נכון ש "גלדיאטור"

giulietta

New member
נכון ש "גלדיאטור"

זה לא סרט לילדים בני 9???
אוףףףףף כמה אני צריכה להתווכח עם הילד... הלך לי הגרון
החבר שלו, דניאל, הביא קלטת. אני שואלת אותו: "מותר לך לקחת מהוידאו איזה סרט שאתה רוצה?" מה הוא אומר לי? "כן".
אחר כך הדרדק נכנע ושואל: "טוב, אז אני יכול ללכת לדניאל?"... "בטח...היית רוצה....לראות את זה שם, הא?...אתם לא זזים מפה".
תגידו שאני צודקת...

sahr12

New member
לבן שלך מותר לראות..

אין בו שום דבר מיוחד...מלבד האפקטים...המדהימים.. ולחשוב שהכל נעשה במחשב......ולא עם ניצבים...גדוללל

giulietta

New member
סעררררררררררר

יש בו סצנות קשות של מרחץ דמים...עריפת אברים ומה לא... ממש אטליז...

אז?...

הוא יתחיל לערוף לח´ברה ת´ראש עם העיפרון בכיתה ?... אבל נראה לי שלישון , הוא לא ישן טוב הלילה..

giulietta

New member
אז....

1. כן, התמונות הקשות עלולות לגרום לו לסיוטים ולא ללילה אחד... 2. מחקרים מראים שחשיפה בגיל צעיר לאלימות מביאה לקהות חושים בכל הקשור לאלימות. ככל שהחשיפה מרובה יותר ובדרגות עוצמה גבוהות יותר כך הילד /נער/איש יהיה אדיש יותר לתופעות של אלימות.

נשית~37

New member
סרט מדהים בכל קנה מידה

ראיתי אותו גם פעם נוספת עם הבן שלי....לא היו סיוטים מיותרים. לגבי חשיפה של הילד לאלימות....הרי קהות החושים לאלימות תגיע מתי שהוא, במדינה כמו שלנו, עם חדשות כמו החדשות שלנו....זה בלתי נמנע. אצלי בבית אין צנזורה...רואים הכל...מדברים על הכל...התפקיד שלנו, ההורים, להכניס לפרופורציות...ללמד אותם להבחין ביו טוב לרע...

כמו ..

שכתבת , פרופורציות , והסברים שזהו סרט שמראה את מה שהיה , לא מה שיהיה מחר בבוקר בכיתה , או בשכונה למטה ... כמוך נשית , גם אני מאמינה "באין צנזורה" בחינוך הילדים , הילדים שגודלים היום חיים את המציאות הכואבת , המאושרת , האמיתית , הם יהיו בוגרים , עצמאים , פתוחים , הרבה יותר מאיתנו , והרבה יותר ממה שהיו הורינו לפנינו . אפרופו "אין צנזורה", יש לי עוד שאלה , אך זה כבר לשירשור אחר , ומיני סקר קטנטן ...

giulietta

New member
המצב בארץ

הוא לא אידיאל שצריך להשלים איתו. אצלינו בודאי שיש צנזורה, על תוכניות טלויזיה, על משחקי מחשב, על סגנון דיבור, על הכל. לא בכל גיל יש לילד את הבשלות להבחין בין טוב לרע והיות והלמידה בשנים הראשונות היא בצורה של העתקת מודלים, מחובתי לפקח על התכנים שהם צורכים. נכון, יש דברים שהם בתחום האפור (פאאור רנג´רס שאני לא אוהבת וכד´) ואני משלימה עם זה שאי אפשר לסנן עד הסוף ואולי לא צריך באמת. אגב, גם טלנובלות אני לא מרשה להם לראות. הם עוד יספיקו לצרוך מזה הרבה כשיגדלו.

נשית

אין צינזורה אצלך בבית תסבירי לי אם הבנתי נכונה את יושבת לראות עם הילדים שלך גם סרטים כחולים?ומה את אומרת להם בסרטים האלה מי הטוב ומי הרע? זה שלמעלה או זאת שלמטה?

sahr12

New member
גם בטום וג´רי יש מכות...חחחחח

מה שתחליטי מקובל עליי.

giulietta

New member
../images/Emo13.gif

סרטים מצוירים... למה נדמה לי שהיית משתלב מצוין בתעשיה הזאת...?
עם כל ה"בום, טראח" וה"חחחחח".....

sahr12

New member
אני חובב סרטים מצויירים...

וצופה נלהב....אני רציני.

יש בו הרבה אלימות!

אל תתני להם לראות, איזה חמוד השחקן שםםםםםםםם וסרט גדול תראי את ובעלך ממולץ! אבל לא לילדים!

סעררררררררררררררררר

יש בו אלימות מה קורה איתכם גברים????????????? למה ילדים צריכים לראות אלימות לא בריא בגיל קטן

הרבה אלימות ...

יש גם ב-Xמן גם בסופרמן גם בפאוריינגס וגם בפוקימון וגם בדיג´ימון וכו´... בקיצור בכל סדרות הטלויזיה הפופולריות לילדים יש אלימות בטונות... אז עכשיו תאסרי עליהם לראות הכל???

למעלה