במיוחד מקרה כזה..

3שרונית

New member
יש משהו בדברייך

אבל .... יש הבדל מהותי בין להיות חולה ולא לספר לבין להיות נשוי ...

night mistress

New member
תלוי בבן אדם..

מבחינתי זו לא פונקציה של נכות אלא של קשר בין שני אנשים.. כבר יצאתי עם בחור בכסא גלגלים ולא הפריע לי בכלל..(אבל באופן אבסורדי בהמשך זה הפריע לו
)

P u s s i c a t

New member
לא יכולה להגיד לך

תלוי בבחור. תלוי במגבלה ובכמה היא תפריע לי באופן אישי נניח - אם מה שאני עושה בחיים זה יצירה, אמנות, יהיה לי מאוד קשה לחיות עם אדם עיוור שלא יכול לראות מה שאני עושה 90 אחוז מהזמן... . לא כי הוא עיוור, אלא כי זה ישפיע מאוד על תוכן הקשר ביננו. אם ונניח הייתי הולכת לריקודי זגות 4 פעמים בשבוע - היה לי קשה לצאת עם מי שנמצא בכסא גלגלים. מצד שני... בהחלט יתכן והיו דברים באותו אדם שהיו מחפים על הכל והוא היה מדהים אותי אגב. אני דווקא חושבת שעל מנת להיות עם אדם עם נכות כדאי שבן הזוג יהיה בריא. שלילדים יהיה לפחות הורה אחד שיוכל לעשות אתם מה שכל ההורים עושים כל מקרה לגופו לא יכולה להגיד חד משמעית כן, וגם לא יכולה להגיד חד משמעית לא

למעלה