מה אתם חושבים?? זה ממש דפוק כל ההשוואות האלה... אז עזבו אל תענו לשאלה....
S SivAn 4u New member 7/7/03 #1 מה אתם חושבים?? זה ממש דפוק כל ההשוואות האלה... אז עזבו אל תענו לשאלה....
B Britney Girl New member 7/7/03 #2 נכון ש...../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif בתמונות החדשות האלה מהמגזין התסרוקת של בריטני דומה לתסרוקת של בייונסה שבקליפ החדש שלה "קרייזי אין לוב"? אם שכחתם איך השיער שלה שם אזחפשו את הקליפ בMTV חורשים עליו...נראה לי עכשיו התסרוקת הזאת באופנה לדעתי התסרוקת פצצה על בריטני <כמו כל דבר אחר.. > התסרוקת בתמונה
נכון ש...../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif בתמונות החדשות האלה מהמגזין התסרוקת של בריטני דומה לתסרוקת של בייונסה שבקליפ החדש שלה "קרייזי אין לוב"? אם שכחתם איך השיער שלה שם אזחפשו את הקליפ בMTV חורשים עליו...נראה לי עכשיו התסרוקת הזאת באופנה לדעתי התסרוקת פצצה על בריטני <כמו כל דבר אחר.. > התסרוקת בתמונה
T TetiBETTY New member 7/7/03 #3 ../images/Emo58.gifאולי..קצת..... אבל הנה עוד תמונה שלא שמו כאן......
S slave4brit New member 7/7/03 #4 ../images/Emo42.gifלא... אם כבר..היא ממש, אבל ממש מזכירה כאן את אסתי המכוערת
B Britney Girl New member 7/7/03 #5 היא כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נראה לי שלא ראית את הקליפ...או ששכחת איך היא נראת שם... ועוד משהו אם אתה באמת מעריץ של בריטני למה אתה יורד עלייה עלק אסתי המכוערת...חח..היית מת
היא כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נראה לי שלא ראית את הקליפ...או ששכחת איך היא נראת שם... ועוד משהו אם אתה באמת מעריץ של בריטני למה אתה יורד עלייה עלק אסתי המכוערת...חח..היית מת
S slave4brit New member 7/7/03 #6 ../images/Emo42.gifמה נסגר איתכם../images/Emo35.gif אני לא יורד עליה
T TetiBETTY New member 7/7/03 #7 עזהו את אסף בשקט../images/Emo70.gif הוא לא יורד על בריטני רק צוחק עליה...... .......
S slave4brit New member 8/7/03 #11 ../images/Emo42.gifבדיוק../images/Emo70.gif בתאל...לפעמים את....גאון NOT
S slave4brit New member 8/7/03 #13 ../images/Emo42.gifבתאל.. אני מת עליך, כפרה, נשמה, עיניים שלי NOT ( ) אבל כדי לא להחסם... yes ( )
T TetiBETTY New member 8/7/03 #14 אסי..... שרופה עליך,שערות,רגליים,בת שחי שלי..... NOT וכדי שתחסם... NOT
S slave4brit New member 8/7/03 #15 ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif
D Dream within a Dream New member 7/7/03 #10 ../images/Emo41.gifאני לא ראיתי את הקליפ.. אבל קשה לי לדמיין את בריטני וביונסה דומות..