נכון שקים עשתה טעות

נכון שקים עשתה טעות

בס"ד אני חושבת לעצמי איזה טיפשה קים. בסדר תאהבי את איתן אבל את רוצה מיליון דולר לר? היא ידעה שכולם שונאים את לקס אז מה הקטע שלה? למה היא לא העיפה את איתן? טיפשה.

HoNeY14

New member
זה בדיוק כמו עם טינה וקולבי

הוא ידע שהוא ינצח אם הוא יבחר בשני(שכחתי את שמו-שייזר) אז הוא ינצח אבל כמו קולבי אולי קים פשוט לא רצתה שלקס יזכה בשום סכום של כסף

אני בקושי זוכרת מה היה איתם

בס"ד אבל אם את אומרת. מה הקשר אם היא לא רצת הוא מקבל הרבה פחות ממה שהיא הייתה צריכה לקבל. וחוץ מזה תמיד שנאתי אותה אז בעצם מגיע לה אושרה

Boran

New member
חח איך נזכרת בזה? ../images/Emo13.gif

קים אמרה גם באיחוד, שהיא ידעה שאין לה סיכוי לא נגד איתן ולא נגד לקס, אז מתוך שניהם היא העדיפה שאיתן ינצח. אז בסדר, היא היתה מפסידה אפילו 4:3 ולא 5:2, אבל עדיין היא הייתה מפסידה. חוצמזה, תמיד יש את קללת המנצח לתחרות החסינות האחרונה, שמי שמנצח אותה מפסיד את המיליון...

shirakl

New member
אני לא כ"כ בטוחה

שאנשים שנאו את לקס יותר משהם לא סבלו את האופי המעצבן של קים... לדעתי, איזו בחירה שהיא לא היתה עושה - היא היתה מפסידה...

ofofofof

New member
היא לא הייתה מנצחת כי....

את איתן כולם אהבו - זה ברור. אבל גם את לקס חיבבו..... אני לא ידעתי את זה עד שראיתי את פרק האיחוד של העונה ה-3 שקים אמרה (זה ציטוט לא מדויק) "את כל ההערות השליליות שלקס אמר במחנה, הוא אמר למצלמה, ובגלל זה לקס היה די מחובב על ידי כולנו" - משהו כזה.... בכל מקרה, זה אומר שלפני שהם היו רואים את הפרקים הם היו מצביעים ללקס....

אילקו

New member
לא דווקא

אם קים הייתה מעיפה את איתן ומשאירה את לקס אני יודע על שלושה קולות שבטוח הייתה מקבלת 1. קלי - על זה שלקס סתם העיף אותה כי הוא חשד בה!!! 2. טום - על מה שהוא גם עשה לו בסוף אחרי שגילו לו על זה שהוא אמר משהו לטריסה לא זוכר בדיוק. 3. וזה אולי כי טריסה לא הייתה מצביעה ללקס!!! היא מעדיפה את קים ובטוח היה עוד איזה אחד לפחות אני חושב שעוד שלא היו רוצים לראות את לקס מנצח!!!!!

ofofofof

New member
יכול להיות.....

טוב, אי אפשר לנחש, אולי היו דברים שהשורדים חשבו ולא סיפרו..... בכל מקרה מה שהיה היה ואי אפשר לשנות את זה.....

Outlast

New member
ממ.. מה זה ´חמוד´?

וחוץ מזה, במצב הזה לדעתי די מגיע לג´ון לנצח, הוא בסדר בעיניי... והוא עושה בשביל זה הרבה, ולא יודעת, מתאים לו.

Boran

New member
חמוד? אוי ואבוי!!

התכונה שהכי פחות צריך זה להיות חמוד. משחקים פה על מיליון דולר, מיליון דולר שעובדים בשבילם קשה מאוד, ואת אומרת לי שצריך לנצח מי שחמוד? רגע, שמתוך ה-16 אנשים שמתחרים, אוטומטית 13 נפסלים בעינייך כי הם לא "חמודים" מההתחלה? "הישרדות" זה משחק של אאוטוויט, אאוטפליי אאוטלאסט- להערים על כולם, ואני מדגיש את ה"להערים" הזה, לשחק יותר טוב מכולם, ואני מדגיש את ה-"לשחק", ולהישאר אחרי שכולם כבר עזבו. מי ש"חמוד" לא משחק אלא פשוט נהנה מהסביבה ומהאנשים עד שמישהו פוקח את העיניים ומעיף אותו, או לחילופין עד שהוא מגיע לשניים האחרונים. הדבר שמתחרים עליו פה חוץ ממיליון דולר זה תואר "שורד", ומי ש"חמוד" לא בהכרח גם שורד טוב. זה שלא נעים להעיף אותו לא אומר שמגיע לו לנצח. והקטע של ה-"אוי וואו, אני כל כך שמחה, לא העיפו אותי... אוי וואו זכיתי במיליון, אני כל כך שמחה, איזה מלאכים ועוגיות והכל ורוד ושמייח וטוב ונחמד" זה ממש לא מתאים לרוח הסדרה.

Boran

New member
מישהו פה שוכח...

שלטום הייתה ברית עם לקס! ובפרק שטריסה עפה היא הצביעה נגד לקס (רק בגלל שהוא היחיד שהיה לו סיכוי לעוף במקומה), ואמרה למצלמה שהיא ממש אוהבת את לקס, וקים אמרה באיחוד גם שהיא ידעה שאין לה סיכוי לא נגד איתן ולא נגד לקס. אני לא חושב שיש מה לדון בנושא הזה, מיצו אותו באיחוד וגם בבחזרה מאפריקה...

למעלה