נכון

נכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם אני ראיתי first contact ביום שישי האחרון, ומתישהו תוך כשדי צפייה הגעתי למסקנה שהבורג הם חרקים. (עדיין מתלבטת מה מתאים יותר: ג'וקים או נמלים...
) נשבעת לכם
שימו לב:
הצבע השולט בגוף שלהם הוא שחור.
כל מיני דברים רוטטים יוצאים מהגוף שלהם... כמו מחושים.
יש אצלם חלוקה לזכרים ולנקבות, אבל היא מאוד לא בולטת, ובינינו, גם לא ממש מעניינת אותנו... בורג טוב הוא בורג מת
הם חיים בכוורת/קן גדול ושיתופי ויש להם מלכה... מאוד אופייני להרבה סוגים של חרקים.... (למרות שלג'וקים לא ככל הידוע לי. וחבל כי זה הורס לי את הדימוי
)
הם מגעילים ומפחידים ואף אחד לא באמת רוצה קשר איתם. השנאה כלפיהם היא אוניברסלית....
כל עוד הם נשארים אי-שם, הרחק מטווח ראייתך -למשל בגזרת דלתא, או מאחורי הארון- הכל בסדר. הבעיה מתעוררת כשאתה נעשה מודע לנוכחותם...
כמובן שחייבים להשמיד אותם, אבל הבני זונות מסתגלים כמעט להכל
עזבו אתכם מk-800... לפי כמה שנים זה אולי עוד עבד עליהם, היום- תרוקנו חצי מיכל והג'וקון המבחיל בקושי יתעטש. אבל... למזלנו הם עדיין צורת חיים ביולוגית, מה שאומר שמעיכה מוצלחת עם באטלת' או כפכף עדיין תושיע אתכם.
מה, לא
... מה אתם אומרים, זה בכוונה
מישהו מכם חשב על זה פעם

../images/Emo12.gif זו לא הייתה המפלצת../images/Emo5.gif

זו הייתה טאשה. בטעות!! פשוט, ההודעה לא יצאה לי טוב בהתחלה, אז מחקתי אותה וכנראה גם את שלך. צר לי....
אז, לפרוטוקול: חיים חפר אמר שאם הוא לא טועה, מקקים הם לא חרקים.

itstzar

New member
ehhh, whats up doc? ../images/Emo28.gif

לא היה משהו יותר קרוב לבאגס באני :p

Esmena

New member
מקקים הם לרוב אמריקאיים.

"וזה מסביר הרבה". באשר לבורג - אכן, השוואת הבורג לחרקים ובמיוחד לנמלים,ולא לדבורים,אגב, היא מ(מרכאות כפולות)קלישאות הידועות של עולם הטרק. אני תמיד צידדתי בדיעה שאין לקחת אותה ברצינוט רבה מדיי.אחרי הכל, החשיבה המשותפת היא העיקר הענייני והיא לא בדיוק ממאפייני היחסים בין מאיה לקסנדרה,אלא אם פיספתי כמה פרקי מפתח. כל העניין -פחד אמריקאי מקומיניזם,על הקולקטיביות ,ה"יעילות" והמחשבה האחידה שלו, כשהוא מתבטא בתלבושת טכנופובית משהו, השואלט מושגים מעולם החי-הולם יותר בי-מוביז מתקופת המלחמה הקרה מאשר סדרת מד"ב מכובדה מסוף האייטיז.בוויאג'ר,לדעתי,העניין כבר ממוצה עד מאוד ודי מנותק,וזה שהוא בא אחרי סרט מצויין בנושא ושכישורי המשחק של סוזנה תומפסון נופלים בהרבה מאלה של אליס קרייג גם לא ממש עוזר. מה שכן,וויאג'ר מחדדט את עניין החרקים.ניתמכות בבורג נגד גזע 8472- סימפלי לוחמה ביולוגית?

Bufreak

New member
טיהי ../images/Emo13.gif

גם אני חשבתי על זה פעם. יותר על הקטע של החיים ב"כוורת" והעובדה שיש להם מלכה. כאילו, כמו הדבורים. בזזז. נחמד שלקחת את זה רחוק. יצא מצחיק
. דוד(אלוויס נותן לך כנפיים?).

ROZELESS

New member
זום זום זום עולה הזמר מכוורת ה...

הדבורים .. מה זה פוו ?? בזיק ויויו גם ?? חחח אבל כיין .. אפשר לראות את הבורג כחרקים או משו כזה .. חחח ולא עם K800 .. כי אין על K300 ונעל בית טובה כשזה בא לידי גוקים ..

בטח

כל הדברים האלה הם בכוונה (חוץ אולי מהאחרון, לגביו אני לא כל-כך בטוח). בגלל זה גם השם של פיקארד בתור בורג -לוקיוטוס, מהמילה לוקוסט, ארבה (למרות שגם משמו האמצעי לוק). חוץ מזה, מישהו זוכר את הפרק בוויאג'ר שמשורר חייזר כותב מחזות על וויאג'ר? כשבלאנה מתארת לו את הבורג, הדבר הראשון שהוא אומר זה שהם כמו מושבות חרקים. הבורג אגב גם די דומים לבאגים מסדרת אנדר.

תני לו בראש, תני לו במחוש! ../images/Emo13.gif

הם בהתחלה הלכו על קטע של דבורים לדעתי (DRONE זה בתכל'ס איך שקוראים לדבורה שהיא חלק מכוורת. אולי זה גם תקף לנמלים. לא יודע). יש בהם גם את הקטע הזה שהם לא מגיבים לך עד שהורגים אחד ואז הם שועטים מכל הכיוונים שזה פשוט סיוט. מישהו הזכיר את הבאגרס מאנדר. גם הם מתקשרים טלפתית. פלגיאט?

למעלה