נכון שאתם חמודים?! ואל תיתקעו לי בננות עכשיו תענו לי כי יש לזה מטרה
R RaZiK4 New member 26/9/04 #4 כןןןן....חחחח....../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif למההההההההההההההה????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כןןןן....חחחח....../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif למההההההההההההההה????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ג גלושש New member 26/9/04 #6 חה חה חח ואלין אני משרשרת לפה את התשובה כי אני רוצה תמונות של תומר טל ומי שחמוד יביא לי חח אבל את חמודה גם בלי להביא לי אני רוצה תמונות נדירות כאלו יש לכם?! נדירות וגם לא נדירות זה יהיה מאוד נחמד מצידכם
חה חה חח ואלין אני משרשרת לפה את התשובה כי אני רוצה תמונות של תומר טל ומי שחמוד יביא לי חח אבל את חמודה גם בלי להביא לי אני רוצה תמונות נדירות כאלו יש לכם?! נדירות וגם לא נדירות זה יהיה מאוד נחמד מצידכם
ג גלושש New member 26/9/04 #7 -חה חה אמור להיות לרזיק שתקע לי בננות חח סתם תסם ואת כן חטמודה על אחריותי
א אלין 2גירסה מחודשת New member 26/9/04 #13 בבבבקשה../images/Emo60.gif אני לא בטוחה שזה של תומר אז בדיקה=========>
ג גלושש New member 26/9/04 #15 חח כן זה הוא בפרק שהוא קנה למיה מתנות והוא קנה גי'נס לעצמו חחחח איזה פרק מצחיק תודה אלנוש איזה חמודה
ג גלושש New member 26/9/04 #14 גרר מה יש לי אני משרשרת למקום הלא נכון התכוונתי בהודעה של לזרות מלח על הפצעים על התמונה שהוא עם חברה שלו חחחח תודה אלייןןןןןןןןןןן
גרר מה יש לי אני משרשרת למקום הלא נכון התכוונתי בהודעה של לזרות מלח על הפצעים על התמונה שהוא עם חברה שלו חחחח תודה אלייןןןןןןןןןןן
ג גלושש New member 26/9/04 #17 שאתם מבקשים תמונות או שם של שיר או שאלה כלשהי אני יכלה לזור לכם אבל אתם לא? אוקי
R RaZiK4 New member 26/9/04 #18 קבלי../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif אין לי עוד תמונות שלו.... מצטער