נכון שהוא מדהים?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

תוצאות מאכזבות ביותר.עזבו שהפיבוריט שלי עף [ארל המדהים סטיבנסון
] ואגב,אחד מהאנשים האהובים עליי ביותר בתחרות שירה. אבל שמיטש-מר בלון הליום ודרו-וואנאבי רוקר בטופ 3?זוועות עולם. אמברלי או מוקי לפחות היו צריכים להיות שם!! גם בעונה הקודמת הקנדים המפגרים לקחו את בריאן ומה שמו לגמר...כ"כ טיפשים שהיה להם את קרלי וגרג!$#@%#@ למרות שאני ממש לא אוהב את דרו,דווקא אהבתי את 2 ההופעות שלו השבוע.מאוד אהבתי גם את שתי ההופעות של ארל וגם את שתי ההופעות של ת'יאו.בהופעה האחרונה הוא היה ענק מבחינת פרפורמריות,אבל הווקל שלו לא היה טוב מתמיד. בכ"א ת'יאו חייב לקחת ת'עונה הזאת וזו תהיה בושה אם לא. את מי אני מעדיף בגמר ממולו?נממ..נגיד שדרו..למרות שאי אפשר לדעת.מיטש הוא היחיד שלא היה אף פעם בבוטום..איך?!%$@

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אין לי מושג איך זה קרה! איך דרו שם או איך מיטץ' שפשוט נשמע מוזר בכל שיר ורק השתפר במראה מאז ההתחלה, איך הם עדיין שם? מהאודישן הראשון חשבתי שת'יאו צריך לקחת, אבל בשבועות האחרונים הייתי בטוחה שארל או מוקי יהיו מולו. ההופעות של ת'יאו השבוע פשוט היו מצוינות, אבל כמו שאתה אומר ההופעה השנייה הייתה בעיקר טובה מבחינת פרפורמנס ופחות מבחינה וואקלית אבל ת'יאו וגאווין דיגראו. וואו
האמת שאני גם חושבת שעדיף שדרו יהיה בגמר כי אני לא חושבת שיהיה כיף לשמוע את מיטץ' ביותר מדי שירים.

LeAnnDylan

Well-known member
יש לו קול מעולה../images/Emo45.gif

גם השיר מעולה
תודה על הלינק

ר ו ח ל י

New member
@_@

... הוא כזה מלך
אין עליו. נו, הוא מהבודדים שהתחברתי אליהם בעונה הזאת ואני פשוט אוהבת כל מה שהוא עושה. לגבי התוצאות זה לא כזה מזיז לי כי ארל אף פעם לא דיבר אליי, אבל הייתי מעדיפה שהוא יגיע לגמר עם ת'יאו. ושת'יאו ייקח כמובן.

למעלה