לא ארוך?!
שם:יעל גיל:17.4 שעה להתחלת השאלון:22:51 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:תיאטרון וביולוגיה(מי סיימה עם תיאטרון להשנה?מי?*************אושר*********** אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?כמה וכמה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים?הרבה זמן לא שמעתי מוזיקה. אבל יוני,רוקישראלי, קצת מטאל קצת פאנק מה גורם לכם לאושר?לראות אנשים מאושרים(וזו לא קלישאה,באמת.) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:כשלדעת שלבנאדם שאתה הכי אוהב בעולם,טוב. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?עורכי דין ובתקווה להתקבל לטייס. מתנדבים במשהו?כרגע,לא.הדרכה נחשב? למה?כי אין לי זמן....:/ בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעד הכרויות באינטרנט?בעד יזיזות?בעד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?תלוי מתי.אבל עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב לייק דה התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות?משתדלת להנהיג,אבל לא תמיד יש חשק וכוח נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אגיד את המילה האחרונה מתעסק בספורט כל שהוא?כשיש זמן חוסך כסף או מבזבז?כרגע מנסה לחסוך מה תעשה בכסף במידה וחסכת?פולין שנה הבאה בע"ה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?בטח חברות היא לנצח?כן סלחן?כן.לצערי רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:טפו טפו טפו תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?הלוואי טייס, אם לא, אני רוצה להיות ביחידת עוקץ, אם לא,משהו שהוא לא פקידה. מתי הפעם האחרונה שבכית?חודש? מי החברים הכי טובים שלך?:אמילי, דורי אהובי, שיר וארטי יש סביבך מעגל רחב של חברים?:כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי תודה לאל החברים שלך יודעים עליך הכל?:כן יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא מסתדר עם החברים שלך?:כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:לאחד הבתים,לים, או למסעדה ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:הרבה.לצערי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן איך נראית האקס/ית שלך?:X אתה חצוף?:כן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:קורה כרגע. היו לך הפרעות אכילה?:יכול להיות. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:שתיים שחית פעם בעירום?:בגיל שנה מתי?:בגיל שנה החבר הכי טוב שלך בתול?:לא מה הצבע תחתונים שלך?:לבן עם ציור של איזה דמות מצויירת שכחתי איך קוראים לה.סקסי משהו איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שני צמידים מפלסטיק וארבעה עגילים איך אתה מרגיש עכשיו?:כואבות לי האצבעות מללמוד מתמטיקה, האף שלי סתום כבר שלושה ימים ואני משתעלת כמו חולת אסטמה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני שבוע ,שבועיים עם מה אתה ישן?:עם קינג'ין הכלב החתיך שלי!! האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?היום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?לא וכן.תלוי בהקשר מה צבע העיניים שלכם?חום יש לך אהבה?כן אם לא, היית רוצה?X ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית נראה לי יש לך בלוג?כן נישקת מישהו מאותו מין?כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:לומדת באונבירסיטה,לפני חתונה עם כלב. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?בלימודים יש לך משקפים/עדשות?לא מה העיר אותך?היום? קינג'ין היית מחוייב למישהו?כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:אמילי החברים שהכי מצחיקים אותך:ארטי, סבא, ואספי החבר/ה הכי יפה שלך:אמילי החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:אמילי,גוני ופלג החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:אמילי החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:ארטי ורון חבר/ה ללימודים:רעותי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:זיו החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:אספי חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:בתאל חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:בתאל חבר/ה זמר/ת קטן/ה:טובי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:בתאל חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:רונצ'י יפה שלי חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:אפחד חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:פלג טפו טפו ועוד כמה חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:שניר חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:שניר חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:בתאל החבר/ה הכי קטן/ה שלך:הדר החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:פלג וג'סי חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:פלג החבר/ה האחרון/נה שהכרת:וואו,לא יודעת.זה בא בבת אחת החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:ארטי החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:זיו החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:אמילי החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:וואו לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:אמילי החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:זיו החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:ארטי החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:ארטי

החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:זיו החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:זיו החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:ארטי וואו נגמר.והיה מעניין